Tünaydınlar herkese, 10 gündür filan ofise başladım, o yüzden artık rahat rahat giriyorum.Çalışmak güzel şeymiş yaaaa:))))))Kendime zaman ayırmaya başladım, anneannesinin yanında beni görmediği sürece mutlu bizim ki.
sağol meral abla iki gündür soğudu burası...dün eşimde egehanı soruyordu yürümeye başlamışmı diye...bende en son yürümüyordu bildiğim kadarıyla dedim..
Yok canım daha yürümüyor.Elinden tuttuğumuzda bir kaç adım atıyor, ama hemen oturup emeklemeye başlıyor istediği şeye ulaşmak için.Tembellik ediyoruz, bir de düşmekten korkuyoruz.Sağlama almadan daha elleri bırakmıyor tutunduğu yerden.
http://img21.imageshack.us/img21/313/photors.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/6553/photozs.jpg
ay insan isteyince herşeyi yapıyomuş. hiç anlamam nete resim yüklemek falan ama oldu işte gerçi bunlar eski fotolar yenilerini desktopa atarsak yenileride gelir. işte buda benim bıdıkım..
Maşallah serpil, sarışın bir kızın olacak.Çok tatlı.
herkese merhabalr giremiyrm artık buraya kayınpederim bizde yemek yiyo akşamda birden oluverio bende yemekti elvindi derken anlamıyrm nasıl akşam oluyo..zzten siteye ne zaman girmek istesem sorunluydu..hepinizi çok özledim inş herkes iiidir.
Bende giremeyince özlüyorum yaa, ailemden birileri oldunuz sizlerde:)))Son günlerde fırsat buldum ama kk da sorun vardı.İnşallah düzeltmişlerdir.Şimdilik iyi gibi ama.
selamlar annişler pc eşimdeydi giremedim umarım keyifler iyidir havalar acaip soğudu kış geldi iyicene burda kaç gündür yağmur devam ediyor ruhum daraldı iyicene
Burada da yağmur yok ama çok soğuk inci.Artık egeyi kat kat giydiriyorum neredeyse.Ben üşüyünce o da üşüyor gibi düşünüyorum.Dün akşam ilk kez klimayı açtık.Yatak odasında 1 haftadır ufo yanıyıor ama salonda klimayı açmamıştım.Dün akşam çok soğuk diye açtım.Bundan sonra kapanmaz artık.Elektrik parası yine başını alıp gidecek ama olsun, sağlıklı olsunlarda.
günaydın kızlar
aaa herkesler kaçmış ayol
Eymene çok geçmiş olsun
Ayşegülcüm biz alışveriş merkezlerine falan gitmeme kararı aldık kalabalık ortamlardan uzak duruyoruz birde öğrencilerden ve öğretmenlerden :)) napalım teyzem ve dayım kusura bakmasınlar artık her şey oğluşum için
Merhaba canım ne zamnadır görüşemiyoruz seninle de.Bebişler olunca olay bitti:))))Sabahtan akşama takılırdık buraya geçen sene bu zamanlar.Bizde öğrenci var, kaçmak imkansız:))Ama dışardan gelen herkese hemen odanıza gidin üstünüzü değiştirin ellerinizi yıkayın öyle gelin diye direktif veriyoruz.
bizim oyuncak topiğimiz varmıydı...nasıl oyuncaklar alıyosunuz bu aylardan sonra eğitici oyuncaklar almamız gerekiyor değilmi_? birde aktivite masasına takıldım ilk arabamı almaktan vazgeçtim zaten azda olsa yürümeye başladı araba olarak kullansın desem kaç defa düşecek üzerinden kimbilir o yüzden tehlikeli gibi geldi...aldığınız oyuncakları birde bebeğinizin severek oynadığı oyuncakları yazarmısınız...
Oyuncak topiğimiz değil ama oynadığımız oyunlar topiğimiz vardı.
Egehanın telli bir oyuncağı var, 3 tane tel üzerinde makaralar takılı, her tel farklı şekilde, makaraları üzerinde gezdiriyor.Onunla oynamayı seviyor, birde top ve arabası ile oynamak hoşuna gidiyor, onlarla 15 dk rahat oynayabiliyor.Topu bize atıyor eliyle, bizde ona atınca tutup tekrar atıyor.Ya da kendisi arabasını ya da topunu atıp peşinde dolaşıyor sürekli.Diğer oyuncaklarla pek ilgisi yok.Çok çabuk sıkılıyor.En iyi oynadığı oyuncaklarla bile dediğim gibi 15 dk ancak zaman geçiriyor.
Egehanda bababa mamamama mememe diyor, çak yapıyor, merhaba yapıyor, canı isterse bay bay , gel gel yapıyor.Kendi kendine kafasını sağa sola sallayarak aaaa diye sesler çıkararak şarkı söyleyip dans ediyor.Rapçi olacak bizim oğlumuz.
Gece uyku düzenimiz yok hala, sadece geceleri emdiriyorum, ama yatmadan evvel karnını doyurduğum halde saat 8-8,30 gibi, 10 gibi uyanıp emmek istiyor, onun arkasından sabaha kadar meme ağzında uyumak istiyor. Meme ağzında olsun canı istediğinde emsin canı istediğinde ağzında memeyle uyusun, derdi bu.Biberonla hiç birşey veremediğim için sadece memede yetmiyor.O yüzden sürekli karnı acıkıyor.Saat başı kalkıyoruz neredeyse.Her kalkışımızda zaten benim tekrar uyumam 1 saati buluyor.Sabahta 6,30 ya da 7 tam kalkış saatimiz.Memeyi de daha tam kesmek istemiyorum, zaten az var, tamamen bitsin, belki kendi bırakır diyorum ama nerdeeeeee.Süt gelmeyince ısırıyoruz birde sinirlenip.
Şimdi istediği birşey olmazsa kendini yere atıveriyor, yada elini filan tutupta yapmak istediği bir şeyi engellersek ısırmaya çalışıyor bizim elimizide.Yani anlayacağınız epey yaramaz olduk biz:)))))