2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nohcoy işallah çıkar canım cuma günü ama çıkmasa bile bebişin ilerde rahat etçek bugünleri hatırlamayacak,üzme kendini..
2 yaşına kadar 6 aydan sonra ek gıdayla beraber emzirin denilio ama??

neyse bende kaçtım arkadaşım gelecek öptüm hepinizi bol muhabbetler opuyorumnanaktan

gel tatlım kandır kocişini. sizin orda yok mu enginar :uhm:

kandı ama zaman var biraz oraya şube açmak için,para lazım:icecream:
olmaz mı var ama pahalı ya ,gerçi orda ne kadar sen 50 tane deyince ucuzlamış die düşündüm ama eşek baklası yok burda dün sırf onun için pazara gittim hasta halimlesenağlama

kızlar ben 8 de sabah yoğurt koymuştum şimdi açtım,bööle sanki aldığımız yoğurdun sulu yeri olur ya onun gibi olmuş,olmuş mu yani??

Heracım sağol... aldım randevu, cumaya kadar nasıl beklicem ben yaa...

çok geçmiş olsun inş. düzelmiştir meleğin kurtulur. bu arada bişey sormak isitiyorum ben son götürdüğüm doktor kalça çıkıklığı için filim çektirin dedi doktor ama nerde çektirceğimi sölemedi klinik doktoru onlerın orda yokmuş yani herihtimale karşı çektrin dedi ama beni olan 4 aylık ayakalrını basa biliyor acaba çektirmelimiyim bişey çıkarmıkiCADIARZU

bir şey daha sormak isitiyorum; aranızda hanımalr kendi demir kullanana varmı ben süt verdiğim için kullanıyorum benim doktorum demişti eee peki bebeğede balıycaksak nasıl olcak şimdi bu anlayanalr bilenler yardım etsin lütfen

çektir canım çektir dediyse dr.un
bizde çekticez ne zamandır bi türlü çektiremedik geçen gittik nihayet burada özl bi yere suçiçeği olan çocuklar varmış duyduğumuz gibi keremi alıp arkamıza bakmadan kaçtık .yine yattı ama bugün yarın çektircez inş. terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bizimki o hesap biz kalça usg sini bile çektirmemiştik
ama eşim fizik muayenesinde sorun yok dediği için bu kadar rahatız

bence usg sini çektir canım basması olmadığı anlamına gelmez..
ben de cevaplarınızı bekliorum şimdilik kaçıorum..

nohcoy canım inş kurtulur bebeşin canım cuma günü..
bak hayırlı da gün güzel bi gün olur size bu cuma inş

nolduki nohcoy ben bişimi kaçırmışım?:uhm:

cnm kızımın sol kalçasında gelişim geriliği vardı.. yaklaşık bir ay önce kalça çıkığı için freşka diye bir alet takıldı bacağına... Cuma kontrole gideceğiz. İnş normal sınırlara ulaşmıştırda bizde çıkarırız artık..

Aslında halinden pek şikayetçi değil. Alıştı artık kendinden bir parça gibi görüyor.. Ama altını açınca öyle heyecanlanıyorki görseniz biraz takmasam diyorum, eşimde izin vermiyo, nekadar çok takarsak okadar çabuk geçer diyo.. eşim bunu çıkarınca iki üç gün içinde dönerbu kız diyo çok hareketlendi diyo.. inş artık...

çok sağolun arkadaşlar...

çok geçmiş olsun inş. düzelmiştir meleğin kurtulur. bu arada bişey sormak isitiyorum ben son götürdüğüm doktor kalça çıkıklığı için filim çektirin dedi doktor ama nerde çektirceğimi sölemedi klinik doktoru onlerın orda yokmuş yani herihtimale karşı çektrin dedi ama beni olan 4 aylık ayakalrını basa biliyor acaba çektirmelimiyim bişey çıkarmıkiCADIARZU

basıyor diye ihmal etme.. Bizim kızda basıyor, hatta doktoru elle muayene etmişti hiçbişey söylememişti. Biz kendimiz istedik usg yi.. Geç kalma. 6 aydan sonra ameliyat ediliyorlarmış çoğunlukla..

nohcoy inşallah düzelmiştir,üzülme şimdi biraz sikıntı çekiyor ama ilerde rahat edecek,biliyorum bir anne için bebeğinin sıkıntı çektiğini görmesi hiç kolay değil umarım cuma günü çıkarda sende rahat edersin bebeğinde:teselli:

nohcoy doğru söylüyo gamze ell fizik muayene bile tam sonuç vermeyebiliyormuş film şart
üzme canını nohcoy daha beterinden korusun rabbim bi görsen neler neler var benim eşim bu işi yapıyo evde minnacık bebelerin ne aletletler takılmış ameliyatlı alçılı fotoları videoları var bazen yanlışlıkla gözüm kayıyo içim gidiyo rabbim kimseye varmesin tez zamanda kurtulsun tüm yavrular

Çok sağolun arkadaşlar.. bende daha kötüleri var diyerek halime şükrediyorum. en iyi örnektekomşumun 3 yaşındaki oğlu.... yürüyemiyor, oturamıyor, yiyemiyor içemiyor.. çok az ışık dışında göremiyor ve duyamıyor... ve dahası.... Allah beterinden korusun...

Kızım huysuzlanıyor ben gidiyorum...iyi sohbetler....

Nohcoy umarım cuma günü iyi sonuçlar alırsınız da yavrucak kurtulur aletten..

duygu ben hiç yoğurt yapmadım o yüzden bişey diyemiyeceğim ama açmadan buzdolabına koy birkaç saat kalsın..

tünaydın hanımlar,naber aylin,eguş nasıl?
biz iyiyiz,sanırım kızıma nazar ettim dün öğlen deliksiz 4 saat uyudu diye,bugünde sa$bah 10dan 1e kadar uyutmaya çalıştım canım çıktı nese uyuyo şimdi,bende kalkıp işlerimi yapıcam

bugün pek sakin burası bende markete gitcem keremle yağmur dinsin,
dedesi aradı biz gidiyoz sizde gelin diye
öptümmmm

veeeeee güzellikler kraliçesi uyandı-tatlicadiarzu-bugün kafayı yemezsem dahada yemem,görüşmek üzereopuyorumnanaktan

çok teşekkürler hanımlar çetircem peki sadece hastanedemi çekerler nerde çekirebilirim bana yardımcı olurmusunuz ankaradayım ankardaki hanımalr nerde çektirdiniz

Back
X