Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haftaya cuma kaçta canım,eğer öğleden sonra ise o saate alayım bende,daha randevu almadım zaten,
belki bende kendiem randevu alıcam aynı gün,ben regl olmadsım hiç,ondan bı gözükeyım dıorum,
berrak uyuyo canım,alıştırdım artık 7-8 gibi uyuyo artık arada emip sabaha kadar yine uyuyo,arada bizimkide atıo parmağını ağzına hemen emzik veriorum,refleksı geçınce emziğide atıo zaten,sende wersene emzik parmağını emmesin,yada eldiven tak
eycik ben hamilelğim boyunca özelden gittim prof dr yakup erata,fakat doğumla birilkte özel sada hastanesinde gökhan önala gitmeye başladım,burcula aynı dr a gidioruz şu an,çocuk dr u da ordan
hhımm bu cuma mı senın,walla bakalım aslında hep düşünuom hastaneden sonra bı yarım saat uğrasam diede,eşim hep arabayla alıp geri bırakıodu hemen ,ama haftaya sanırım dolmuşla gelcem berrakda durursa uğramaya çalışırım canım,haber verırım o zaman sana
batuhanda 1 - 2 haftadır parmaklarıyla çok uğraşıyo. yalıyo emiyo ilk zamanlar çekiyodum şimdi ellemiyorum uyanınca falan ağlamıyo en azından baya bi parmak idare ediyo:)
waterfull ilk zaman kullanmıştık dfloru günde 2 kez 3 er damla kullanıyorduk. kaşığa damlat 6 damla öyle ver. şuan multitabs kullanıyoruz a c d vitamini içeriyor.