2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burası beni çok oyalıyor bir süre girmedim, giremedim.. Artık 1 veya 2 saatten fazla giremiyorum onda da başka işlerim oluyo onlara bakıyorum

Ağlatma işini sormuşsunuz, o ara çok kararlıydım ağlatcaktım ama yapamadım, tam niyetlendim Efe grip oldu o halde yapmayım dedim sonra 1 hafta geçti 6-7 kez kalkmaya başladı ben de buna şükür dedim vaz geçtim.. Şimdi 6 kez falan kalkıyor idare ediyorum bazen sapıtıyo ama sürekli olmayınca insan dayanabiliyo.. gelişiminde de bi sorun olmayınca hepten vaz geçtim bu işten.. nasılsa emzirmeyi bırakınca uzun uzun uyuyacakmış.. ben de bi bu kadar daha emse yeter diyorum. Yani yolu yarıladım diye bakıyorum..
yolu yarılamak mı,ayben emziremeyeceğim sanırım 1 yaşından soona:a015:
gunaydn kızlar sabah sabah kimse acmams galb oglm ishal olmş batırıyr hertarafı napcm bilmiyrm
heheh annesi süpriss yapmış sana:utangac::roflol:
günaydın kızlar
dün hiç giremedim bursa günümüzdü sabah 8 de çıktık gece 11 de geldik
duygu ve derya doğum günü kutlamalarınız için çok teşekkür ederim
ayseguul hoşgeldin ve geçmişolsun ishale muz iyi gelir sanırım
esra sana da geçmiş olsun
ceylini dün kontrole götürdük 7100 gr geldi 1 ayda 600 gr almış boyu da 68 olmuş doktor iyi dedi bu ay da bir 600 daha alırsa açığı kapatır dedi
süt başlayımmı dedim başlama dedi sizinle beraber herşeyi yiyebilir dedi
sabah da uyandı diye yanıma almıştım ben uyumuşum ceylinde düştü düşüsüne uyandım bir şey olmadı Allahtan
herkese mutlu pazarlar...
maşallah kuzuma ,işallah bu ay da kapatır arayı:nazar:hihoyyyt
geçmiş olsun bu arada ben alamıorum valla yataa,tırsıorum hem düşer hem de alışır diegamyoncuiremsu
selamlar herkese güzel pazarlar umarım keyifler yerindedir dün ist gittikgece anca döndük bugnde temizlik falan yaptım anca bakalbldim buraya allahtan yeğenim bizdede çağanı oyalayor yoksa çok zor oluyor temizlik olayı bir market işimiz kaldı çağan uyansın nuda halledelim bakalım
buarada yeni gelenler hoşgeldiniz işallah hasta bebişşimiz kalmamıştır
hemşom geçmi olsun sanada
ahucum ceyline maşallah işallah artık kilo alımı normale döner sende rahatlarsın canım
sheeda sende hoşgeldin efe nasıl yemesi falan düzne girdimi yoksa hala mamamı istiyor
sevdacım sanada kolay gelsin canım
ezgiyede kocaman alkış yürümeye başlamış
buarada bizim hala dişimiz yok biri sormuş ama 14 aya kadar zamanı varmış
kuzi geçmiş olsun canım düşürmeyen kalmadı valla bu bebekler çok hareketli mecburen düşüyolar çarpıylar çağanında hergün kafada kızarıklık var bir yerlere çarpıyor sürekli masaya sandalyeye tutunup ayağa kalkıyor hop çarpıyor kafayı sonra
ay başakada e vard unuttum valla kusura bakmayın kıslar hadi öptüm herkesleri

ben de öptümopuyorumnanaktan

kuzicim size de çok geçmiş olsun valla uçuolar bence de,tatlı melek bunlar hoop ordan oraya:))
sana olan o 4,5 olayı bana da oldu ama 1 hafta falan sürdü,bitirdi beni..
estetiği ben de düşünüorum beraber gidelim:)

nerdesiniz yahu,merhabalar :))
geziosunuz di mi,ee son demler..gezdirsin kocalar bakalım..
ii gessmeler:))

offff yaaa gıcık oluyorum hee okuyorum yazdıklarınızı ama bıseyler yazmaya gelınce sıra ya kım hastadı kımın bebişi dusmustu bırı de benım de annem aynı demıstı hepsı uctu gıttı aklımdan artık kagıt kalem alıp okucam yzıklarınızı :(((
neyse dusun kuzular vardı ıkı tane aman allahım korusun mınıklerımızı ınsallah bı daha boyle bısey yasamazlar cok gecmıs olsun
benım annem oyle ugrasmaya vs gelemez hıc de ısı olmaz ben mı dedım evlen dıye der bırde cocuk yaptın ne halın varsa gor der cıkar işin içinden :((((
efecık yuru artık ya annene yazık ama he
mastit olmustu bı arkadas da ona da cok gecmıs olsun
arkaaslar kusuruma bakamayın sahı soyluyorum beynım durmus halde esımde yıne yurt dısına cıktı kaldım kaanla bı basıma bu kadar yazabılıyorum dıye bıle sevınıyorum
hepınız cok optum guzel bı pazar gunu dılyorum sıze

--------------------------------------------------------------------------------

nerdesiniz yahu,merhabalar :))
geziosunuz di mi,ee son demler..gezdirsin kocalar bakalım..
ii gessmeler:))
burdayz sen gezemymsn

slm dicem sadece emel var metin iyileşti cok sükür 2 gün daha ilaç kullanıcak inş. hastalanmaz bir daha dün cok yogundum arabamı degiştirdim yeni arabam geldi havalara uctum tam istedigim renk model dört ayak üstüne düştüm ....bugunde kıslıkları cıkardım yazlıkları kaldırdım bir yanda da metin dilim dısarda iş yaptım yarın da işe gidicem ne anladım şimdi ben hafta sonundan yawf:)

montecim selam canım ben burdayım da pc başında değilim , ancak açıp foruma girip okuyım derken onat paşa bir şeyler yapıyor kalkıyorum başından

kolay gelsin sanada , arabanda hayırlı olsun güle güle kullan

filiz yeni araban hayırlı olsun...

