2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serpil maşallah bıdığına..bu arada önlüğüde çok ilginç ve kullanışlıymış..

herkese merhabalr giremiyrm artık buraya kayınpederim bizde yemek yiyo akşamda birden oluverio bende yemekti elvindi derken anlamıyrm nasıl akşam oluyo..zzten siteye ne zaman girmek istesem sorunluydu..hepinizi çok özledim inş herkes iiidir.

selamlar annişler pc eşimdeydi giremedim umarım keyifler iyidir havalar acaip soğudu kış geldi iyicene burda kaç gündür yağmur devam ediyor ruhum daraldı iyicene

günaydın kızlar

aaa herkesler kaçmış ayol

Eymene çok geçmiş olsun

Ayşegülcüm biz alışveriş merkezlerine falan gitmeme kararı aldık kalabalık ortamlardan uzak duruyoruz birde öğrencilerden ve öğretmenlerden :)) napalım teyzem ve dayım kusura bakmasınlar artık her şey oğluşum için

Günaydıınnnn
Niye bizden uzak duruyonus kızzzzz,bak böleee mecbur çalışcaz kalabalıkta..Allahım esirgesin yavrularımızı..Elim egzama oldu yıkamaktan valla şaka yapmıyorum
Zaten Bade nin doğumundan sonra sürekli el yıkıyodum,şimdi de mecburen sürekli el yıkıyorum..Habire kremlenmek ist,yorrr
Ay benim kızım teyze falan demiyo yaaa
anne,mama ,baba başka bi numara yok
teyzeymiş dayıymış hiç haberimiz yok valla
Erken dönemde konuşan çocuğun zeka seviyesi daha yüksekmiş
Gerçi benim kuzen 4 yaşında konuşmuş,dayımlar paniğe kapılmış,dr dr dolaşmış,normal demişler,salak bi potansiyel bekliyolardı
Barış Odtü yü bitirdi,şimdi Amerika da masterda

herkese gunaydın gerıye donup okuyamıyorum bunu bı luks olarak gormeye basladım :))
birsürü işim var offf
hepınıze guzel bı gun dılıyorum

günaydın herkes iyidir umarım,buraya girmek ne kadar zor oldu,bide her fırsatta buraya girmeye baya eksikliğini hissettim.

gamzecim bizimkide daha teyze dayı falan demiyor nerdeee çok erken bence daha , bizimki hece tekrarlıyor babebabebabe falan

güzelim dediğimide yanlış anlama bu grip hep okullarda çıkıyor ya ondan dedim yani benim teyzemle dayımda öğretmen kaç zaman oldu görüşemedik valla

sağol ekinsu betülde daha hiç konuşmuyor,bide biz öğretmenlerden sakınsak ne olacak iki öğrenci var evde

günayın herkese umarım güzel bir gün geçirirsiniz

ekinsu bende öğrencilerden uzak tutuyorum kalabalık ortamlara gitmiyorum zorunlu kalmadıkça...ama biz yinede grip olduk anlamadım gitti çokmu dirençsiz vücudumuz:uhm:

eymen ilaçların etkisiyle uyuyor sanırım dünde böyle uyudu uzun süre.

ne kadar sakınsanda oluyor işte bizimkide geçen ay hastalanmıştı babamızdan geçti, dediğin gibi ilaçlar uyutuyormuş bizimki içtiği ilk gün uyumuştu sadece o kadar her zamanki gibi o zamanda uykusuzdu :(

günaydın kızlarr
naz anne demiyo babayı da anlamadan ba ba ba falan şeklinde söylüyo tek dediği bütün gün ne görse geal geal gel yani:)))
duygu aradı 6. hastalık geçirio sanırım nil bakalım dr a gidicekti

bizim sadece üst gövdede ve boyunda döküntü olmuştu, geçiren varsa yazabilirmi bacakta döküntü oluyo mu?nilin bacakta varmış

ismiye özlem selam nasılsınız özlettiniz kendinizi

saol canım bız cok ıyıyız kaan duzeldı cok sukur gecelrı artık bır kez uyanıyor yeme problemıde sonlandı şukur az evvel evı toplamıstım sımdı kaanla bırlıkde dagıtıyoruz merak edıyor nerde ne varsa acmak ıstıyor bende yardımcı oluyorum :)))
kaan da bababa dedede mamamama mememe fılan dıyor ama anlayarak fılan degıl aklına estıgınde cıyak cıyak bagırıyor :)))
sız nasılsınız ?
a.s.

Back
X