2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol aylin ben de dolaba koymuştum sorduktan soona,işallah tutar:))
ay burda bi yağdı ama ben dünyanın sonu dedim ,nası bi dolu öle,..

yurtdışında tahlil yapılmadan demir tedavisi uygulanmıyor..
türkiyedede vitamin niyetine demir veriliyor..
ben allak bullak oldum bu konuda o yüzden size danışıyorum.
netteki doktor öyle kimyasal yükleneceğine pekmezli yoğurt pekmezli kahvaltı falan ver dedi
bilemedim :(

kalsiyum demir emilimini azaltmıyo muymuş..

iyi geceler kızlar alıntı yapmıştım ama bağlantı koptu şimdi ne yazacağımı unuttum

benim kolum yandı çok kötü acıyor birde acıdanmı nedense başıma ağrı girdi.

herkese iyi uykularopuyorumnanaktan

off o çok kötü olur ya, bi de bu sıcakta..çok geçmiş olsun cnm :teselli:

günaydınn:))
biz 6 da kalktık :(
ve ben çok hastayım çookk üşüorum:(dünde giremedim nefes almaya gücüm yoktu valla..
çok sayfa olmuş okuyamadım umarım herşey yolundadır:))
bugün temizlik beklemeyin ama bi omlet yanına meyve suyu hazırlarım:)))

inanna ben geçmişi bitirip cevap yazana kadar sen iyileştin sanırım :) geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..

GÜNAYDINNNNN:dance::dance::dance:

bu ne enerjik bir günaydın öyle hihoyyyt yetişemesem de gözümü doyurduğun için kahvaltı için de alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kimi doktor 2 yaşına kadar sadece anne sütü verin ek besine geçmeyin diyor.
ay benim bu konuları kafam almaz oldu artık çok şaşırdım..

böyle bişey olamaz :))

tutmuştur dünürüm bir kaç saat dolaptada beklet ek besinler adamı yoruyor valla çağana 1 saatte yoğurt yediriyorum haftaya çorbayada başlıcam artık akşama kadar hazırla yedirle geçer emerken ne iyidi ya

bu kadar ekbesin tantanasından sonra ben, 2 yaşına kadar SADECE anne sütü diyen dr u dinlicem :1closedeyes:

tek tek yazıyorum ama, ancak doydukça geliyo -tatlicadiarzu-
ben bu veletle kendim açlıktan ölcem nerdeyse, hazır şeyi alıp yiyemiyorum. bi de 8 öğün ona ekbesin hazırlıcam. çok merak ediyorum kendimi çoook delikafadulden

ayçacım zor valla 6 aydan sonra topik sinek avlamaya başlar ben sana sölim sbah püre öğlen çorba ikindi yoğurt akşam muhallebi bunları yedir ahzırla giydir arada kendine yemek yap ohoooo şimdidem kimsenin gözünü korkutmim ama bu hani az uğrayan arkadaşlar varya siteye onlar bence bu nedenle uğramıyolar örneğin kançiçeğim nerde haberiniz varmı :)

ya netim yavaşladı, sayfa açılamadı bi türlü..
püre mi yapıyomuş yazıyodum :P
kançiçeğim arada oluyo pek rastlaşamasak da, doğum yapanlar da falan görüyorum yorumlarını..
barcli yok asıl..ayağı noldu acaba..

ek besin işi gerçekten zor ya ben kafama estikçe veriyorum meyva suyu arada yoğurt tadımlık tabii ama 8 öğün olunca naapcam bilmiyorum

kk takıldı galiba benimde yazdıklarım gitmedi az önce ben çıkayım az sonra kociş gelir yemek hzır olsun geldiğinde belkim kandırırsam dışarı kahve içmeye çıkarız

valla durusu ecem iyle meşhur oldu..teklif teklif üstüne alkisalkisalkis
nolcak bu kızın sonu annesi.. :))

8 öğün neki ya analamdım ben neden 8 öğün veriyoz 6 öğündür toplam sabah kahvaltı 8de 10 da ara öğün meyve püresi 12 de öğlen çorbası 3 te falan yoğurt 6 da akşam muhallebi gecede içebildiği kadar anne sütü

ay dünürüm valla ben de kara kara düşünüorum,monte yazmıştı heralde ben bize yemek yapamıorum die o yazıya aynen katılıorum,zor valla 2 kaşık yoğurt için sabahun 8 inden beri bekliorum ,hadi onu beklioruz,çorbası,meyvesi..zor gerçekten ..amaann olsun yioya,gülüo ya:))

teklif üstüne teklif dedinde alişhanın kızı naz geldi aklıma bak şimdi nerde kaldı bu kıs annesine gitmişti iki haftalıpına yerleşti galiba oraya

Back
X