2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durusuuu naber..güzellik napıyor keyfi yerindemi..eguşun da selamı var öptüm yanaklarından diyor opuyorumnanaktan

ben yemeğe gidiyorum görüşürüz sonra..

heee ozaman rahatsız etmiyelim sizi şakkıdı müsait olunca sorarsın :))

hera bizimkide seviyor valla..babası şimdi aramış bu doymuyor meyve püresi veriyordu ağlıyormuş yine ver diye :1shok:

bizimki meyveden sıkıldı artık değişik tatlar arıyor cokacimcoook

anaa ocak bebekleri aşmış kendilerini dondurmay yiyenler köfte yiyenler maşalalh maşallah

ya sizler ek beine ne zaman başladınız ben daha başlamadım daa anne sütü veriyorum sadece, ilk neyle başladınız

sağolun kızlaer.bizim kız yoğurt çorbasını sevmedi.verince midesi bulanıyor.siz nasıl çorbalar yapıyorsunuz,bebişler hangi çorbayı çok seviyor.

bu arada ben normalde şubat annesiydim ama erken doğum olunca kendimi ocak annesi olarak buluverdim, bu sebeple beni ziler tanımazsınz şubat anneleri olarak birbirimizle sürekli görüşüyoruz ama sizlerle tanışmadık

50 tane enginar aldım tek tek poşetledim buzluğa attım batuhanın kışın yemeklerine koymak için biliyorsunuz ki enginar çok faydalı sizler de belki yapmak istersiniz.

GÜNAYDIN KIZLAR
dün gece kötü bir gece geçirdim uyanamadım sıpayıda yanıma aldım bu saate kadar biraz ağladı biraz uyudu yanımda derken bi uyandım memeyi ağzına vermişim çocuk sırılsıklam baygın gibim olmuş terlemiş çok sıcak bugün hava heleki bizim ev...çok üzüldüm naptım ben ya diye acaba açlıktan mı baygın felan diye düşündüm şimdi soydum onu bodi sort yine derin derin nefes alıp kendini dinliyo ,emzzirmek istedim almadı demekki tok dedim vicdanıma:tomato:

50 tane enginar aldım tek tek poşetledim buzluğa attım batuhanın kışın yemeklerine koymak için biliyorsunuz ki enginar çok faydalı sizler de belki yapmak istersiniz.

poşetlemeyi nasıl yaptın, haşladın mı, yoksa soyduktan sonra direk mi attınn?

ya sizler ek beine ne zaman başladınız ben daha başlamadım daa anne sütü veriyorum sadece, ilk neyle başladınız

ilk olarak meyve suyuyla başlayabilirsin. sonra meyve püresi, sebze çorbası ve yoğurt. ama sütün yeterli geliyorsa başlama

ilk olarak meyve suyuyla başlayabilirsin. sonra meyve püresi, sebze çorbası ve yoğurt. ama sütün yeterli geliyorsa başlama

teşekkür ederim, sütüm yeterli doyuyor, ama herkes başlaynca panik oldum geç mi kaldım diye, ben şubat annelerine takılıyorum demiştim yaa, orada bile başlamışlar, ben de panik oldum bir an...

benm oluşuma karpuz yedirmişler bayılmış daha ver diyormş:))

ocak bebeklerinin damak tatları başka olcak anlaşılan sıpalar herşeyi yesinler bakalım:))

Back
X