Ay giriyorum iki üç sayfa geçmiş okuyim derken uykum geliyo pilim bitiyo
Bu arada Sedakt hamilemiymiş yahu yeni gördüm daha, negüzel bi haber, ben çok seviyorum arada fazla yaş farkı olmayınca ama çalışıyorum ve ikinci bir çocuğa bakacak kimse yok.
Benim kızımda bugün bir kaza atlatmış babannesinin yüreği ağzına gelmiş yine. yürüteçle gezerken tv sehpasının üzerindeki vcd'yi kablosundan tutup çekmiş kafasını sıyırıp yere düşmüş vcd, azıcık yanağı zedelenmiş ama çok şükür kafaya inmemiş.
Ay geçenlerde de (çok komik ama kayınvalidem için hiç komik değil tabi). biberonla mama veriyomuş, birden lak diye bi ses gelmiş bizimki de korkmuş ağlamaya başlamış, kayınvalidem biberonu ağzından bir çekmiş ucunda memesi yok. Bu memeyi yuttu diye bağıra bağıra apartmanın içine atmış kendini komşular dökülmüş, hastaneye zor yetiştirmişler, kayınvalidem baygınlık geçiriyo bi yandan, çocuk korkmuş ağlıyo bi yandan doktor hemşire bişey yok çocukta diyomuş ama kayınvalidem feryat figan.
meğer bizim zilli biberonun memesini diliyle içeri itmiş, o da ucunda göremeyince panik yapmış, hiç bakmamış bile. Akşam hem gülüyo hem anlatıyo ama aklı gitmiş valla.
Emanet çocuk bakmak zor iş gerçekten. Allah korusun meleklerimizi.
Birde benim kızım çok ödlek yaw, sizinkilerde böylemi, ani konuşmalardan, gülmelerden, ani hareketlerden falan korkuyo hemen, hele de elektrikli süpürge, mikser seninden falan ödü kopuyo çocuğun, korkuyla arkasını dönüp ağlaya ağlaya kaçmaya çalışıyo. Ama öyle böyle korkmak değil. Evi süpüremiyorum o evdeyken.
Ayça sen burdamıydın, geçmiş okumaktan görmüyorum ki. Ben yatar, iyigeceler canım.