2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önce elvinin çok tatlı olduğunu söyleyip yeniden doğum gününü kutlayayım. allah gelinlik kınasınıda nasip etsin..

chef biliyorum uzaktan söylemesi kolay ama içini ferah tutmaya çalış iyi düşün iyi olsun dualarımız sizinle. bi doğum günü yap sende içinde kalmasın. sonra keşke deme. öyle büyük bi işe girişmesende kendi aranızda artık dışarda yemek yiyin falan basitte olsa o güne ait bişeyler yapın bence.

ay bebeğim zayıfmı diyen arkadaşım adını unuttum kusura bakma. bence zayıf diil. benimki 11 aylık boy73cm kilo 8200. dr sizinkide minyon olacak galiba dedi artık. bizde güldük. benim sülaleyi bi görse lafını derhal geri alırdı. ay bende kendimi biliyorum orta sona giderken 24 killoydum şimdi zayıflamaya çalışıyorum boyumda gayet iyi normal yani. sıkma canını.. herşey sırayla yoluna girecek..

monte canım siz varsınız ya sizden daha iyi varlıkmı olur. helede metişin hayatında. bizde burda vanda garibiz ama olsun biz bize yeteriz. üzme kendini. bu arada kaç haftalık oldu ufaklık. bana kız gibi geliyo ama hadi hayırlısı..

hanımlar herkese selam umarım herkes iyidir.
güzel anneler en bişey sormak isityorum c.tesi doktora gittim ve bebeğime çinko vermemi söyledi doktorum. demiri de 12 damla gündüz vercekmişim demr zaten öyle kullanıyordum ama çinko hiç vereniniz varmı boyun biraz kısa buldu gelişimi takviye edelim dedi 10. ayını bu cumartesi doldurcak.
73cm ve 9 kilo sizce çokmu zayıf hani doktorlarda bir eğri varya ona göre bakıyor eğrinin altına düşmüş biraz zayıflama var dedi birde idrar kültürü istedi napcağımı şaşırdım sizce zayıfmı bebeğim

Gamze cim 11aylık benim kızım 9,300 kilo 74 cm bana dr gelişimi güzel hatta boy 1yaşındaki çocuğun boyu ile aynı dedi canını sıkma benim kızım çok zayıf ozaman :sinifsinif::sinifsinif:

aylin ne güzel herkes bişey yapmış getirmiş. herkesin eline sağlık. ayrıca paşamda pek yakışıklıymış ayol. sarı paşa bunlar. allah bahtlarınıda tahtlarını da güzel eylesin inş..

Günaydın hanımlar..

düzelttim kızlar..

kınamız yakılırken...

Maşallah yavruma Allah gelinlik kınasını yakmayı nasip etsin,o günleri de görelim..

burcucum pasta ve kına kıyafetiniz çok güzel
ama elvin ve annesi daha güzel
doğum gününüz kutlu olsun canım
aylincim eguşunda doğum günü kutlu olsun
ben ne yılbaşı planı yapabiliyorum ne de doğum günü planı
herşey tahlil sonuçlarımıza bağlı
30 unda gidecez 10 dakika içinde ya berbat bir hastalığımız olacak ya da bayram yapacaz

Ahucum herşey yoluna girer inşallah,dualarımız seninle canım..

iyi akşamlar

bugün bende pasta siparişini verdim...1 şeklinde olsun dedim 20 kişilik yapılacağı için hoş durmazmış bende üzerine eymenin resmini koydurmaya karar verdim...inşallah güzel olur pastamız..doğum günü şekerlerimizde geldi...birde eguşun hediyesini aldık bugün en kısa zamanda göndericez inşallah...

elvin naz tekrar doğum günün kutlu olsun...kına elbiseleride çok yakışmış..

gamze benim oğlumda 77 cm 9 kg...doktor iyi dedi...

ne alakası varmış ki 20 kişilik olmasının,zaten 20-25 kişilik yapılıyor pasta genelde..
hediye içinde teşekkür ederiz şimdiden :)

aylin ne güzel herkes bişey yapmış getirmiş. herkesin eline sağlık. ayrıca paşamda pek yakışıklıymış ayol. sarı paşa bunlar. allah bahtlarınıda tahtlarını da güzel eylesin inş..

evet Serpil bizde hep böyledir,kimin yemeği toplantısı olursa hepimiz birşeyler yaparız..
amin aminn allahım güzel günler göstersin yavrularımıza..

günaydın herkese

aylin abla doğum gününüz çok güzel olmuş resimlerden belli..pastaneci kadın öyle söyledi birşeyler anlattıya tam anlamasamda..acaba 1 şeklindemi yaptırsam yinede aklım karıştı..

Günaydın...

Burcu elvin nasıl güzel çıkmış öyle... Allah hayırlı uzun ömürler versin Elvine bütün bebişlerimize inş..

Ya ben neredeyse 2,5-3 aydır aybükeyi doktora götürmedim. Ne boyunu ne kilosunu biliyorum. Dün götürecektik çok rüzgar vardı vazgeçtik...

