2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pi-nik Kuş
derya bu site ...gecmiş olsun bu arada
ewt esra cok tuttum yemegi eşiimde sevdi metin de
derya ben devlet okulunun anasınıfındayım 6 yas alıyoruz

ayyy ben bu laz kızı yerim ısırırım ,yavrum çok tatlı olmuş yaa..
yarın ısırıcam annesi karışmak yok ona göre :)
yakalarsan mck muck cnm ama yakalarsankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 umarım emelin evde çok cici bici yoktur şimdiden özür dilerizkaydirigubbakcemile3
Ezgi atesli sabahtan beri evin icinde noldu cocuga yaa distir insallah dr yarina kadar bekle dedi

Masallah naza buyudu iyice Kimm der 2,5 kilo dogdu diye

Aysegulcum gece uyuyorya seninki gunduz nee kadar uyuyor yazarmisin canim benimki 3 saat uyuyor 1,5-3,5 aksam 6-7 sonra 11 de uyuyor
cnm naz sabah 10dan yaklaşık 12 ye kadar uyuyo, snra da ya bi kere 1saat ya da 2kere yarım saat civarı uyuyo günde 3saat uyuyo en fazla, ben de zorlamıorum sürekli oynuyorum yoruluyo, en geç 5-6arası uyutuorum eğer geç olursa uyutmuorum gece 8de yatıyo yoksa normalde 9da uyuyo.uyku çok önemli ya gece kesintisiz uyuyunca evde hepimiz dinlenioruz
çok tatlı çıkmış naz ayşegül,sehpadakileri ellemiomu naz
berrak herşeye el atıo:))

filiz kız yine mi o yemeği yaptın,çok tuttun sen bu tarifihihoyyyt
cnm artık sıkıldı üstründekilerden raylı benim sehpalar açmayı öğrenmiş kendi girmiş içine içini karıştırıyo, dolap kapaklarını açıyo daha 9aylık yaa, 1yaşında düşünemiorum neler yapıcak
benim de benim de hatta ilk fırsatta kursa gidicem zemuszemus

evet büyüse bebekler de gidebilsek, eşimin bi dükkanı var kadıköy merkezde, şu an kirada, gözümü oraya diktim tam pastanelik yer ama henüz onun haberi yokkaydirigubbakcemile3

cok saol fılızcım
oyyy hemen denıcem basıtte yapılısı hem suslude olur servısı uzerıne maydonozdan koyarım oldumu mınık bı cıcek seklıı :))))
lazanya tarıfı ıstıyorm yapanlardan neyle daha guzel olur ?

Hanımlar şu an da almış olduğum bir habere göre;

Yeditepe Üni.Enfeksiyon bölüm Başkanının yapmış olduğu açıklamaya göre;

Şu an için bir ilaç firması tarafından üretilen aşıyı sadece sağlık birimleri mensupları olmak zorundaymış..

onun dışında, kronik bronşit,astım,insülün tedavisi gören,0-2 yaş altı bebekler
aşı vurulacak grup içerisinde ama şimdi vurulursa kağıt imzalayıp öyle aşı olunacakmış..
Ama sağlık bakanlığı, bu gruba girenlerin aşı olmasını zorunlu tutarsa ,yapacak birşey yokmuş
aşı olunmak zorundaymış..

Bu gribi özellikle kış aylarında hemen herkesin geçireceğini, ama şiddetinin kişiye göre farklılık gösterecekmiş..el ile temas,öpücük,bunlara dikkat..burun silme hapşurma tek kullanımlık mendillerle sağlanacak..anne sütü alan bebekler daha korunaklı durumda ama anne babanın dışarıdan virüs getirme riski yüksek..

uzun süreli ateş ve yanında ishal dikkat edilecek durumlarmış..

umarım izah edebilmişimdir..

esımde almanya da ondan oncekı hftada ıtalyadaydı gelecek hafta isvec de olacak bu adam yurt dısından bu vırusu getırecek eve almasammı napsam

makına muhendısı
yazın sehır dısında oluyor kısın yurt dısında :(((((((
adam gozunu actıgında leglegı hava da gormus

Son düzenleme:
özlem sizin işiniz çok zor cnm.. ben bir gün ayrı kalamıyorum eşimden. memlekete gidince aklım hep eşimde kalıyor .. giderken 20 gün kalacağım diye giderim ama hep yarıda keser geri gelirim:)

