2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denizcim çok güzel düşünmüşsün alkisalkisalkis eşinin boynunu eğdirme tabiki, şimdiden iyi yolculuklar..water sana da iyi yolculuklar, güzel bir tatil olur inşallah egehan ve senin için..
inaysa menüne bayıldım, tatlımı alıp geliyorum kaydirigubbakcemile4

oh ne güzel herkes bir yerlere gidiyor...benim canımda çok sıkılıyor hep aynı hep aynı iyice kapandım eve komşularda çalışıyor hoş çalışmasada pek farketmiyorda...çocukluğumu çok özlüyorummm bu günlerde...senağlama

kıslar ben müsadenizi istiyorum sizlere hayırlı günler
yavaş yavaş hazırlanmaya başlım eşim 17:00 gibi gelip alacak beni
hepinizi ve bütün beişleri öpüyorum canlarım....
esen kalın hoşçakalın...

merhabalar güzel annelere bende ocak annesiyim 8 aylık güzel bir kızım var daha önceden aranıza katılmak kısmet olmadı umarım benide aranıza alırsınız

hosgeldin kurbi :)

kizlar misafirleirm gitti , ay cok sevdim ben bu yunanlari ya
o kadar cok kelime benziyorki bize yani ayni :)
masallah, cay, karpuz , pazar yani suan aklima gelmiyor ama daha bircok kelime :)
hani biz aman nazar degmesin diye kulagimizi cekip tahtaya vururuz ya onlarda oyle
yapiyorlar, baba bile ayni :)

bu arada kurdan kebabim super olmustu kizlar yagsiz yapmayi basardim nihayet
cok sevdiler, cok yoruldum ama gozlerim yaniyor resmen
Defneyide yedirip yatirdim ben de yatarim birazdan artik
bugunde aski memnu gunu ben maalesef yarin sabah izliyecegim :(
neyse optum hepinizi
tatile cikacaklarada iy yolculuklar diliyorum

eee yeşim anlat bakalıom şu kürdan kebabını. bizde yapalım. ben ilk duyuyorum.
haa idrar tahlili temiz çıktı. ilgilere teşekkürler. ama benim keçi hala yemiyo. kavga ediyoruz sabah beri. ay çocuk yemiycem diye dizimde uyudu ya öldürsen uyumaz.

valla güleyim mi ağlayım mı bilemedim..

sevdacım çok sevindim inşallah kız olur benim kız kardeşim de teyzem de yok o yüzden bayılıorum kızkardeşlere insana başka arkadaş gerekmez heralde süper bi duygudur
incicim afiyet olsun denizcm ii yolculuklar ben de yeni geldim annemden rüya gibi valla gece nazı postalıorum yanına ay balayından bile süper:))

balımcım hepimzn günleri öle cnm yalnız diilsin napalım bebekleri büyütelim o zaman acısını çıkarıcaz bugünlerin tek keyfim dizi izlemek şu hayatta:)
kurbi hoşgeldin kıızın emekliyo mu yiyo mu uyuyo mu:)))
serpil gözünüz aydın içiniz rahatlamıştır
yeşim ellerine sağlık tatlı rüyalaaar:D

bakayım dedim ama kimseler kalmamış..

ayşegül ağlak domatesi özledim valla,resminiz şahane çıkmış..

serpil gözünaydın temiz çıkmış tahliliniz..

oğluma nazar değdi..3 gündür iştahsızdı..bugün hiçbirşey yedirememiş babası..iş yerime geldi emzirdim biraz..depodan kullanıyor kaç gündür..sanırım diş çıkaracak ondan iştahı kesildi..

eee yeşim anlat bakalıom şu kürdan kebabını. bizde yapalım. ben ilk duyuyorum.
haa idrar tahlili temiz çıktı. ilgilere teşekkürler. ama benim keçi hala yemiyo. kavga ediyoruz sabah beri. ay çocuk yemiycem diye dizimde uyudu ya öldürsen uyumaz.

valla güleyim mi ağlayım mı bilemedim..

patlıcanları boyuna ince ince kesip kızartıyorsun,
kağıt havlu üzerine koyup yağını çektiriyorum..
iki tane patlıcanı çaprazlamasına koyup arasına köfte,yada sotelenmiş ette olabilir
koyup patlıcanları kapatıyorsun..üzerine biber ve domates dilimleyip kürdanla saplıyorsun..
daha sonra üstüne salçalı su yapıp fırına veriyorsun..ben bu şekilde yapıyorum..
yanına da tane tane güzel bir pilav yapıp afiyetle yiyorsunuz cokacimcoook
ben bu şekilde yapıyorum kızımın en sevdiği yemeklerden..

merhaba arkadaşlar,bişey sorucam.parmak ucunda yürümeye çalışıyor bizim cadı,başka banu alkan özentisi olan bebeğimiz varmı?

