2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnatlaşmasının tam zamanı canım, normaldir:))))
Arkadaşları öyle şeyler getiriyorsa o da onlardan istiyor tabii.

selamlar kıslar hasta olanalkr geçmiş olsun dişi çıkanlar hayıorlı olsun eşim laptobu götürdü okula ay alışmışım şimdi masada yazmak perk zor geldi çağanı zar zor uyuttum tam üç defa ayağımda uyuttum beşiğe koydum uyandı ay accık uyusunda dinlenim valla yoruldum sabah sabah ütü yaptım birde

selam herkese..
benimki de 5 saatten sonra anca uyudu, giderek uyanık kalma rekorunu tazeliyo..büyüdü artık, kendi düzenini kendi kursun :smiley-cool:

ahh aahhh bütün bebişlermi? iştahsız yaa...
nazar alıyo bu ocak bebişleri wwalla kıslar yaa...

incicim uyuduysa dinlenirsin şimdi ne güzel bende
bugun dip köşe temizlik yaptım şahabı ancak yedirip uyuttum walla
şimdide duş alıcam azcık dinleneyim die varya bacaklarım hamlamış
yoruuyo bu ev işi birde bebek olunca cılkı çıkıyo insanın valla...

AAA KIZLAR BU ARADA BEN BUGUN AKŞAM ıSTANBULA GıDıYORUM
BıLıYOMUSUNUZ ONUN ıÇıN BU KADAR HAZIRLIK VE TEMıZLıK...
YANı ARANIZA 20-25 GÜN KADAR KATILAMAYACAĞIM ÜZGÜNÜM AMA
ANNEMıN YANINA GıTTıM ıÇıN DE ÇOK SEVıNıYORUM..
AKŞAM 7 ARABASIYLA ıNŞALLAH ıSTANBULA ÇUF ÇUFLUYORUMM...

ay deniz canım senina dına sevindişm valla oh ne güzel annenin yanında accık rahat edersin
sevda kıs nasılsın bakalım

merhaba herkese

deniz şimdiden iyi yolculuklar ne güzel değişiklik olucak senin için..

benimde msn açılmıyor yeni sürümünü yükledik ama hala çalışmıyor uzun zamandır msnimide açamadım..

ahh aahhh bütün bebişlermi? iştahsız yaa...
nazar alıyo bu ocak bebişleri wwalla kıslar yaa...

incicim uyuduysa dinlenirsin şimdi ne güzel bende
bugun dip köşe temizlik yaptım şahabı ancak yedirip uyuttum walla
şimdide duş alıcam azcık dinleneyim die varya bacaklarım hamlamış
yoruuyo bu ev işi birde bebek olunca cılkı çıkıyo insanın valla...

AAA KIZLAR BU ARADA BEN BUGUN AKŞAM İSTANBULA GİDİYORUM
BİLİYOMUSUNUZ ONUN İÇİN BU KADAR HAZIRLIK VE TEMİZLİK...
YANİ ARANIZA 20-25 GÜN KADAR KATILAMAYACAĞIM ÜZGÜNÜM AMA
ANNEMİN YANINA GİTTİM İÇİN DE ÇOK SEVİNİYORUM..
AKŞAM 7 ARABASIYLA İNŞALLAH İSTANBULA ÇUF ÇUFLUYORUMM...

ne güzel bir haber ! bizim yerimize de dinlen..uzat ayaklarını şööle 20 gün dinlen..şahapı da sal çayıra delikafadulden

balımcım canım teşekkür ederim evet çok güzel olucak benim için...
6 ay felan oldu desem yeridir yani...
çok özlemiştim.
aycatekiin hepinizin yerine de dinlenirim tabiki..
şahapta azcık değişik insanllar görsün dimi ama...

denizim görüşemessek iyi yolculuklar sana canım bu pc de zar zor açıyom sayfaları gidipte akşam yemeğini yapim bugün hasanpaşa köftesi birde fırın makarna yapıcam kısömetse çağan uyanıncaya kadar ne yapabilirsem bakalım görüşürüz :))

ay deniz canım senina dına sevindişm valla oh ne güzel annenin yanında accık rahat edersin
sevda kıs nasılsın bakalım

slm kızlar
bugün çok yorgunum iki gündür istanbul yollarında feci yorulmuşum,yapılması gereken birsürü ütümde var

incicim yorgunluk dışında iyiyis canım çok şükür dr kontrolüm vardı akşamda geç olunca orda kaldık dün akşamda döndük acık eşime ve duruşa alışveriş yaptık.

