Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol duygucum hepberaber olsun cnm
burda hava çok kötü biz eve tıkıldıkk
kıss 14 haftalık kuzu nası?hiç ilgilenemedim, yazık banaklava:
ama anlıosundur sen de umarım.bak şimdi fırının açma sapında barfiks çekio:teselli:
ay bugün
nie kimse yok ,pazar da diil kiÇok üzgünüm çoook
kız mı kesinleşti mi:CüvCüv:Allah sağlıkla kucağına versin işallah canımii be cnm nasıl olsun büyüyo işte hepimiz aynı koşturmacada değilmiyiz zaten heralde bizim diğer kızda gelince ben hiç uğrayamam anam biriyle zor uğraşıyos ikisi nasıl olcak bilemiyorum bakalım.
ayy ben ben hatta 4,5 tan soona devamlı emio koparıp atasım var memeleri..zaten başka işe de yaramıolar,indiler karnımaselam kızlar
ay 2 gündür giriyorum okuyım diyorum okurken bir şey oluyor ben başına oturamadan gece oluyor yazmak bir yana okumak bile hayal oldu valla
hasta olanlara çok geçmiş olsun
benim gibi gece uyku nöbetleri tutanlara kolay gelsin hala sabaha kadar 6-7 kez kalkıyoruz
sevdacım sanada kolay gelsin çok zor valla biri karnında biri kucağında Allah yardımcın olsun canım
sheeda ve ezra hoşgeldiniz. mamstit evet çok zor. emziremediğin için mi oldun. canım çok geçmiş olsun.
sheeda bi ara bebişi ağlatmayı düşünüydun uyku düzeni için yanlış hatırlamıyorum dimi. naptın ben takip edemedim de. sonuç ne meraktayım..
kızlar bugün bitlisin adilcevaz ilçesine gittik gezmeye. cevizi ile meşhurmuş. gittik oraya 10 kilo ceviz aldık ceviz reçeli aldık. ay çok hoşumuza gitti. yeni insanlşarla tanıştık. doğunun ücra bi köşesinde türkçeyi çok iyi konuşan biz topraklarımıza sahip çıkmazsak başkaları çıkar diyen eğitimli olup gelip memleketine yerleşen ve halka birşeyle öğretmeye çalışan bir milli dağcı ile tanıştık. misafirimiz oun kalın diye çok ısrar ettiler ama bebekle zor neyse çok zevk aldığım bir van günüydü işte.. çok hoşuma gitti.
koca bağırıyo hadi gel diye. gittim...
selam kızlar
ay 2 gündür giriyorum okuyım diyorum okurken bir şey oluyor ben başına oturamadan gece oluyor yazmak bir yana okumak bile hayal oldu valla
hasta olanlara çok geçmiş olsun
benim gibi gece uyku nöbetleri tutanlara kolay gelsin hala sabaha kadar 6-7 kez kalkıyoruz
sevdacım sanada kolay gelsin çok zor valla biri karnında biri kucağında Allah yardımcın olsun canım
kız mı kesinleşti mi:CüvCüv:Allah sağlıkla kucağına versin işallah canım
heheh gelmezsen say6faya anlarım ben seni:roflol:
ayy ben ben hatta 4,5 tan soona devamlı emio koparıp atasım var memeleri..zaten başka işe de yaramıolar,indiler karnımaklava:
ay ne güsel gezin ,yiyin için bizim için de ..
şeyda ben de merak ettim çünkü son denemem de yatağını kırdım nilinÇok üzgünüm çoook
neys işim şimdi bitti sayılır yani hanımı uyutmakCADIARZUyemek koydum ocaa,yiyeyim yatayım işallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk serpil duygu,
mastit sanırım göğsümün üstüne yatmışım önce damar ezildi,o bana ateş ağrı yapınca ama ben grip oluorum sandım o gün antıbıyotık aldım emzirmedim,meğerse sorun dahada artmış emziremeyınce,anlayamadım ilk defa oldum,sonra sağdım makineyle attım o sütü,berrak da emınce geçti hemen,
emel bizde hala 5-6 kez kalkıoruz,bazen 1 saat içinde 2-3 kere bile uyaanabilio,ben kutu sütü de werıorum gece o bile 2 saat idare edıo,üstüne bide 6 da kalkıp işe gidıorum,ne zaman düzelecek bu durum bilmiorum
sewda kısss kız mı cinsiyetı ?gözünaydın canım