kızlar selam,canım roselincim ya valla kusura bakma nişanlım girdi msn e bende hemen çıktım siteden ..ben burdayım bak..
bu arada minilyacım ben seni çok iyi anlıyrm biliyrsn aynı durumdayız,geçicek canm inş..ya geçiyorda zaman,bozma moralini bak,sonra benmkinide bozuyorsn( bizim en azından tarihimiz belli bak geçen evlilik hazırlıkları sitesine girdim 8 ay önceden bile yapılacak o kadar çok şey varki ama sanki onlarda biraz abartmışş gibi geldi bana,ama ben şimdi gelinlkte bir fikir oluşturmaya çalışıyrm kafamda,çünkü biliyorum en zor onda karar veriyor insan..
Online TV haaaaaaaaa :)
Ladyim ne kusuru kız olurmu zaten fırsat bulabilirsen ancak görebiliyon nişanlını tabi gidip konuşacan.
Minilyacım bende bu zaman konusunda Lady e katılıyorum.şu sebeptenki bak en azından tarih belli yer belli bi rota var çizilmiş.şükretmeli ve beklemeye sabretmeli biraz hı?
günaydın kızlar:))) bugün çokk mutluyum şimdi aşkımla konuştum,diz i onun askere gitmeden öncede problemliydi zaten,şimdide o yzden spor istirahati vermişler,çok şükür ya koğuşunuda değiştrmşler,soğuktu koğuşu biraz,şimdi ki yatakhaneside çok sıcakmış..çok şükür geçicek inşş.110 günmz kaldı..
mınılya laa delı mısn daha çok var:roflol: sımdık benıde dövrmışın sen maşallah en buyuk eksıklerı almışın cnm
ayy şaduman o deıldıkı kızıl saclı olan deıl mıydı ben kızl saclıyı cok beğendım laa bayıldım hemde ayakkabılaryla gırmedı o sonradan gelen kadın gırdı yaslı olan
roselın pekı kamera ıyı cekmedı dıyek ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?