2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay o kesin walla hele o kokunun gitmesi için kesin bol çamaşırsuyu ve cifle temizlik şart bence ayyy...

aldığınız balıkçıya temizletseydiniz keşke..ben severim balığı ama temizletip öyle alırım ya da eşim temizler bahçede...küçük tüpüm vardır balığıda dışarıda pişiririm...yani balığı sadece yemeye hazır şekilde sokarım mutfağıma...öteki türlü kokusunu giderene kadar canım çıkıyor

yaaa öğrenciler biz temizleriz deyince eşimde sesini çıkarmamış... battı balık yan gider. oysKı DAHA YENı TEMıZLEMıŞTıM DOLAPLARIMI FELAN... neyse hafta sonueşimle tmzlrim...

aybüke bırakmıyor çıkayım bende...

hahaha cuma namazına mı götürelim bende annamadım:)

derya hsonu akvaryuma gitmek istioruz o anlattığın, siz de gelsenize işiniz yoksa

herkese günaydın kızlar iyi sohbetler
günaydın deyince sanmayın yeni kalktım 7 de kalktı sağolsun ceylin zaten gece uykum da hiç kalmadı 7-8 kere kalkıyo emmeden de uyumuyo çok zor yaa
bu gece birde ceylin dışında eşim de uyutmadı sabaha kadar diş ağrısı çekti
okula da gidemedi
maşallah ne cok dişliler var
bizim daha hiç yok
ceylinde tutunup
kalkıyo sıralıyor ama emeklemiyor sürünüyor
ağzını burnunu gözünü gösteriyo bir de yemek yedirirken ben yemeyince eline vurmuştum anne sana nasıl vurdu deyince elinin üstüne vuruyo
bu saat oldu hiç birsey yemedi o sorunumuz devam ediyor tarttığıma göre de 15 günde hiç almadığı gibi 100 gr vermiş
ne çok yazdım ne zamandır yazmayınca dolmuşum
hasta bebişlere de geçmiş olsun

Herkeslere tünaydın,
Eymenciğime geçmiş olsun yaaa, hala atlatamadı çocuğum.İnşallah bir an önce atlatır.
Deryanın söylediği, cuma selasında bebeği sallarsınız cumaya karşı yürüsün gibi bişeyler söyleyerek.Sanırım onu söylemek istedi:))))))
Ama tutar mı tutmaz mı bilemem:)))

Tvde gördüm akvaryumu bende, çok güzelmiş.İyi eğlenirsiniz orada ayşegül.Nazda çok hoşlanır sanırım balıkların arasında yürümekten:)))İyi eğlenceler şimdiden.
Tuğba kolay gelsin canım, 10 kilo hamsiyi temizlemek gerçekten zor iş.Ama hamsiyi kızartılınca çok severim.Zaten severek yediğim bir hamsi ve sardalye, onlarda iyice kızartılmış olacak çıtır çıtır çerez niyetine, ya da somon.Onu da tuzda pişirerek çok seviyorum.Balığın kendi, tadından başka hiç bir şey olmuyor içinde.Sanırım benim balık sevmememdeki tek derdim kılçık temizlemek.Bunların hiç birinde kılçık temizlemek zorunda kalmıyorsun.:jeyyar:

herkese ii günler bizde dra gidicez budün elvin fena öksürüyo...inş ii olur tüm hasta bebişler...maşşallah ahucum ceyline akıllı olacak annesi...sağlığı yerinde olsun dicem ama çok klasik olacak..ama gerçkten sağlıktan önemlisi yok...tuğba kolay gelsin size..kalabalıksınız ya temizlenir inş kirlenmez evin...

teşekkür ediyorum arkadaşlar... ama sağolsun bir öğrencisinin annesi akşam oturup yedi kilo hamsiyi temizlemiş, üç kilosunuda başka bir veli.. rahatladım üzerimden büyük bir yük kalktı:) aybüke uyuyor kalkınca alışverişe gideceğiz. kışlığımız pek yokta:)

çok sağolun. valla rahatladım... iki saat balık tamizle sonra 3 saat mutfak ... sağolsun teyzemizin ellerine sağlık:)

merhaba herkese.hasta bebeklere geçmiş olsun.bizdede hala diş yok ve hala parmak ucunda yürümeye çalışıyor tabi bu durumda dengesini sağlayamıyor.
emzirmeyen annelere bir sorum olacak.bebeklerinize günde kaç öğün yemek veriyorsunuz ve kaç saat arayla veriyorsunuz..?

selamlar herkse çağan uyudu anca bakabilfim buraya bugün hava güzeldi tüm gün poarktaydık nerdeyse

yokmu emzirmeyen anne? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

biz gunduz emmiyoruz artik maglesef :(( sabah 10 kahvalti 12,5-3 uyuyor kalkinca corba 5 meyve 7 yogurt +meyve+biskuvi 9-10 gibi muhallebi gece 1 kere emiyor aralarda uyuyor bence yetiyor yedikleri 12.700 olmus bu ay 500 gr almis

Bu aksam kiymali patates yemegi ve yogurt vericem uyuyor suan ona gore yemek olmuyor genelde veremiyorum

Son düzenleme:
Back
X