sevdacım çok sevindim inşallah kız olur benim kız kardeşim de teyzem de yok o yüzden bayılıorum kızkardeşlere insana başka arkadaş gerekmez heralde süper bi duygudur
incicim afiyet olsun denizcm ii yolculuklar ben de yeni geldim annemden rüya gibi valla gece nazı postalıorum yanına ay balayından bile süper:))

saol canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun da ne olursa olsun artık kızımızda oğlumuzda var çok şükür :)))

canım ben kaçırdım galiba eşinle ilgili bi yorum gördüm ama konuyu anlamadım yoktum hayırdır canım kötü bişi yoktur umarım.

bakayım dedim ama kimseler kalmamış..

ayşegül ağlak domatesi özledim valla,resminiz şahane çıkmış..

serpil gözünaydın temiz çıkmış tahliliniz..

oğluma nazar değdi..3 gündür iştahsızdı..bugün hiçbirşey yedirememiş babası..iş yerime geldi emzirdim biraz..depodan kullanıyor kaç gündür..sanırım diş çıkaracak ondan iştahı kesildi..

düzelir canım inşallah duruyada geliyo arada iştahsızlık kaçıncı dişi çıkıyo eguşun

hoşgeldin kurbi Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım.

selam millet
sevdacım iyi olmanıza sevindim durucukda yeni cicilerini güle güle giysin bizde iyiyiz canım çağanda iyi çok şükür şimdi uyudu
ayçacaım sen gel tatlısız falan ben tatlıyıda yaparıum bitanem
ayşegül saol canım buarada senin patatesli tarife bayıldık çağan için yaptık aam biz yedik valla
iremcim çağanda baştan öle yürüyordu şimdi tam basıyor merak etme yavaş yavaş tam basar
serpil gözün aydın testler iyi çıkmış canım sıkma canını sağlıklı olsunda az yesin napalım artık herşey kilo değil cancağızım
kıslar bugün kendimi yemek işine verdim açma hamuru mayaladım gidipte pişireyim sabah kahvaltıya iyi oluyor zaten bu pcde yazmakta zor oluyor artık laptop gelince girerim öptüm hepinizi

tekrar selam

bende biraz dışarı çıktım bankaya gittim eymenin kumbarayı götürdüm.

bu arada eymenin üstten 3.dişte geliyor bir kaç güne patlayacak bugün farkettim.

ben yazdıktan sonra uzun süre kimse yazmıyo neden acabaCADIARZU

pazar günü ölüdenizde şenlik varmış paraşütler ve f-16 ların gösterisi olcakmış...kısmetse gideceğiz ama eymen inşallah gittiğime pişman etmez:Saruboceq:

ben yazıyım fazilet yeni gördüm valla yoksa hemen yazardım:)ne güzel antalyada hava güneşlidir gezin bol bol d vit alsın eymen
inci afiyet olsun patatesli keke eşim de bayıldı kabaklı yapıodum onu sevmiodu bidaha hep böle yap dedi
sevda önemli bişey yok ya öle bi gasp girişimi oldu salı günü ama çok şükür maddi manevi bi zararımız yok
aylin ya ben de çok özlediiiimmm bişey yapalım görüşelim haftaya falan

balımcım hepimzn günleri öle cnm yalnız diilsin napalım bebekleri büyütelim o zaman acısını çıkarıcaz bugünlerin tek keyfim dizi izlemek şu hayatta:)
kurbi hoşgeldin kıızın emekliyo mu yiyo mu uyuyo mu:)))
serpil gözünüz aydın içiniz rahatlamıştır
yeşim ellerine sağlık tatlı rüyalaaar:D

merhabalar kızım yior uyuyorda sağolsun ama bu yürüme çabaları yüzündne gün boyu peşindeyim yorgun düşüyorum bizim tek sorunumuz idrar yolu iltihabı doğduğundan beri bu rahatsızlıkla savaşıyoruz inş atlatıcaz onun dışında pek sorunumuz yok gibi birde dişleri çıkmadı tek kafaya taktığım konu budur bu günlerde benneyaptımki

milupadan indirim çeki gelmiş bana...

herkes aşkı memnu izliyor sanırım eşimde kurtlar vadisi izliyor..bende mecbur yatak odasına geçicem artık küçük tv de dizi izlemenin tadıda olmuyo öfff

kızlar çok teşekkür ederim. yemepğinide yerse daha güzel olacak. ya ben hiç zorlamıyodum yemekten soğumöasın nasıl olsa yer diye ama bir ayda aldığğı kiloyu diğer ayda verince dr.da endişe etti. ee artık biraz zorla dedi. valla dövüşüyoz çocukla. ne zormuş anne olmak......

cennet anaların ayağı altındadır diye boşa dememişler dimi..

Back
X