Esra sormuşsun dişi çıkmayan varmı diye. Henüz dişimiz çıkmadı ama görünürde birtane var. Bakalım nezaman patlıcak...

merhaba kizlar pek sohbetlerinize dahil olamasamda ara sira siteye bakiyorum. bebislerimiz hizla buyuyo kiminin disi cikiyo kimi emekliyo kimi ilk adimlari atiyo... benimkisi 10 gun sonra 9 aylik olacak ama ne emekleme var nede day day durma neyseki ilk disini 6 aylikken cikardi birde desteksiz oturabildi... sizlere bi sorum olacakti ben 4 saatte bir 2-3 dk olsada emziriyorum ve emzirme aralarinda mutlaka bisey veriyorum yani sabah kalkiyo emiyo 1 saat sonra azda olsa kahvalti sonra 2-3 saat sonra yine emiyo azicik yine 1 saat sonra oyle yemegi tekrar emiyo 3 saat sonra ikindi meyvesi yogurdu emiyo aksamda tahilli mamalar veriyorum en son emiyo 22.30 uyuyo gecede birkez emziriyorm....kizlar sizce azmi cokmu besleniyo iki aydir fazla kilo alamdi oglum.... sizinkiler nasil yiyor???????

meleğim ben gündüz 1 veya 2 defa emziriyorum gece de 3 veya 4 sefer
gündüzleri 1 kahvaltı öğünü,1 danino öğünü,1 meyveli yoğurt öğünü,1 çorba öğünü,1 de gece maması veya muhallebi öğünü var
her zaman hepsinii yemese de öğünlerimiz bunlar yine de
filiz araban hayırlı olsun

slm dicem sadece emel var metin iyileşti cok sükür 2 gün daha ilaç kullanıcak inş. hastalanmaz bir daha dün cok yogundum arabamı degiştirdim yeni arabam geldi havalara uctum tam istedigim renk model dört ayak üstüne düştüm ....bugunde kıslıkları cıkardım yazlıkları kaldırdım bir yanda da metin dilim dısarda iş yaptım yarın da işe gidicem ne anladım şimdi ben hafta sonundan yawf:)
ooo hayırlı olsun canım araban kazasız belasız kullanın işallah:nazar:metin de kurtulmuş çok sevindim,geçmiş olsun:)
valla iş dersen leş gibi evmafoldumben
merhaba kizlar pek sohbetlerinize dahil olamasamda ara sira siteye bakiyorum. bebislerimiz hizla buyuyo kiminin disi cikiyo kimi emekliyo kimi ilk adimlari atiyo... benimkisi 10 gun sonra 9 aylik olacak ama ne emekleme var nede day day durma neyseki ilk disini 6 aylikken cikardi birde desteksiz oturabildi... sizlere bi sorum olacakti ben 4 saatte bir 2-3 dk olsada emziriyorum ve emzirme aralarinda mutlaka bisey veriyorum yani sabah kalkiyo emiyo 1 saat sonra azda olsa kahvalti sonra 2-3 saat sonra yine emiyo azicik yine 1 saat sonra oyle yemegi tekrar emiyo 3 saat sonra ikindi meyvesi yogurdu emiyo aksamda tahilli mamalar veriyorum en son emiyo 22.30 uyuyo gecede birkez emziriyorm....kizlar sizce azmi cokmu besleniyo iki aydir fazla kilo alamdi oglum.... sizinkiler nasil yiyor???????

bebeğine maşallah..yeme konusunda bişi diyemeyeceğim hepsi farklı yio çünkü:uhm:

ii akşamlar kızlaropuyorumnanaktan

iyi geceler ama kimse kalmamamış...bizde iki gündür çok perişan olduk...eşimin dayısı vefat etti..evin merdiveninden düşüp beyin kanaması geçirmiş...biranda ne olduğumuz bilemedik henüz gençti küçük çocukları vardı...offff ya eşim çok üzgün ne tadımız kaldı ne keyfimiz...iki gündür cenaze evindeydik ben artk dayanamadım eymenle geldim eve..

günaydınlar arkadaşlar.

bebişlerimize bol iştahlar güzel uykular dilerim.

balım çok üzücü başınız sağolsun allah ailesine sabır versin.

marsg kızın amaşşalah,

özlemind ediği gibi bende unutuyorum yazılanları.

ayşlegül hoşgeldin aramaıza bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle.

sedakt kızın olacakmış hayırlı olsun,

bebişleri hasta olanlara geçmiş.

yatakdan düşenler vardı canlarıma gecmiş olsun inş birdaha düşmezler.

mirayın bir tane dişi gözükdü arkadaşlar hele şükür çıkdı hiç dişleri olmıycak diye düşünmeye başlamışdım. dünde çorba içirirken bakdım kaşık cik cik yapıyor oy kurban olurum dişlerine :)))

herkese güzel günler

günaydın kızlar,2-3 gündür giremedim oldukça yoğunduk biri bana özet geçebilirmi acaba,
balım başınız sağolsun herkese üzülüyoruz ama küçük çocuğu olana daha çok üzülüyor insan Allah hepinize sabır versin

günaydın kızlar

balımcım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin inşallah

mirayın dişi hayırlı olsun semoşcum hiç görüşemiyoruz artık denk gelemiyoruz seninle özledim sohbetini valla kız annesi saygılar :))

Back
X