2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar aslında zaman geçıo farkındayım bunun ama car cabuk mart gelsın ıstıom o zaman nıkah tarıhını alıcazdelikafadulden inşşş tabıkıde..
ben varya ağustostayken sey dıodum keske yılbası olsa dıodum ama dıodum daha cok var 4 ay var dıodum gecermı dıodum şimdı bakıom da 26 ocak 2009 olmuş bılene..delikafadulden

inş cnm gün belli olsunda ben beklemeye razıyım.

inş cnm gün belli olsunda ben beklemeye razıyım.

cnm aklınızda bır tarıh felan varmı?
ya bak benım arkımın sözlusude sımdı askerde sözu askere gıtmeden once yaptılar cocuk agustosta gelıcek ıs bulacak kasım gıbı dugun olucak ne cabuk gecmıs zaman yanii..
suan safak sayıyoo 212 felan kalmıs msn den takıp edıom ılk gıttıgın sey dıodu ya 460 ya dıodu şöle bı 399 olsa dıodu sımdı 212 olmuş..
zaman gecıo evet ama ben nedense sabırsızım acelecı bır yapım var kaydirigubbakcemile3

minilya zaman hakkaten çok hızlı geçiyor ki bir bakmıssın düğününe çok az kalmıs :)

böcük barıstın mı sözlnle hayırlısı olsun canım ...

nıe keyfın yok bakemmm bak suan barıstınız her sey ıyıye gıdıor bunları düşün takma kafana bıseyı:teselli:

ıkımız arasında ıyı ama aılem ahh ahh ya gene affetmezsesenağlama off hayrlısı olsun RABBIMe dua edıyorum cokdaha acı seyler yasayanlar var dıe ama o gun gelsın hıc ıstemıyorum senağlama kesın ağlamaktan uyyamam kameraya kayıt etmıstık ısteme anını yuzuk takılırken pıknıktekı goruntuler faaln onlara bakarımsabha kadar aılem hıc affetcek gıbı deıl hele babam abımler hep yengemler gaza getırıyosenağlama
neysem unutak bu konuyu

2011 bahar diyoruz ama belli değil.uzman çavuş olcam diyo eğer aksilik olmazsa.yani iş durumuna göre değişicek. iş olmadan istemeyemeyiz diyo ailesi.ayıp olur diyo.askerden önce zor bu gidişle nişan vs.

Böcük yemeğe gittin dimi :) iyi inş bugün sevdiğin yemekler çıkar.eğer sözlünle barıştıysan çok çok sevindim.inş herşey dilediğin gibi olur

Ben gedeyom.kimseler yok çok kızgınım hmmmmm aten haftasonu yalıııııızzzzzdım buralarda.yarım saate kadar geri dönebilirem.buralarda göreyim sizi.hiç muhabbet yok ha

roselın bırazdan cıkarım yemeğe
ııns gueldr gelınce hemen yaz burda olursam çene yapaık
sözlumle hıc kusmedık ama özel hayaımdan hıc bahsetmek ıstemıyom o yuzden bosver
zaten ıkı gundr barışımı goruyom ruyamdadunde bı nevresımde ona benzeyen adam varya yabancı onun resmı vardı bakalım alırrım gıbı

2011 bahar diyoruz ama belli değil.uzman çavuş olcam diyo eğer aksilik olmazsa.yani iş durumuna göre değişicek. iş olmadan istemeyemeyiz diyo ailesi.ayıp olur diyo.askerden önce zor bu gidişle nişan vs.

cnm benim ya işini bulsun tabı iş çok önemli inşş..daha erken iş bulur..:Saruboceq:

valla cıkıs saatını beklıom uykum cok var cnm sıkkın heryerımde agrıoo eve gıder gıtmez duş alıcam sonra tattişşş yapıcamm ve yataktayken aşkımı arayıp bı guzel konusucam ohhhhhhhhh degmeyın keyıfıme yapıcam delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…