sen nasılsın canım çağan nasıl iimi

tüm hasta bebiişlerede geçmiş olsun kızlarr tez zamanda iileşsinler inşallah.

denizcim ii yolculuklar canımm inşallah güzel bir tatil geçirirsin kız madem istanbula gidiyon ne temizliği yaptın bırak geride kalanlar yapsın sende çok hırpalatıyon valla kendini.

bu arada kızlar bizim bebiş 13+6 olmuş ve büyük olasılıkla kız ama kesin deil tabi kısmett.

incicim teşekkür ederim canım görüşemezsekk öpüyorum seni...
tuğbacım sanada teşekkür ederim valla bana da kurbana git dediler
ama dayanamam be okadar dedim...
sedacım sanada teşekkür ederim canım...
temizlik yapmamın sebebine gelince burda geride
kaynanam kaynatam ve eşim kalıyo ve 3 üde çalışıyo
haftasonuda birtek pazar evde kaynanam...
şimdi laf yapmasın kaynanam gidiyo die evin içine s.mış die...
birazda öyle söylerse eşime dokunur lafı anlatabildim galiba derdimi...
canım hayırlısı olsun inşallah sağp salim kucağına almayı nasip etsin rabbim...

deniz çok sevindim iyiyolculuklar
sevda maşallah bebeğine demek kız olabilir ha çok hoş canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama yorma kendini
kızlar bir telefon acaip sevindirdi beni annem aradı valizini hazırlamaya başlamış sanırım haftaya gelecek çoook sevindim

saol denizcim amin
canım eşin açısından bişi diyememde sen ne kadar yaparsan yap ama kayınvalide ile kaynataya temizlik bana terss sinir kat sayım artıyoo değer bilmez onlar.

Maşallah bebişine savdacım.Hayırlısı olsunda, o kadar sene sonrasında kız istediniz, bak 2 kızmış kısmet:))))))Hayırlısı ile sağlıkla al kucağına onuda inşallah.

denizcim sanada iyi yolculuklar, iyi dinlenirsin umarım.Senin için çok iyi olacak.

Bizde yarın akşam 2 günlüğüne izmire gidelim diyoruz, bakalım kısmet.biraz değişiklik olacak bana.

deniz çok sevindim iyiyolculuklar
sevda maşallah bebeğine demek kız olabilir ha çok hoş canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama yorma kendini
kızlar bir telefon acaip sevindirdi beni annem aradı valizini hazırlamaya başlamış sanırım haftaya gelecek çoook sevindim

oo gözün aydın canım benimm keyfi yerine gelmiştir artıkk yorucu bir haftadan sonra

tşk ederim canım aminn yormuyom canım yaa saldım zaten yapsınlar hiç uğraşamam valla

Maşallah bebişine savdacım.Hayırlısı olsunda, o kadar sene sonrasında kız istediniz, bak 2 kızmış kısmet:))))))Hayırlısı ile sağlıkla al kucağına onuda inşallah.

denizcim sanada iyi yolculuklar, iyi dinlenirsin umarım.Senin için çok iyi olacak.

Bizde yarın akşam 2 günlüğüne izmire gidelim diyoruz, bakalım kısmet.biraz değişiklik olacak bana.

saol canım daha kesin deil ama kısmet ben şu olsun bu olsun demiyorum nede olsa kızda erkekte var kısmet ne olursaa artıkk.amin canımm

sedacım haklısın ama işte dedim ya eşime laf söylerlerse eşimde
ters cevap verir kavga felan ederler... bana karşı bişiy dedikleri zaman
dayanamıyo hemen tersliyo. ben gidince ters bişey olmasın bişey olmaz elime yapışmaz
yoksa hergün ki yaptıım gibi yapar bitirirdim ama öyle işte...
waterfull canım teşekkür ederim ... bazen gerekiyo böyle değişiklik yoksa insan çıldırır walla..

Back
X