Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derya nasılsın ezgi nasıl iyileştimi?
lmaz:
ben başak:gitme:
valla öyle imkanin varsa yap canim hem sen rahat edersin hem cocuk icin degisiklik olurkızlar çok kararsız kaldım ya, sizce ctesileri naza bakıcı ayarlasammı..alışverişimizi yaparız, sinemaya gideriz ne biliim bikaç saat bize özel vakit kalır bırakıcak hiçkimsem yok maalesef çünkü
bizde henüz hiç bi hazırlık yok...pastnın siparişini bile vermedik...
eymene yemek yedireyim diye uğraştım öğürürken sonundaa kustu etraf kirlendi yine...şimdi ben ne yapayım nasıl sakin olayım bu çocuğa karşı...sabahtan bu yana ağzına tek lokma almadı...
ayşegül eymen tm senin kayınvalidelerin bakacağı çocuk...yedirselerde bişey yemiyor zaten :)) yemke umrunda bile değil boyuda uzamıyor..[/QUOTE ay canim ya az bisey yesin derken yedigini cikartmak insanin ne kadar zoruna gidiyor balim az az denesen belki cikarmaz
gecmis olsun salgin halde canim hastalik bide belki yerinide yadirgamistir ondanda olmus olabilirtünaydın kızlarr herkesler iidir umarım bende duruyu uyuttum baba nöbetten çıktığı için zaten uyuyo bende tam zombi oldum.dört gün 38-39 ateş yüzünden sabahlara kadar oturduk durunun başında,neyseki atlattı artık aeş çıkmıyo dedik dört gecedirde 1de 2de uyuyo 4 de bi kalkıyo saat 8 kadar sadece ağlıyo 8 gibi uyuyo 10 tekrar ayakta ve ben delirmek üzereyim ölüyorum yorgunluktan sadece bende deil babamızda bitti .gün boyuda devamlı mız mız hallerde valla sabrım tükeiyo kendimi bitik hissediyorum kii benim kızım çok sorunsuz bi bebekti hep şimdi neden böle oldu bilmiyorum kayınvalideme geldikten iki gün sonra başladı bu sorunlar hala da ordayız bugün dönücez evimize dua ediyrum umarım bu gece güzel ve kolay bi gece olur.öpüyorum hepiciğinizi kızlarr.
aynen canim bende ellini kolunu tutarak yediriyorum baska türlü imkani yok bazen oturarak yiyen cocuklara imrenmiyoda degilim hanicanım bebeklerimiz de artık yerini yadırgıo bi de hasta ,o naapsın annesi..
geçmiş olsun canım ,kaynanan yardım etmedi miklava:
valla nil de delirtio artık eee h diorum ama bazen yesin istiorum ellerini ayaklarını tutup bi lokma ağzına koyuorum ama ne nasıl yırtınıo her yer zaten batıo!!
kızlar çoğumuz aynı dertten muzdaribiz
yemek yemeyi sevmeyen ocak bebekleri
ceylinde kahvaltısının yarısını yedi onunla saat 3 oldu şimdi uyuyuor
çorbasını hazırladım umarım uyanınca içer
canim uyaninca aradan az bi zaman gecsin öyle yedir bizimkisi uykudan kalkar kalkmaz yemiyor en az 1 saat gemesi lazim bide öyle dene
canım bebeklerimiz de artık yerini yadırgıo bi de hasta ,o naapsın annesi..
geçmiş olsun canım ,kaynanan yardım etmedi miklava:
valla nil de delirtio artık eee h diorum ama bazen yesin istiorum ellerini ayaklarını tutup bi lokma ağzına koyuorum ama ne nasıl yırtınıo her yer zaten batıo!!
açok geçmiş olsun sevda...bizde yeni atlattık hastalığımız seni çok iyi anlıyorum
afedersin başakçım
inci kolay gelsin canım sana.2 parti birden haa, valla hamaratsınız kızlar bişi demiyorum başka.
deryacım güzel model.İnşallah istediğiniz gibi bir araba alırsınız.
Ayşegülcüm, bence de haftanın bir günü hiç olmazsa kendine zaman ayırabilecek birisini bul.Gerçekten çok önemli.Ya da deranın dediği gibi hiç olmazsa yarım gün bırak görümcene:)))))Vermeden karnını doyurursun, onlara da küçük bir yoğurt ya da meyve püresi filan yedirin dersin.Aldığında yine sen ana öğününü verirsin.Ama o zaman sana çok iyi gelir.Rahatlarsın.
Faziletçim, bırak kendi haline, yemediği sürece yapılacak birşey yok.Zorladığında yediği 2 lokmayı da çıkartıyor.Bu daha kötü.
Sevdacım evinize geçtiğinizde rahatlar inşallah.ortamı yadırgadığı içinde yapıyor olabilir.
Selam kızlar..
malum havalr buz gibi çocukları dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz?
kısa çaplı bilgi lütfen :)
birde atkı takıyormusunuz? atkıya izin veriyorlarmı?