2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah paşaya afacan.Çok tatlı kurulmuş:)))

Ayşegülcüm, geçmiş olsun güzelim.Annenin baktığı gibi kimse bakamıyor.Annen yakınında olsaydı gözün kapalı güvenirdin ama babaanne, hala dediğin gibi sadece sevmelik:)))Olsun, dediğin gibi onlara güvenmedin.Sen onlardan kat kat güzel bakıyorsun, ama arada ilgileniverseler ne olacak.
Serpilcim senin paşada çok tatlı çıkmış.Maşallah ona da:))))

Bizim 6,5 aylıkken ilk 2 dişimiz çıktı.Sonra altıladık.Ama orada kaldı.2 aydır ne kıpırtı var ne kabartı:)))Beklemeye geçti dişler.
Onata da ezgiyede geçmiş olsun.İyi çabuk atlattılar maşallah.

burdan tekrar AYLINCIM ve BURCUCUM bebeklerimizin yaslari kutlu olsun canlarim allah saglikli sihatli mutlu huzurlu nice güzel yillar görmelerini nasip etsin rabim aileleriyle birlikte iyiki dogdunuz bebeklerim iyiki varsiniz opuyorumnanaktan

sagol meralcim ben sizlerin isimlerini panodan ögrendim umarim kizmasiniz isminizle seslenmeme benim ismim ayse canim

selaaaaaaaaaaaaaaamkaydirigubbakcemileoglum cekme sacımııııııııııııkafamçokkarıştı

nasılsınız....
nazo basınız sagolsun dayının yattıgı yer cennet olsun allah sizlere de sabır versin :Saruboceq:canım...
aysegül bende hastayım bogazlarım şişmiş antibiyotige basladım metiş e hamileyken hiç ilaç içmemiştim oysa kisenağlama
yuuuuuuuuuuuuuuuuh o kadar kadın oturmus bir de cocugu ac bırakmıs pes yani....
o kadarına sende bakardın...
esra nın kaynanasına on puan on puan on puan :hooray:
metiş e iki gündür inek sütü veriyorum gece 50 ml içmiş bu bizim için büyük basarı yoksa biberonda bişiy içmiyo:1no2:
bu arada domuz gribi asısı olmak için gittim doktorum kesinlikle yaptırma dedi:uhm:kafam karısık okulda cocuklara kagıt yolladık isteyen var mı diye benim sınıftan kimse olmak iste:emir_bebek:medi

kızlarıma bakar mısınız cok sekerler dimi ikincisi cok cimcime allahım benimde kızım olsun:icecream:

Memnun oldum güzelim:)))Tabii ki ismimle seslenmene.

İyidir canımcım.
seni sormalı.Nasıl gidiyor hem hamişlik hem annelik_?

Yaa benim kafa nerede acaba_?-tatlicadiarzu-
Ayşeye cevap verirken eksik yazmışım. Tabii ki ismimle seslenmenekızmam diyecektim, kızmamı yazmadan geçmişim.Anlam değişmiş:)))

Sana da hem hamişlik hem annişlik diyecekken, hamilelik, annelik yazmışım.Düşüncem farklı, ellerimin tuşlara bastığı yer farklı:))))

annelilk de iyi hamilelik de ...ama bir belirtim yok daha idrak edemedim hamiş oldugumu tekmecikleri gelsin o zaman anlarım

Yaa benim kafa nerede acaba_?-tatlicadiarzu-
Ayşeye cevap verirken eksik yazmışım. Tabii ki ismimle seslenmenekızmam diyecektim, kızmamı yazmadan geçmişim.Anlam değişmiş:)))

Sana da hem hamişlik hem annişlik diyecekken, hamilelik, annelik yazmışım.Düşüncem farklı, ellerimin tuşlara bastığı yer farklı:))))

amaaaaaaaan kimin kafası yerinde ki salla gitsinkaydirigubbakcemile3

çok komik yaaaaaa,
hamislik kelimesini yazarken ş kullanırsam hamilelik diye düzeltiyor site:)))))))
Ne varsa bu kelimede, demek yassah kelimeymişşşşş

Back
X