2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emelcim cumartesi saat 8de ayın 26sında birde ayın 30unda saat 15te benim ev küçük sığmıyor davetliler o yüzden iki posta yapıcam akşam olanı eşlerle arkadaş gurbumuzla gündüz olanı çağanın arkadaşlarıyla komşu grubuyla :))

ay den,iz bana adresini yazmış ama daha yeni görüyorum mseajı denize hediye yollucaklar adresi aldılarmı denizin hediye alcaklaıda adreslerini verdilermi

ben aldım denizin adresini ama biri daha alacaktı
bu arada ikinci dişsiz de biziz canım yalnız değilsiniz

naber emel dün aldık fısfısı işe yaradı ya uyanmadı gece ama bizim yeni sorunumuz artık sabah 10uykusunu kaldırdı 2gündr 1de uyuyo sanırım yavaş yavaş sadece öğlen uykusuna yatıcak

kızlar çok kararsız kaldım ya, sizce ctesileri naza bakıcı ayarlasammı..alışverişimizi yaparız, sinemaya gideriz ne biliim bikaç saat bize özel vakit kalır bırakıcak hiçkimsem yok maalesef çünkü

ayşegül imkanın varsa ayarla bence ne güzel olur arada çocuğu birilerine bırakıp kendine vakit ayırmak..

merhaba:)))
inci ne camı yahu bu havada hem kim bakçak boşver be canım..iş içinde aslında çalışsan ii ama ben istediğim işte çalışmayı secerim mesela her yerde diil??
ayrıca ben bi kere hacettepe dişteydim hamileyken ,bi bebek getirmişlerdi,ee ben meraklı tabi hemen dru sıkıştırmıştım.neys 1 yaşındaki bebeğin dişi çıkamadığı çin çizik attılar,bi diş hekimine gidin bence..
ayşegül haftada 1 gün güvenilir biri varsa bırak bence hem nası kreşe gidecek bunlar bööle dibimizde büyürken.ben de burda avm de bi kreş var saatli oraya bırakıp sinemaya falan gideceğim,geçen arkadaş bırakmış akşam memede uyuyan bebek orda uyumuş:))
bi de nil de bi kaç gün 10 uykusunu atladı ama akşama dooru bayaa huzursuz oldu ,uyutabilirsen uyut canım..

Ayşegül cnm ne fısfısı bu aldığın. Ben kaçırmışım sanırım...
Bu arada güvelinir birini bulabilirsen bencede bırak yarım gün... Biraz kendinize zaman ayırırsınız, kafan dağılır...

Aybüke sabah 9 dan önce uyanırsa gündüz iki kez uyuyor. 9 dan sonra uyanırsa 2 gibi uyutmaya çalışıyorum. Akşamda dokuzda tekrar yatırıyorum... tabi herzaman böyle düzenli olamıyoruz... Bazen çok çabuk uykusu geliyor:)

bizde henüz hiç bi hazırlık yok...pastnın siparişini bile vermedik...

eymene yemek yedireyim diye uğraştım öğürürken sonundaa kustu etraf kirlendi yine...şimdi ben ne yapayım nasıl sakin olayım bu çocuğa karşı...sabahtan bu yana ağzına tek lokma almadı...

ayşegül eymen tm senin kayınvalidelerin bakacağı çocuk...yedirselerde bişey yemiyor zaten :)) yemke umrunda bile değil boyuda uzamıyor..

tünaydın kızlarr herkesler iidir umarım bende duruyu uyuttum baba nöbetten çıktığı için zaten uyuyo bende tam zombi oldum.dört gün 38-39 ateş yüzünden sabahlara kadar oturduk durunun başında,neyseki atlattı artık aeş çıkmıyo dedik dört gecedirde 1de 2de uyuyo 4 de bi kalkıyo saat 8 kadar sadece ağlıyo 8 gibi uyuyo 10 tekrar ayakta ve ben delirmek üzereyim ölüyorum yorgunluktan sadece bende deil babamızda bitti .gün boyuda devamlı mız mız hallerde valla sabrım tükeiyo kendimi bitik hissediyorum kii benim kızım çok sorunsuz bi bebekti hep şimdi neden böle oldu bilmiyorum kayınvalideme geldikten iki gün sonra başladı bu sorunlar hala da ordayız bugün dönücez evimize dua ediyrum umarım bu gece güzel ve kolay bi gece olur.öpüyorum hepiciğinizi kızlarr.

balım yalnız değilsin merak etme:gitme:
sırf vitaminli değişik bişey içsin diye emek emek çorba yaptım onuda iiçmedi doğru dürüst ağladı...
ne olack böyle halimiz bilmiyorum..ne meyve ne katı şeyler,ne et...
uyumadıdaa.biraz uyusada kafamı dinlesem...
yalnızlık çok zormafoldumben

balım yalnız değilsin merak etme:gitme:
sırf vitaminli değişik bişey içsin diye emek emek çorba yaptım onuda iiçmedi doğru dürüst ağladı...
ne olack böyle halimiz bilmiyorum..ne meyve ne katı şeyler,ne et...
uyumadıdaa.biraz uyusada kafamı dinlesem...
yalnızlık çok zormafoldumben

aynı ya..bunlar neden böyle..aç bıraktım olmadı zorla yedireyim dedim olmadı ne yapıcağımı şaşırdım artık ne halin varsa gör dedim...

şimdide koltuğa çıkıp bir güzel oturmuş tv izliyor...ay allahım ya bu çocuk öldürücek beniakannehir

canım bebeklerimiz de artık yerini yadırgıo bi de hasta ,o naapsın annesi..
geçmiş olsun canım ,kaynanan yardım etmedi mi:oklava:
valla nil de delirtio artık eee h diorum ama bazen yesin istiorum ellerini ayaklarını tutup bi lokma ağzına koyuorum ama ne nasıl yırtınıo her yer zaten batıo!!

kızlar çoğumuz aynı dertten muzdaribiz
yemek yemeyi sevmeyen ocak bebekleri
ceylinde kahvaltısının yarısını yedi onunla saat 3 oldu şimdi uyuyuor
çorbasını hazırladım umarım uyanınca içer

Back
X