Burcucum, bizimde üst dişler çıkarken 39,9 a kadar yükseldi egehanın ateşi, dr.umuz 1 ölçek calpolün içine 10 damla novalgin damla damlatın öyle verin dedi.Bende öyle yaptım, yaklaşık 7-8 saat ateşi o kadar yükselmedi.Hafif yükselmelerinde de hep ılık suya soktum ya da ellerini başını yüzünü ayaklarını ıslattım.Dr.unla bir konuş, öyle yapabilirsin derse bir kullan.İnşallah bir an önce iyileşir, kolay gelsin canım.Kimseyide takma, tabii ki o kadar düşeceksin üstüne kendi çocuklarının üzerine düşmemişler mi, hasta olduğunda ilgilenmemişler mi bu insanlar_?
Sıkma onlarla canını.Kanında iltihap yoksa büyük ihtimalle diştendir.
Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun.İnşallah bir an önce atlatır bütün kuzular.
Deryacım tek değilsin, bende öyle gece boyunca 5-6 kez emmek için uyanıyor, emdiği sürece bu olacak sanırım.Birde bazen sütüm olmuyor, uyku sersemliği emdiği memeyi veriyorum, bizim paşa süt gelmiyor diye ısırıyor memeyi.Mecburen uyanıyorum o zmana, diğer memeyi veriyorum.Sabah ta en geç 7 de ayaktayızkafamçokkarıştı
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım sizede.Allah korumuş bişey olmamış.istanbul güzel yerde epey sorunlu oldu artık.