2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam ben lafın gelişi attım o rakamı abartaraktan..-tatlicadiarzu- özür :utangac:
evet ya alisha da yok..dükkanı hiç düşünmeden uzattı, pes yani :oklava:

teklif üstüne teklif dedinde alişhanın kızı naz geldi aklıma bak şimdi nerde kaldı bu kıs annesine gitmişti iki haftalıpına yerleşti galiba oraya

festival falan olacaktı orda ,doyamadılar ana kız eğlenceyehihoyyyt
inci,yoğurt ne kadar veriosun ki 1 öğün yerine geçio?ya da işte çorbayı,muhallebiyi??yani hepsinibenneyaptımki

ıNCı BUGÜN ıŞTEYıM biraz yoğunlukta var..arada sizi okuyorum ama yazamıyorum..

takmayın kafaya bu ek gıda işini yaa,internetten buluyoruz birbirimizden fikir alıyoruz ee yapmakta size düşüyor hanımlar okadarda olsun dimi :))

ayçaa bu ece cadısı bizim kankalarıda birbirine düşürücek yakında valla :)) nişanlılarıda arayıp sordukları yok zaten..

duygu alishanın ailesi nerde ki istanbulda değilmi..festival falan demişsinde..
alisha bitek annem olsun bana bişey olmaz diyip kalmaya karar verdi herhalde kaydirigubbakcemile2

Gamze ben varım ,ama öğlen gördüm ben yavrumu..bide msn den canlı yayın yapıyorlar bazen seyrediyorum :))

ayça erkekler yaa azıcık zamparalık yapıyorlar :))

ayy yirim ben onların zamparalıklarını..napıyolar çıngırakla mı tavlıyolar kızları kaydirigubbakcemile3

linay bunlar şimdiden zamparalığa başladılarsa ilerde Allah sizede sabır versin gelinlerinizede.

Gamze ben varım ,ama öğlen gördüm ben yavrumu..bide msn den canlı yayın yapıyorlar bazen seyrediyorum :))

ayça erkekler yaa azıcık zamparalık yapıyorlar :))

linay cok özledim vlla ben sabahtan beri görmedim erkende çıkamıyorum 8 de evde oluyorum napalım dayancaz-tatlicadiarzu-

gamze Allah sana kolaylık versin..eve gidince acısını çıkarırsın ama, etkin zaman geçirirsiniz işte..sonuçta herşey onlar için..

aylincim ayşegülün ailesi kırklarelide..
benim damadım bi tane valla çıngırağını anca nilime sallaralkisalkisalkis

Gamze çok geç gidiyormuşsun canım yaa valla insanın burnunda tütüyor dayanmak zor ama alışılıyor zamanla..bende şimdilik 2 gün çalışıyorum ücretsiz izindeyim..

ben alishanın aileside istanbulda sanıyorudum..

Back
X