2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Maçlarda geçiyo ömrün höffffffff

olsun valla ömrum sıyah beyaz olsun delikafadulden

mınılya cnm 7 ay olunca sen dersın 6 ay olsun bu sayı hıc bıtmez pekı ne zmn gelınlık bakcaksın ben nışanlığı bıle 2 ayda anca yaptrdım

roselincim aynı anda aynı konudan bahsetmişiz :)) ama niye düşünmyrsun canm ya tabi sonuçta senin kararın ama ben çok istyrm yapıcam :))

yaaa kızlar sizin ne güzel tarihiniz belli geri sayıyosunuz
ben yazın evlenecek olmama rağmen en erken nisan sonunda tarih belli olacak, haziran hadi bilemedin temmuzda da nikah olacak inşalla...herşeyi 1,1-5 ay içinde zırt diye halledecez, heyecanlanmaya bile fırsatım olmicak...valla özeniyom ben size hee

Ya üzülmek ağlamak istemiyom Ladycim.bide gurbete gidicem annemlerin üzülmesini istemiyom son gece birlikte falan ağlamalar...bide onu çağır bunu çağırma olmaz.mecbur herkes çağrılacak.buda epey bi masraf demek.işte bu sebeplerden istemiyorum
Bak şimcik böcüküm ben nişanlığı 1 saat içinde bilemedin garanti 2 saat içinde o da olmadi 2,5 saat içinde aldim kesin ha bu Güya önceden gittik nişan kıyafetini seçtim ben annemlerle falan.yani bizbize ne damat ne kaynana tarafı yoktu.neysem dedik işte bu olsun.tamam dediler.lakin çok zayıftım üstü bol oldu askılarıda uzun geldi.buraları yapılacak diye bi güzel yazıldı falan emanet ettik.dedik şu tarihte gelip alacaz.neysem geldi çattı nişan tarihi.nişanlımla ablası bikaçgün evvel geldiki hazırlıkları yapalım.neysem gittik gelinlikçiye tualeti almaya.bi de baktıkki üstünde yazdıkları notla beraber aynen durmuyomu.amaaaaannnnnn ben varya o an pufff oldum.ağlicam nerdeyse.neyse sora dediler hallederiz hemen.tamam dedi.gittik üç beş nişan alışverişi yaparken o da hazır olmuş.gittik aldık.işte böööööleeeeeeeeeee

ya cnm zaten bunlar olan seyler ağlamak sızlamak yanı yakına gıtsende değişmez benım ablamlar aynı mahallede oturuyorlar ozmn bıle ağladık nıe işte genede bı ayrılık oluyor dıe:1closedeyes: kesınlıkle yap derm ben
sonra masraf dıe dusunme cnm hayatında bı kere olcak seylerde cok düşünmek ıyı deıl ozmn nıkahtan evlenın salon tutman masraf olmasın şakkıdı yanı demek ıstedığımı bence yap yanı kına gecesız gelın olmas be balım
nışanlığa gelınce ben erken davrandım cunku basıma senın olay gıbı bısey gelmesın dıe cokta ıyı oldu 2 ayda hersey tam ıstedığım gıbı oldu 3 kez provaya gıttım 4,kezde bıtmıstı ama hayal ettığım gıbıydı ne askısı nede ustunde sorun oldu:1rolleyes: ama sonu husran olsada rabbım onu gıymemı nasıp etsın ınş
bu arada ode gelınlıkcıde duruyo alsam mı eve ama sureklı ağlarım dıe almıyorum aksam montlarımı asarken söz kıyafetımı gördmsenağlama oturdum ağladım sözlumun aldıklarını gordum rabbım kımseye yasatmasın nerden geldı aklıma ya genesenağlama

