2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az önce yattı dusa gircem mutfagı toplucam dag gibi ütü var yarın giyeceklerimi hazırlıcam birkaç evrak işim var netin emmeye kalkar önceden kalkmazdı hasta ya cok sık uyanıyo altı da da alarm calcak yarın iş......böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

ayca seni çok iyi anlıyorum yemiyen cocuk zor birde gurbettesin allah kolaylık versin canım ya

sağolasın cnm..sana da kolaylık versin, biran evvel iyileşsin metincik..diğerlerinin hepsi olur nasılsa, önce sağlık..iyigeceler..

ayyyy ne tatsız herkes, Allah yardımcımız olsun..
ne oluyor böyle, hava değişiminden mi ateşlendi böyle yavrular?
hasta, acı çekiyor diye üzüntüsü bir yanda, ya daha da hastalanırsa, havale geçirirse korkusu bir yanda, uykusuzluk, yorgunluk bir yanda, sağdan soldan gelen çatlak sesler bir yanda...
.........
ben üzüntüyle beratın hastalığını anlatırken "aman canım çocuk bu, ateşlenecek tabi" lafını kaldıramadım bir,
bir de yavrum kulağının ağrısından ciyak ciyak ağlarken kıçını devirip yatan kocama diyecek laf bulamadım..
Allah dermansız dert vermesin, bunları da atlatalım inşallah..
Ayşegül, size de geçmiş olsun, tadı kalmadı artık hiçbiryerin..

doğan gün güzellikler getirsin, Aylin'in şiirindeki gibi hayatın tadını ala ala yaşayalım. zira kendimi kıyamet kopsa artık derken buluyorum sıkça.:gitme:

günaydın arkadaşalr

ayşegül öncelikle çok gecmiş olsun eşinin durumunun iyi olmasına sevindim, allah o beyinsizlere akıl versin inş. türkiyede adaletsizlik diz boyu hırsızlık yaparak kolay para kazanıyorlar karakola düşdüklerinde ne olcak diyorlar ekmek elden su gölden 3 gün yat çık bu tür suçlara ağır cezalar verilsee suç oranı bence düşer ama nerdeee, tekrardan geçmiş olsun.

filiz cim metinin durumu nasıl ateşi düşdümü,

sepetci sizde gecmiş olsun.
okuyupda hatırlamadıklarım hasta bebişlerinize gecmiş olsun
ismiye dişiniz hayırlı olsun, mirayın hiç dişi yok bende telaşlanıyorum neden çıkmıyor acaba.

aylin şiir güzelmiş tşk ler.

bende çok yoruluyorum bugün sabaha karşı kızım çok uyandı, gece uaynıyor emdiriyorum ama bitürlü memnun edemiyorum sürekli emmek istiyor acaba gece uyanınca mama falanmı versem tavsiye edebilceğiniz bişey varmı. akşam bi dünya ütü vardı gece yarısı onalrı bitirdim kısım uyuduğunda işlerimi daha rahat yapıyorum, ya yazık bana yaaa

aman neyse kuzular hasta olmasında gerisi bişey değil yapılıyor bitiyor.

herkese güzel birgün dilerim .

merhaba hanimlar
ins bugun butun kuzucuklar iyilesmis olur
burcuyu goremedim, acaba Elvin nasil oldu ??

serpilcim bence bezle yoksa hep oynar o posetle yani onu biziklamamasi mumkun degil
ins sende idrari verebilmissindir

bitkisel cayin karaciger ustunde olumsuz etki yaptigini bilmiyordum, mesela rezeneyi ben
3 aylikken filan veiyorudum gaz icin ve suanda ihlamur, kusburnu veriyorum cok ender???
butun hasta bebislere gecmis olsun tekrar
metiste duzelir ins,

kizlar Defne dun hep kulaklarini tutuyordu ben uykusuzluktan diye dusundum
kulagini temizlemistim, bugun baktim acayip kirli
yani ozetle bu kizin kulagi cok kirleniyor boyle koyu sari bir kir ozelliklede sol kulagi
ve her muayenede mutlaka dr kulagina bakiyor yani birsey olsa cikar dimi
acaba bu kir normalmi ? yoksa agriyormu kulagi anlayamadim ???
sabah beride dogru durust uyumadi cok huysuz degil ama rahatta degil pek
sallaiyorum suan.
bide aksam misafirim gelecek, cok yoruldum yemekleri 2 gune boldum . temizligide sabah
kizimla yaptik supurge mak cok seviyor, onu takip ediyor :))

ismiye hayirli olsun disiniz :)
bu arada bizimde 5. disin yarisi geldi
6.ninda ucu gorunuyor. ikiside ustten
disleri 6 ladik ozetle :))

birde bu dis cikarma ilesini ne kadar cekicegiz yani toplamda kac dis cikmasi
laizm bilen var mi ??

