2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegül selam canım
geçen okudum günde 4 kere mama verdiğini yazmışın toplamda 1000 cc oluomuş,çok deilmi,ben hiç dewam sütü vermıorum,seninki ondanmı uyuyo canım gece ya
bende 250 cc pınar 6-12 ay sütü verıorum gece,azmı ki?ondanmı uyanıo acaba kızım?

merhaba kızlar
öğlen bir bakıyorum sayfalar dolmuş ne güzel sabah muhabbeti ediyorsunuz her gün
ben en çok çağanın kilosuyla ilgilendim ben de yedirmek için o kadar savaş veriyorum ama hiç kazanamıyorum ağzını kitleyip açmıyor zorla açtırınca da geri püskürtüyor ben geri koyuyorum o geri püskürtüyor
bende sinirden çok bağırıyorum yemediğinde
2 gündür hiç birsey yemiyor hastayken bundan iyi yiyordu

serpil bende yedikleri için bir defter tutuyordum o da iyi oluyordu ne zaman ne vermişim biliyordum
ama akşam yazarken çok geriliyordum yeter bıktım artık yazmıyorum ne yerse yesin diyorum bezdirdi beni
ama okulda boş vaktimde planlıyorum yine gün içinde neler yedireceğimi ertesi günü de yedikklerine artı eksi koyuyorum
kafayı sıyırdım herhalde ufaktan

kızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba
bende de işe yaramadı kendim içiyorum
ya emel bugün onatı oyun grubuna götürecekdi ne oldu acaba nasıl geciyor zamn merak ettim.
güzeldi aslında hoş şeyler yaptırdılar ama aslında netten araştırıp aynılarını bizde uygulayabiliriz , ortam ve ekipmanlar güzeldi tabi bunlar ilgisini çekti çocukların
kızlar ya benim şirket sallantıda yakında taşınma olayları var, çok üüzldüm ne yapaırm diye 8 yıldır burdayım çok alışdım bide kendi paranı kazanırken eşinde olsa onun vereceğine kalmak valla zoruma gider diye düşünüyorum offf yine daral geldi.muhasebe sekreterlik ön muhasebe bu işleri sevmiyorum ama ticaret lisesi okuduğum için elim mahkum başka dallara atlayamadım kendi işimi kurmak istiyorum oda ne yapabilirim diye nezemandır kara kara düşünüyorum, kuförlük kursuna gidip kendi dükkanımı mı açsam diyorum oda az çok elimden geliyor sırf ağda işine girsem yine kazanırım maltepede var mesela sadece ağda üzerine oda teknoloji gelişdi epilasyona gidiyor artık herkes. işlek bi yerde dükkan tutup fasfoutmu yapsam diyorum onun içinde çok iyi bi yer bıulmam lasım. sizlerle paylaşarak kendimi az da olsa rahatlatayım dedim, ist terk edip küçük b,i şehire yerleşmek istiyorum istanbuldan çok sıkıldım herkes sahte,

kızzz bende ne iş yapsam diye düşünüyorum ben bebe mağazası açsammı diye düşünüyorum bende istanbuldan gitmek istiyorum

ayşegül selam canım
geçen okudum günde 4 kere mama verdiğini yazmışın toplamda 1000 cc oluomuş,çok deilmi,ben hiç dewam sütü vermıorum,seninki ondanmı uyuyo canım gece ya
bende 250 cc pınar 6-12 ay sütü verıorum gece,azmı ki?ondanmı uyanıo acaba kızım?
cnm ben gündüz 3saatte bir 120-150cc veriorum aylardır böyle, ama benimki hiç meme emmiyo seninki emiodu sanırım yoksa bütün gün yoğurtla çorbayla nasıl dursun??
ay nazı az önce salonda sehpanın içinde yakaladım koptum ya bu kadar da olmaz artık koyım foto çektim:)

slm kızlar nasılsınız....
hayalim hep kitapcafe acmaktımafoldumbenolmadı
semra agda işinde cok para var benim agdacım rAndevulu calısıyo üç günde anca sıra buluyosun bence düşün emel bebe magazası güzel fikir birde ihrac fazlası satan yerler deli kazanıyo aklınızda olsun

diyebilirsin filizcim yaramaz naz babası da laz:)))

bizde metin e tazmanya canavarı diyoruz önüne geleni eziyo geciyo:emir_bebek:
naz laz yaramaz kafiyeler süperalkisalkisalkis

ayyy ben bu laz kızı yerim ısırırım ,yavrum çok tatlı olmuş yaa..
yarın ısırıcam annesi karışmak yok ona göre :)

kızlar size cok kolay tadı da süper bir tavuk yemegi tarifi veriyim ....
kusbası dogranmıs tavuk gögüsün içine iki kabak bir havuc rendeliyosunuz içine toz seklinde kremalı mantar corbası döküyosunuz bir paket...bir pakette kutu süt kreması yalnız tuz koymayın mantar corbası tuzlu oluyo fırına veriyosunuz almaya yakında kasar rendeliyosunuz ....tadı süper yapımı çok kolay deneyin mutlakacokacimcoook

Ezgi atesli sabahtan beri evin icinde noldu cocuga yaa distir insallah dr yarina kadar bekle dedi

Masallah naza buyudu iyice Kimm der 2,5 kilo dogdu diye

Aysegulcum gece uyuyorya seninki gunduz nee kadar uyuyor yazarmisin canim benimki 3 saat uyuyor 1,5-3,5 aksam 6-7 sonra 11 de uyuyor

çok tatlı çıkmış naz ayşegül,sehpadakileri ellemiomu naz
berrak herşeye el atıo:))

filiz kız yine mi o yemeği yaptın,çok tuttun sen bu tarifihihoyyyt

serpil cnm sakın yapma zorlama nolur ilerde ya yemekten nefret edermiş ya da obez olurmuş bu şekilde zorlarsak, hele suyla yutturma işini asla yaptırma buna alışırsa bidaha normal bi beslenmeye çok zor dönersin
ben de duydum ağdacılar çok para kazanıyomuş yapın bence:)
benim de hayalim butik pastane açmak bigün..

benim de benim de hatta ilk fırsatta kursa gidicem zemuszemus

Back
X