Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun dişleriniss:))iyi akşamlar... bizimde iki dişimiz var artık ama biri daha kendini gösteremedi. üsttende ikinci gelecek sanırım yakında... oda gelirse üç dişimiz olacak:)))
çok yorgunum ama mutluyum. Hava güzel olursa babamızın pikniğine bizde katılacağız demiştik yaa Allahtan hava çok güzeldi bugün. Aybükeyle ben biraz gecikmelide olsa pikniğe gittik, çokta eğlendik kuzumla... hanım efendi uyuyor, birazdan uyanır...
yaa kızlar bişey sormak istiyorum iki gündür aybüke arada bir eliyle başını tutuyor. sağ gözüyle kulağının arasını. kulak yolu enfeksiyonu desem; ateşi yok, kullağıylada oynamıyor. Başı ağrıyor desem hiç ağlamıyorda tutarken... sizce neden olabilir, oyun mu oynuyor acaba:)
bu arada biz geceleri 1,5 saatte bir uyanmaya devam ediyoruz. 200 cc ye yakın arının muhallebisini yedirip yatırıyorum ama 1,5 saat sonra uyanıyor. Emiyor geri uyuyor ama bütün gün bu şekilde devam ediyor.. sütüm kesildi denecek kadar azaldı... acıkıyor desem yatar yatmaz niye uyanıyor ki(( sorular sorular... birsürü kafamı kurcalayan sorular..
selamlar hanımlar herkese güzel pazarlar
kadir tuğcuya götürücem nazı bu ay kontrolüne, memnun kalırsam hep ona götürücem bizim dr un ordaymış zaten muayenehanesi bakalım ne dicek
tuğbacım iltihap olsa dediğin gibi ateş yapar kesin... ağrısada ağlar... o onu oyun yapmıştır yada alışkanlık.. benim oğlumda sürekli kulak tutuyo kendininkini tutmasa da kimin kucağındaysa onun kulağını tutuyo..
uykuya gelincede bir defa düzeni bozuldumu öyle devam ediyo bir süre o alışkanlık bizdede var şahapta çok sık uyanıyo bazen oluyo ki yarım saatte bir uyanıyo.... sabret düzelecekler elbet...
çağanda aynı dediğin gibi kulakla baş arasını tutmaya başladı. önemli bişey değildir. oynuyolar gibi düşündüm ben. uykuya gelince bizde sorunluyuz. zırt pırt kalkıyo. süt desen azcık kaldı ama zaten amaç kucağa alınmak iki cok yapıyo bırakıyo.
iyi günler hanımlar...
duygu aslında bazen çok pimpirikli olabiliyoruz.. Ama bazende gözden kaçan en ufak bi durum daha büyük sonuçlar doğurabiliyor. bende bu yüzden ikileme üşüyorum... eşim kontrole götürelim randevu al dedi ama biz<im kız halinden memnun.. ablam o oyun oynuyordur diyor eğer ağlamıyorsa.. ve yaparken neşeliyse diyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/322998-buyume-ataklari.html
bi bakın kızlar nil 42. haftada??