:)))))))))))))))))
kaana marketten adını bilmediğim ama tarıf edeyım ufleyınce baloncuklar cıkan seyden aldım :)))))))
tam bı kedı gıbı baloncukları yakalıcam dıye savasıyor kendıyle :)))))
cok komık bı halı var :))) tavsıye ederım bı deneyın cok egleneceklerdır

herkese merhabalr hepinizi çok özledim koşturmacadan giremyrm cici kayınvalidemle kayınpederim kavga etmişler...kadın çocukları alıp anasının evine gitmiş..şimdi benim başına kaldı yemek hep orda yedik cumartesiden beri bu akşamda bize gelecek anlaşılan rahatım kaçtı..braya girmek lüks oldu benim için...herkesi öpyrm...

ben evlendıgımden berı boyle oldugu için alıstım onun olmamasına hatta cocuk yokken arkadasım var bır tane suan avusturalya da dıl egıtımı için gıttı onunla gece gunduz eglenır gezerdık hatta cokca hayatımdan memnundum okul da vardı tam odtuye ıng kursuna yazılacaktıkkı hamıle oldugumu ogrenmıstım o da dogru yurt dısına kactı allahdan hamıleyken yanımdaydı dogumumdan sonra gıttı e bıde koca da olmayınca sımdı dustum bı bosluya gezen özlem evden cıkamaz oldu tabı bu bahsettıgım gezme 6 yıl surmustu ustune bı de okuldan atıldı cocuk da uyumayan bı cocuk oldu ustune bı de yemeyen gel de gırme depresyona hıc kımse kalmadı yanımda bı anda yapayanlız kaldım
öylekı konusacak ınsana hasret kaldım
esım evdeyken rahatım nöbetlese bakıyoruz kaana, daha dogruusu ben kalkmayınca mecburen kalkıyor :))
ama yınede evde bırını gormek hıc bısey yapmasada cok ıyı :((
ayrıca esımle bende gıdıyordum nerelerı gezdım tek basıma o işe gidiyordu mecburen bende gıttıgımız sehrı alt vurup ust cıkıyordum:))) hıc bısey yapmasam da otelın havuzuydu masajıydı keyıftım yani
ama simdi kaanla olmuyor hava degısımı mahvedıyor onu e bıde hep uzun oluyor yollar cıyaklayıp duruyor arabada
bır etkende 90 kılo oldummmm veremıyorum da dolabın içinde yasıyorum fıl gıbı oldum
imdatttt yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
herkese merhabalr hepinizi çok özledim koşturmacadan giremyrm cici kayınvalidemle kayınpederim kavga etmişler...kadın çocukları alıp anasının evine gitmiş..şimdi benim başına kaldı yemek hep orda yedik cumartesiden beri bu akşamda bize gelecek anlaşılan rahatım kaçtı..braya girmek lüks oldu benim için...herkesi öpyrm...

Allah kolaylık ve de sabır versın insallah hersey bıran once duzene gırer

Özlemcim haliyle bebekle birlikte yaşamın tamamen değişmiş tabiki depresyona girmen çok normal bence psikolojik yardım al daha başındasın hemen atlatırsın kendimden biliyorum evlenmeden önce bende bir ara girmiştim ama hemen doktora gittim çok hafif ve tek bir ilaçla bir kaç terapi ile geçti. Çocuk hayatımızı tamamen değiştiriyor birde eşininde sürekli evde olmayışı çok zor ben çok iyi anlıyorum seni , benim eşimde şehir dışına gidiyor evde olmadığı geceler çok zor geliyor dediğin gibi hiçbir şey yapmasada evde bir soluk istiyor insan ama bende bu gecelerde oğlumu alıyorum yanıma mışıl mışıl uyuyoruz babasının yatağında sabaha kadar, mis gibi kokusunu çekiyorum içime . yapayalnız kaldım demişsin ya yapayalnız değilsin en yakın en güzel en candan arkadaşın geldi 10 ay önce canından can daha nasıl yakın olsun seni yalnız bırakmamak için geldi annesine arkadaş olmaya , gezip tozmalarımız geride kaldı şimdi dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğimiz yavrularımız var artık büyüyecekler hep beraber gezip eğlenicez inşallah

evet kesınlıkle haklısın bende yavrumu sevıyorum ve hıc bıseye degısmem emelcım ama onunla da oyle cok sorun yasıyorum kı tabı hepımız yasıyoruz ama varmı 3 saat uykuyla duran ve de o 3 saatı halının uzerınde uyuyarak gecıren ve de yarım yamalak işte bunlar ust uste gelınce cok fazla hırpaladım kendımı enerjım bıttı ama butun bunlarda bıttı :))) daha ıyıyım simdi
artık yenılıcem kendımı buna fazlasıyla ıhtacım var dı zaten :))
neyse artık bunaltmak ıstemıyorum sızlerı dertle sıkıntıyla tek derdımız uykusuzluk olsun dıyorum artık napım :)))

Back
X