2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kusura bakmayın.size söyledim gelin diye ama ben gelemedim.yine yalnız kalacam birazdan.gidiceksiniz.nehir zaten ortada yok.aybuer çok seyrek takılıyor artık...

kızlar selam,canım roselincim ya valla kusura bakma nişanlım girdi msn e bende hemen çıktım siteden ..ben burdayım bak..
bu arada minilyacım ben seni çok iyi anlıyrm biliyrsn aynı durumdayız,geçicek canm inş..ya geçiyorda zaman,bozma moralini bak,sonra benmkinide bozuyorsn ( bizim en azından tarihimiz belli bak geçen evlilik hazırlıkları sitesine girdim 8 ay önceden bile yapılacak o kadar çok şey varki ama sanki onlarda biraz abartmışş gibi geldi bana,ama ben şimdi gelinlkte bir fikir oluşturmaya çalışıyrm kafamda,çünkü biliyorum en zor onda karar veriyor insan..

Online TV haaaaaaaaa :)

Ladyim ne kusuru kız olurmu zaten fırsat bulabilirsen ancak görebiliyon nişanlını tabi gidip konuşacan.

Minilyacım bende bu zaman konusunda Lady e katılıyorum.şu sebeptenki bak en azından tarih belli yer belli bi rota var çizilmiş.şükretmeli ve beklemeye sabretmeli biraz hı?

uyy trabzonlular cok tatlu yaa sımdılık ama
evde babam ızletmıyo yarın ızlıycam artık nasılsa aynen yayın yapıyolar bı saat reklam verıyolar

O niye laaa.neden izletmiyiki.bende çok güldüm bunların reklamlarına inşallah eğlenceli olur.hayırlısı artık.la sen benim braun fikrime ne toz atiyon sen gel buraya döveceum seni hinzir :)

ayy bende merak ediyorum benm annem trabzonlu artık seyrderz tüm akşamları,bir tane kadın var fragmanlar da seyrettim tam karadenizli onu çok merak ediyorum..

Hımmmm evet böcük sen benden hemen bir önce yazmışın :) senü senü

Kız benim kaynanamda trabzonlu heeeeeee

akşam kolbastıyı ızledımm normalde cok beğenırdım ama nedense aksamkı genclerı pek beğenmedım yanı aslında cok guzellerdı ama neden bılmıyom

ahh anacım ahhh 8 ay 13 gun kaldı..inş geçer be..ya dıorum en azından su takvım bi 7 aya düşsee.dün kafam bozuldu napım napım cnm sıkıldı görsen dedım gıdım alısverıs yapım..gıttım yaglı kagıt,folyo,buzdolabı posetı,streç,bulasık sungerı,3 lu temızlık bezı aldım sırnaşık şey ayy bızım sırkettekı kızda dıoo delımısın nesın daha kaç ay var kızz dıoo moralım bozuldu ya bıde dedıkı daha kaç ay var yanı daha cok var demek ıstedııı aman takmıom kımseyı alıom ıste alıommm:1closedeyes:
ya kızlar dun hemen duşa attım kendımı yorgun hıssedıom yorgundugum geçtı..yengeme gectım karsı daırede oturuo hemen yengem..çay yaptık bıskuvıyle ıctık vss yemekteyızı actık..anam karıyaaa bak dedım oo piiiss ayakkabılarıyla ıcerı gırdı adıda şadumannn:1shok:
kadının yaptıgı tatlı ablamın kadayıf tatlısının aynısı ayrıcana kadının ketılı ılgımı cektı bızım evdekının aynısıkaydirigubbakcemile3
o guvecler ıgrenctı hıc ustune öle konulurmu mılfoyler..valla yıyemedıler yanı..
ay kızlar cok konustum sızler napıosunuz bakem benım hala uykum varrmirmirmirmir
çünkü kayınbabam rahatsızlanmıs bıraz dun hastaneye goturduler cok korktumda suan bişeysi yok çok şükür

günaydın kızlar:))) bugün çokk mutluyum şimdi aşkımla konuştum,diz i onun askere gitmeden öncede problemliydi zaten,şimdide o yzden spor istirahati vermişler,çok şükür ya koğuşunuda değiştrmşler,soğuktu koğuşu biraz,şimdi ki yatakhaneside çok sıcakmış..çok şükür geçicek inşş.110 günmz kaldı..

evet cnm ama işte sıkıntılar bı yandan iş mevzularıda iii diil suan bırazda ondan dolayı bunaldım sanırsam..tabı acmak ıstemıorum ıs konularını..
o yuzden bı an once askımı yanımda ıstıommm:asigim:

ohh ohh sevındım valla..cnm sayılı gün geçer inş..hele bi 99 a düşsün daha kolay geçer...

mınılya laa delı mısn daha çok var:roflol: sımdık benıde dövrmışın sen maşallah en buyuk eksıklerı almışın cnm
ayy şaduman o deıldıkı kızıl saclı olan deıl mıydı ben kızl saclıyı cok beğendım laa bayıldım hemde ayakkabılaryla gırmedı o sonradan gelen kadın gırdı yaslı olan
roselın pekı kamera ıyı cekmedı dıyek ozmn

kııı senıde döverım sımdı haaa ne gusel ıste aldım aaaaaaaaaaaa kıskanma bakemdelikafadulden
baksana şaduman kızıl saçlı ve karadenız şivesıyle konusan dımı doru dıosun valla ben karıstırdım galıba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…