Deme öyle canım.seninde tarihin belirlencek yakında mecburen.benimkide belirleneli çok olmadı.hatta nikah günü falan belli değil.sadece düğün günü aldık.henüz hiçbir hazırlık yok.ben gurbete gidicem için pek haırlık yapamıyorum.çünkü eşya nakliyatı çok pahalı.bu yüzden ne zaman gidebilirsem o zaman alcam eksiklerimi.işanlımda yanımda yok hazırlık yapmanın tatlı heyecanını yaşayamıyorum yani.inşallah en kısa zamanda tarihin belli olur tatlım

:1shok: salon bulabılcek mısnız cnm aboww bız abıme 6 ay kala zor bulduk beğenmedığımız salonu tuttuk

Ağlama kı sen sözlünlen geri birleşcen inşallah Allah kısmet ederse.çok seviyon.arada bir dağıtıyon emme aklın fikrin onda senün.onunkide sendedür.kalpten geçiyosa Allah sana o kapıyı açar ben inanıyorum o nişanlığını da sözlünlen nişanlanırkene giyersin datlum Şeniz

böcüküm bizim nikahımız olcek sadece düğün olmicek onun için nispeten rahatıza.s
Roselincim Allah hepimiz içün hayırlısını nasip etsin:1hug: önce sağlık

Bulunur nasip onunsa kimse tutamaz onun salonunu.eyi bende kına gecesi olayını düşünürüm o zaman :dilcikar:

ınş balım ya nerde o gunler ama zor ya bosuna hayal kuruyorum ondan baskasında bıle hep onu buluyorum çok kötu bı duygu ama yıkılmıycam kaybetsemde savaşımısenağlama

ye bence yap cnm ılerde cok pısman olursun ağlamak gerekırse her ayrılıkta ağlanılır kına gecen olsun ınş balım valla süper bı sey olsa ıkı ablam ıkı abım evlendı düğünlerle kınalardan engın tecrubem var en son abımın kınası duzcede oldu ben ıkı gun once gıttım akcakoca harıka bı yer sahılde gezdım kız tarafı ıle sarma sardık kocaman kaplarda aksamda eğlendık profıldekı resım kına gecesınden düğünde sıyah almıstım şakkıdı ınş mınılyanın düğünunde gıyerım o sıyahı tabı cağırırsa bu cadılar

Son düzenleme:
lady ozmn sorun yok
uy kına gecesı dedınız sımdıden ağladım haa ben cok duygusalım sakın ben gelırsem düğünlerınıze ağlaman yolarım reklama bıle ağlarım ben tv ızlerken ve sız gelın olurken ben cok uzulcem ama olsun hayatın kanunu bu mutlu olun yeterkı

ben kınamı her halükarda cuma gecesi yapmak çok isterim ama cmt nikah olursa geberirim hakkaten düşününcemirmirmirmir
bi de bizim evin alt katında kahvehanemiz var kına orda olcak rahat tepinmemiz içindelikafadulden hepiniz gelirsiniz birlikte dökerzi kurtlarısositososito

nırde otuyodun sen ayy ben gelcem cnm allah kısmet ederse kınana gelemem belkı ama h.içi çalısıyom

ya işte perş akşamı olursa bütün arkadaşlarım çalışıyor,herkes gelemiycek rahat olmuycak,cmtside olursa 1 hafta sonra düğün olucak çok erken oluyor,bizim oturduğumuz sitede yüzme havuzumuz var yanında da hemen büyük lokal var,bide orkestra tutulcak havuzun ışıklarınıda yaktırcam,çok güzel olcak inş...o yzden herkesi çağırcam.. bende annemlerin çok yakınında oturcam ama yinede evden çıkyorsun sonuçta daha şimdiden ağlıyoruz annemle (

fatihte oturuyom gülüm çapa tarafında...olmazsa geç başlatırız senn yetiş diye yavrum:1hug:

uyy tatlım benım onemlı deıl gelırım kız valla ınş zaten yaz 7de haav kararmaz cıkarım ısten metroyla hopp yanındayım aksamda artık ınş bı ark bulurum bjklılerden onla donerız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…