2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bize kahvaltı bırakılmamış:((bende nesfitle geçiştirdim artık bu saat olmuş fit oluyum bende görün siz ,tabi yarım lt tam yağlı süt ve paketin yarısıyla da olunuyosa:))cokacimcoook

heracım ya ben geçen kabak patates havuç haşladım süzgeçten geçirdim sadece haşladığım su geçti:uhm:
keremde nerdeyse kusacaktı o sudan verince ben ek besin olayını biraz askıya alcam ,

kızlar bize kahvaltı bırakılmamış:((bende nesfitle geçiştirdim artık bu saat olmuş fit oluyum bende görün siz ,tabi yarım lt tam yağlı süt ve paketin yarısıyla da olunuyosa:))cokacimcoook

heracım ya ben geçen kabak patates havuç haşladım süzgeçten geçirdim sadece haşladığım su geçti:uhm:
keremde nerdeyse kusacaktı o sudan verince ben ek besin olayını biraz askıya alcam ,

kaşıkla ezeceksin cnm püresinin de geçmesi için. her bebek herşeyi kabul etmiyo maalesef o yüzden alıştırarak vermek lazım

kimi doktor 2 yaşına kadar sadece anne sütü verin ek besine geçmeyin diyor.
ay benim bu konuları kafam almaz oldu artık çok şaşırdım..

Bir iki hafta önce bende kızıma dondurmanın erimiş tarafından veriyodum.. şapur şupur iştahla yiyor tabi.. baktım mama ve süt konusunda iştahsız artık dondurma vermiyorumm.. süt daha tatsız gelir tamamen bırakır diye korktum.. biraz daha büyüsün babası hergün alacakmış..

bu arada bende bitik durumdayım. Evler temizlendi ama bende hal kalmadı. bişeyler atıştırıyorum biryandan da.. Kızlar bu arada Cuma günü kızı kalça çıkığı için kontrole götüreceğiz randevu alabilirsem tabi. dua edinde çıkaralım şu aleti...

kimi doktor 2 yaşına kadar sadece anne sütü verin ek besine geçmeyin diyor.
ay benim bu konuları kafam almaz oldu artık çok şaşırdım..

2 yaşına kadar mı :1shok: daha neler cnm ya ondan sonra hiç bişey yemez çocuk 4-6 ay arası başlamak lazım yavaş yavaş maksimum 6. ayın sonunda tabi bu da sütü yetenler için

evt canım benimde pek mantığıma yatmadı ama idda etti doktor.. :/
her ağızdan bir ses çıkıyor ortada kalan biz

heracım geçmedi bi gram bile kaşıkla uğraştım kaç dak pişiriyosunki ve süzgeçin nasıl tel ince gözenekli süzgeç almıştım ben onla olmadı

heracım geçmedi bi gram bile kaşıkla uğraştım kaç dak pişiriyosunki ve süzgeçin nasıl tel ince gözenekli süzgeç almıştım ben onla olmadı

bende ince süzgeçten geçiriyorum cnm dk tutmadım ama yumuşayınca oluyor. rendeleyip yapabilirsin. kaşıkla iyice ezeceksin hemen ilk ezmede olmaz zaten belli bir süre kaşığı gezdirmen gerekiyor.

Beslenme Makaleler
güzel bir site bilgilerinize üye olursanız soruda sorabiliyorsunuz uzmanlara

Ben bu siteye neredeyse 3 yıldır üyeyim.. Gerçektende çok faydası oluyor. İnsan her durumda hastaneye koşamıyor, benim çok işime yaradı doğrusu. hatta en son kemik ilacıyla ilgili bir soru sormuştum. 4. aydan itibaren başlanılmalı ve kilo başına iki damla damlatılmalı.Bİr yaşından sonra kesilmeli demişti uzamanlardan biri...

merabalar:)
bi duş alıp azcık kendime geldim-tatlicadiarzu-
calemity üzülme canım tecrübe edioruz işte herşeyi ,Allah korusun..
hera bende izmirde yaşamak istiorum ya..ayrıca enginar istiorum şööle baklalı baklalıalkisalkisalkis

lajoconde cum benim eşim maçtan nefret eder evet şanslıyım bu konuda güya bjk li lafta ama sorsan hiç bişi bilmez ,bizde böyle gördük babalarımızdan maçlarda heyt be yürü koçum la büyüdük bazen tuhaf bile geliyo bii adamın maç seyretmemesi hatta nefret eder maç yorumlarından felan,sinemayı çok severiz ikimizde yeryüzüne gelmiş geçmiş tüm yönetmen ve oyuncuları filmlerini sor bilir hepsini izlemişizdir zannımca çok iddealı oldu beaa:icecream:

evt canım benimde pek mantığıma yatmadı ama idda etti doktor.. :/
her ağızdan bir ses çıkıyor ortada kalan biz

her ağzın lafına kalırsan her kafadan ayrı bi ses. güvenilir bi dr bulduktan sonra tek kişinin ağzına bakarsın en güzeli bu doktoruna güvenmek ve fazla pimpirikli olmamak

hera bende izmirde yaşamak istiorum ya..ayrıca enginar istiorum şööle baklalı baklalıalkisalkisalkis

saol canım
sana da geçmiş olsun bu arada
ve sıhhatlerkaydirigubbakcemile2

gel tatlım kandır kocişini. sizin orda yok mu enginar :uhm:

Back
X