yeşim dişleriniz hayırlı olsun inş ağrısız sızısız çıkarır hepsini, mirayın kulağıda kirleniyor bence normaldir doktor her gitmemizde bakıyor ama herhangibi bişey söylemiyor.

arkadaşlar hepinize teşekkürler,yeşimdişlerin tamamlanması baya sürer mesela oğlum bu sene bile yeni diş çıkardı ama ilk iki sene içinde15-16'ya yakın çıkabilir ilk dişler bide azılar zor çıkar diğerleri genelde çok zorlamaz.

belkide normaldir kulak kiri ama ozellikle biri daha fazla olunca suphelendim

ismiye bizim simdi ustten 4 geliyor altta iki
bundan sonra azilarimi sira geldi acaba ?? yandik desene :delphin: :delphin:

teşekkür ederim kızlar tekrardan, eşim şöför tutmuş bitane emekli polis, bidaha tekrarı olmaz umarm..
kızlar kan testi yaptıran varmı bizim demir 26 çıkmıştı, normal değer 31 yazıodu ama yetişkinler için bu değer sanırım bilgisi olan varmı, gerçi dr a götürcem hsonu da başlasammı damlaya falan

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...
yeşimcim hayırlı olsun dişleriniz... kulak kiri normal canım korkma...
eğer kulakları ağrıyosa kulağının önündeki yumuşak deriye masaj yapar gibi yap
eğer kafasını eline doğru ittirirse anlaki ağrı ben öyle bakıyorum dr demişti bizede...

bizimkinin hala ucu görünüyo dişlerinin ama hala patlatamadı 1 haftadır varya...
bu gece hiç uyumadı. birde geceleri kalkıyo 1 saat felan uyumak bilmiyo ya
açıp tv izliyorum artık oda yanımda oynuyo gecenin bi körü uykusuzca zombi gibi
dolaşıyorum evin içinde...

alisha canım haftasonu gidiceksen dr a bişiy yok hsonuna bence başlama kaç
damla vericenide o söylicek ya zaten fazla felan vverirsin bilmeden
en garantisi bekle derim... sen bilirsin ama...

Merhaba kızlar, nasılsınız_?

Filizcim geçmiş olsun canım, metin bir an önce iyileşir inşallah.Tüm hasta bebişler iyileşsin inşallah bir an önce.Onlar hasta olmasın biz olalım diyoruz ama biz hasta olunca onlara da bakamıyoruz.İnşallah atlatırlar bu hastalıkları.

Aylincim dün yazamadım, şiir çok güzeldi teşekkürler.Sabah sabah hayata umutla bakmayı gösterdin bize:))))

Birazdan ege uyanır, hemen bir merhaba diyeyim dedim size ne zamandır bazen okuyorum yazmaya fırsatım olmuyor, bazen okumaya bile fırsat vermiyor.Peşiden koşup duruyorum.Sürekli onunla ilgilenmemi istiyor.
Şimdilik bizden bukadar.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

selam kızlar bir haftadır giremedim çok zor bir haftaydı ege iştahsızdı ne yedirsem ağzında bekletip öğürüyordu bugün kahvaltıyı yedi bakalım gerisi ne olacak.ege yetmezmiş gibi nilsu da ishal oldu kusma falan korkunçtu.bende tam 44 gün ara ile regl olabildim sonunda.baya bi korktum valla.bi çare bulmam lazım acilen.
ee sizler iyisinizdir inşallah.hasta bebeişler varsa acil şifalar dilerim.tüm bebelere bol iştahlı nşeli bir gün olur umarım annelere de sabır bu arada

Geçmiş olsun nazlıcım, bu aralar bütün bebişler hastalanıyor.Sen 2 bebekle birden ilgileniyorsun, çok yorucu olmuştur.İnşallah egecikte yer yemeklerini.Yemeyince insan çok üzülüyor.Nilsuda arkadaşlarından filan kapmıştır büyük olasılıkla, dikkatli olmak gerekiyr bu aralar.

bu arad hediye içinde teşekkürler, şimdi poğaçanı yedim:)))))cokacimcoook

rica ederim afiyet olsun.
nilsu bu ara çok dikkatsiz ve aceleci bir el yıkaması var ne zaman görsem iknci kez yıkatıyorum.okulda napıyor bilemiyorum tabi.birde geçen gün inatlaştı benimle resmen bebek gibi tepindi okula 3 çeşit abur cubur götürmek için.beslenme dert walla.ben kafa patlatıp ne yapacağımı bulup egeden zor fırsat bulup hazırlıyorum o abur cubura özeniyor.ama b u sefer ishal olunca dersini aldı

Back
X