Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol özlem..
ben o tarifi hiç görmedim
ben balkabağını sütle kaynatıp biraz şeker atıp verdim ama kerem sevmedi oysa gayet güzel oluyo
ben yedim:))
serpil oglun cok tatli allah bagislasin ne kadar cabuk büyüyorlar öyle insan sasiriyor
canim pirinc unuyla muhalebi demi yemiyor en azindan tok dutar sende rahat edersingünaydın...
Serpil maşaAllah oğluna:)
Çok zor bir gece geçirdim kızımın sayesinde. Zaten bir de uyudu, saat başı uyandı, hatta hiç uyumadı desem yeridir. Aç yattı ne verdiysem yemedi. Gecede sürekli açlıktan ağladı. Biberonla mama içirmeye çalıştım içmedi. Emdi emdi sanki süt kaldı da![]()
ay canim ya kiyamam insan arada yardima ihtiyaci oluyor sürekli degil zaten hastaymisin bide isler üst üste gelmis dinlenmeye bak bari yat dinlen bos ver isleride bi corbayida biseremiyorlarmiymisslmlar delirmiş bir anneden herkese mrb
naz 6da uyandı saat 11buçukta hala uyumayınca biraz sinirlendim bağırdım inat etti ağlaya ağlaya kusturdu kendini bu hafta 4.ye yorgan yıkıyorum, sonra babasının kucağında kustu halı koltuk mahvoldu bi yandan kadın perdeleri yıkadı onları takmaya uğraşıorz bi yandan hastalık bugün hiç ii diilim naz iyileşti gibi gece de uyudu ama ben boğaz baş ağrısından duramıorum neyse yolladım babanelerine evde çalışan kadını var bekar görümcem var yardım sıfır hiç acımıyolar bana 1saattir ordalar dönerler şimdi offf annemi istiorum
slm kızlar ..
9 dişi olanınız varmı diye sormuştum ya???????
var mı???
bizim 9 geliyor olabilirmi?
günaydın kızlar gecikmiş bir günaydın
özlem ben verilen kabak çorbası tarifini görmedim ama ben kendi yaptığımı anlatayım
balkabağı patetes ve sadece 1 halka sogan suyla haşlayıp tel süzgeçten geçiriyorum içine de 1 kaşık z.yağı bu kadar
kızlar bir de baska bir tarif verecem arkadasım 7 aylık bebeği için yapmış ceylin çok sevdi 1 çay bardağından fazla yedi
1 avuç sarı kuru üzüm 3 kuru erik 3 kuru kayısıyı 1 tatlı kaşığı şekerle ve suyla iyice kaynatmış sonra da blendırla ezmiş koyu bir kıvamı vardı
ben çok beğendim demir yönünden çok zengindir
eşimin de işleri çok yoğun hep telefonda bugün yoksa zaten evde de çok yardımcı oluyo.buarada gittim bende bakim naptılar die ay 4kadın oturmuş, 2görümcem kaynanam görmcemin kızı. evde çalışan kadın nazın peşinde dolanıyo yarım saat uyumuş saatlerdir 120lik mamayla duruyo.aldım getirdim tarhana yaptım koca kase yedi üstüne 200lük içti uyudu yavrum açlıktan gebermişwalla şanslıyım canım,eşimde bende özel günlerini kaçırmayız zaten hep,
ayy hakkaten 2 kaşık tarhana yapsalar 5 dk kada kaynardı,ne kadar rahatlar,ama benim eşim olsa ay bir çorba kaynatıver anne derdi,senin eşinde bişey demio demekki
aman cnm ben takmıyorum aslnda onlara güvenipte doğurmadım ne gelsinler ne gidiim bugün hastayım die sinirlerim bozuk yoksa umrumda diilselam kızlar
benim oğluş bayağı iyi bugün ayrın akşama kadar toparlar gibime geliyor şu an sadece burnu akıyor ve arada tıkanıyor ama geceyi arahat geçirdi , bu arada oğluşum 80 cm olmuş ölçtü dr amcası
ayşegülcüm nedense bendede bugün bi sinir hali vardı sabahtan hastalıktan seninki sen hasta naz hasta evde iş var normal dediğin doğru ama aynı sitede oturup yardım alamamak ne kötü insan daha çok sinir olur
cnm arkadaşım benm yakın olsak keşke valla bırakırdım ii ki varsınız yaopuyorumnanaktanay canım nazcım ya minyatürümüz kız kocana söyle bana getirsin nazı ben kaynatırım ona tarhana onlarda otursun içsinler kara lahana çorbalarını
geçti cnm ama ben sinirliyken böle bana haklısın denince rahatlıorum biri çıksa sen doğurdun otur bak dese o zaman işte kafayı yerdim:kedi:kızlar yavaşşş..ayşegül zaten asabi!!