2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oh ne güzel hayatım.Metinde epey sorun yaşamıştın.Hem bulantın vardı hem şeker olayın.İnşallah bunda bu sorunları yaşamassın.Zaten yeterince sorunun var.Metişle uğraşırken birde öyle sorunların olsaydı, metişle istediğin gibi ilgilenemeseydin, kendini daha fazla suçlu hissederdin.

aaaaaaaaaaaaaaaaa kapatalım bu konuyu kafamçokkarıştıbana sagdan sagdan geliyolarmafoldumben

ikimizde iyiyiz canım ege nasıl istanbul cok soguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk
kar yagsın okul tatil olsun:)

Bizde iyiyiz.Bugün burada yazdan kalma bir hava vardı.anneannesiyle onu içmelere getirdim.ben ofiste takılırken gezdiler onlarda.

ooo herkes burdaymış
filiz naptın metini annene mi bıraktın bu hafta seminer nasıl gidio
meralcim görüşemioruz nasıl egehan?

canlarımj nasılsınız biz iyiyiz şahapta iyi maşallahh yürüyo teyzeleri oğlum 1 haftadır nerdeyse....
bu arada inanna canım adresini bana yollarmısın canım....hediyeni yollayacağım...

tuğbacım saol iyiyiz biz şükür siz nasılsınız??? bizim 4 dişimiz var birde yürüyoruz... teyzesi öpüyoruz seni kendine iyi bak...

filiz aşı için hamilelere muhakkak olun diolar geçen sewdaya da dedim 6 kat fazzla riski varmış sizin için,oda ewden çıkmıorum gerek yok dedi ama dışarı çıkmayla alakası yok herşekilde bulaşabilir allah korusun,en çok para ile bulaşıomuş aklında olsun

canlarımj nasılsınız biz iyiyiz şahapta iyi maşallahh yürüyo teyzeleri oğlum 1 haftadır nerdeyse....
bu arada inanna canım adresini bana yollarmısın canım....hediyeni yollayacağım...

Maşallah şahapa denizcim.Esracım berrak koca mıçını kaldırıpğ emklemeye bile zor geçmişti.:)))))Bu işin şakası ama ne zaman kendini hazır hissederse o zaman yürü canım.Meraklanma.

Back
X