Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa aklıma gelmişken bi şey sorcam sizlere Gece uyandıklarında ne yapıyolar ?? benimki hemen ayağa kalkıyor, ayakta beni bekliyor bu normal mi??
slm tekrardan ya kızlar bi ikikere daha sormuşdum ama net cvplar gelmemişdi düzenli olarak demir ve kan ilacını kullanmyıyan varmı aranızda.
ben düzenkli olarak kullanmıyorum vede içimde hep pişmanlıklar var nezamn bugün başlıycam desem unutuyorum sizce çok önemlimi bu kan ilacıyla demir ilacı
arkadaslar cocuklar için elınde orgu hırkası olan varsa modelını gonderebılırmı acıl bı modele ıhtıyacımız var
balım ne yazıkki böyle şerefsizler var, eşin makbuz karşılığında vermemişmi çeki ki makbuz olsa hiç problem yok veya çekin fotokopisi,
d vıtamını 2 aylık olana kadar kullandım o kadar ne demır ne d vıt . hcı bırnı kullaanmıyorum
dvit bundan en fazla 5 yıl oncesıne kadar kullanılmaya baslanmıs bende kullanaamıyorum elımde gıtmıyor demır ilacı ise kansızlık gorulmesı sonucu kullalır dıye bılıyorum fazla demır de vucutta baska bırseylerın dusmesıne sebep olur dıye dusunuyorum artı içinde demır bulunan besınler var bunlardan da takvıye edılır gıbı gelıyor
Demir konusunda ben de özleme katılıyorum demir ekiskliği yoksa kullanılmasına gerek yok ..
D vitaminine gelince ben aklıma geldikce kullanıyordum Mehmet oz bağışıklık siistemi için d vitamini şart diyince düzenli kullanmaya başladım.. normalde yürümeye başlayınca d vit kesiliyomuş ama kışa denk geldiği için yaza kadar kullanmayı düşünüyorum