Son düzenleme:
slm hanımlar

ezgide öksürük başladı bugun gttik doktora faranjit olmuşuz antibiyotiğe başladık..

sinüsleri sürekli sorunlu ezginin bu genetik kimde var dedi bir bende yok ailede :)) eşim kardeşim babam annem herkeste var faranjit ve sinüs problemi

bizde 13250 olmuşuz bizede şişman dedi üzülmeyin bu doktorları sevindiremiyoruz boyunu ölçemedik ezgi durmadı maglesef...

yürümesine çok şaşırdı kilolu ve yürüyor he bravo falan dedii..

bence çok kilolu değiliz ama neyse iri bence ezgi dimi aylin emel aysegüll :)) siz gördünüz ...

geçmiş olsun ezgiye işallah atatır çabucak buarada boylu poslu olucak annesi oda boşverin tamayın doktorları zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bizde bayadır dra gitmiyoz kilo boy haberğmiz yok yaşını doldursun diye bekliyorum zaten aşılar için mecbur gitçez ozaman baktırıım
buarada mutfak camlarını dolaplarını sildim geldim perdeleri atıcam makineye kilimini falan bir banyo kalıcak işim bitti sayılır cumada şöle bir toplayıp siliveririm artık :)))

günaydın herkese

aylin abla doğum gününüz çok güzel olmuş resimlerden belli..pastaneci kadın öyle söyledi birşeyler anlattıya tam anlamasamda..acaba 1 şeklindemi yaptırsam yinede aklım karıştı..

teşekkürler Fazilet, benim bildiğim 1 şeklindeki pastanın şeklinin tutması için şeker hamuru kullanıldığı,o yüzdenden diğer pastalardan biraz pahalı olurmuş..ben de yaptıracaktım bu daha hoşuma gitti o yüzden böye yaptırdım ben..
hevesin varsa yaptır sonra üzülme,olmaz diye birşey yok..

günaydın herkese

aylin nerde resimler ben görmedim

dünürüm çok güzel olmuş gelinim mutlu yıllar

emelcim resimleri doğumgünü topiğine ekledim..

slm hanımlar

ezgide öksürük başladı bugun gttik doktora faranjit olmuşuz antibiyotiğe başladık..

sinüsleri sürekli sorunlu ezginin bu genetik kimde var dedi bir bende yok ailede :)) eşim kardeşim babam annem herkeste var faranjit ve sinüs problemi

bizde 13250 olmuşuz bizede şişman dedi üzülmeyin bu doktorları sevindiremiyoruz boyunu ölçemedik ezgi durmadı maglesef...

yürümesine çok şaşırdı kilolu ve yürüyor he bravo falan dedii..

bence çok kilolu değiliz ama neyse iri bence ezgi dimi aylin emel aysegüll :)) siz gördünüz ...

ahh ahh kıyamam geçmiş olsun yavruma,hemen geçer inşallah..benimde bealımdır şu faranjit..Aslında evet o kadar kiloya maşallah iyi yürümüş Ezgicik :)
çok kilo değil canım biraz büyükçene.yarmagülüm bitanem :))

geçmiş olsun ezgiye işallah atatır çabucak buarada boylu poslu olucak annesi oda boşverin tamayın doktorları zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bizde bayadır dra gitmiyoz kilo boy haberğmiz yok yaşını doldursun diye bekliyorum zaten aşılar için mecbur gitçez ozaman baktırıım
buarada mutfak camlarını dolaplarını sildim geldim perdeleri atıcam makineye kilimini falan bir banyo kalıcak işim bitti sayılır cumada şöle bir toplayıp siliveririm artık :)))

İnci kolay gelsin,hazırlıklar nasıl gidiyor başladınmı:)

saol aylin valla temizlik işi bitti sayılır cumaya kaldı kalanlar cuma gece iraz kek falan yaprım cumartesi gündüz tamamlarım ay çocukla olduğu kadar artık yardımcımızda yok bizim anca çağan uyuyunca ne yapabiliesek

çocukla çok zor canım bişeyler yapmak,allah kolaylık versin..
yakın olsaydın ben gelirdim sana yardıma :)

saol bitanem düşünmen bile yeter valla ay benim oğlanda beni yarım saat görmese durmuyor dün gece yarım saatliğine arkadaşa gittim çay içmeye onu babsıyla bırakıpta geldim eve üstüme atladı yatıncaya kadar kucağmdan inmedi allahtan ben yokken huysuzluk yapmamış onunlada yapması zor sürekli biryerleri dağıtıyor peşinde dolaşıp durucan anca

kıslar ben kaçtım çağan uyanmak üzere çorbayı ısıtim bir de komşu gelcek kahveye hadi görüşürüz öptüm sizleri

maşallah inci. kız dur durak bilmiyon valla. iş güç arası bide kahve muhabbeti haa.. imreniyorum enerjına maşallah.
bizdede büyük temzilk var. kadın geldi o temziliyor bende ihmal ettiğim işleri yapıyorum kıyısından. kızlar yaa doğum günü için yapacaklarınızın tariflerini de yazsanız ya bende tuzlu az olacak güzel tarifler arıyorum.. bide bebişlerinize yedirirsiniz belki şu ek besin tarifleri bölümüne bi kaç kek tarifi yazayım..

ezgiye geçmiş olsun. kilosunada maşallah demekki yürümeye kilo engel değilmiş. dr.larda öğrensin bzim ocak bebişlerinden bişeyler..

Back
X