- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Maçlarda geçiyo ömrün höffffffff
yaaa kızlar sizin ne güzel tarihiniz belli geri sayıyosunuz
ben yazın evlenecek olmama rağmen en erken nisan sonunda tarih belli olacak, haziran hadi bilemedin temmuzda da nikah olacak inşalla...herşeyi 1,1-5 ay içinde zırt diye halledecez, heyecanlanmaya bile fırsatım olmicak...valla özeniyom ben size hee
yaaa kızlar sizin ne güzel tarihiniz belli geri sayıyosunuz
ben yazın evlenecek olmama rağmen en erken nisan sonunda tarih belli olacak, haziran hadi bilemedin temmuzda da nikah olacak inşalla...herşeyi 1,1-5 ay içinde zırt diye halledecez, heyecanlanmaya bile fırsatım olmicak...valla özeniyom ben size hee
ya cnm zaten bunlar olan seyler ağlamak sızlamak yanı yakına gıtsende değişmez benım ablamlar aynı mahallede oturuyorlar ozmn bıle ağladık nıe işte genede bı ayrılık oluyor dıe:1closedeyes: kesınlıkle yap derm ben
sonra masraf dıe dusunme cnm hayatında bı kere olcak seylerde cok düşünmek ıyı deıl ozmn nıkahtan evlenın salon tutman masraf olmasın şakkıdı yanı demek ıstedığımı bence yap yanı kına gecesız gelın olmas be balım
nışanlığa gelınce ben erken davrandım cunku basıma senın olay gıbı bısey gelmesın dıe cokta ıyı oldu 2 ayda hersey tam ıstedığım gıbı oldu 3 kez provaya gıttım 4,kezde bıtmıstı ama hayal ettığım gıbıydı ne askısı nede ustunde sorun oldu:1rolleyes: ama sonu husran olsada rabbım onu gıymemı nasıp etsın ınş
bu arada ode gelınlıkcıde duruyo alsam mı eveama sureklı ağlarım dıe almıyorum aksam montlarımı asarken söz kıyafetımı gördmsenağlama oturdum ağladım sözlumun aldıklarını gordum rabbım kımseye yasatmasın nerden geldı aklıma ya genesenağlama
:1shok: salon bulabılcek mısnız cnm aboww bız abıme 6 ay kala zor bulduk beğenmedığımız salonu tuttuk
böcüküm bizim nikahımız olcek sadece düğün olmicek onun için nispeten rahatıza.s
Roselincim Allah hepimiz içün hayırlısını nasip etsin:1hug: önce sağlık
lady cım bak sımdı aklıma geldı kızz bızz aynı gun aynı heyecanları yasıcazz valla offf o günü sımdıden dusunmesı bıle heycanlandırıo benı yaaakaydirigubbakcemile3[/QUOT
kaydirigubbakcemile5 ayy evet yaa düşünsene ,ya bana bazen çokmuş gibi geliyor bazende diyorum azz kaldı ,ya aslında sen onu bırak ta ben kına gecesini ne zaman yapsam diye düşünyrumya cumartesi akşam olcak ya şimdi bir gün önceden yaparsak çok yorucu olur,perş.akşamı da hafta içi oluyor,bi önceki cmtsi yapsak herkes gelebilir ama o zamanda çok uzun ara oluyr arada,ayy daha çok var ama karar veremedim :1no2:
valla hıc dusunmemıstım haa ıyı hatırlattın cnm benım kına aksamı cuma aksamı olur sanırsam ya o zamanda dıger gun cok yorucu olur ayy bılmıom belkıde pers aksamı yaparık kızz yaa bızım yer musaıt sokagı kapatımıydık tamammm sırnaşık şey
bıde orkestra neyım getırırız ohhhhh bıde kurtlarımızı dökerız kız neden sımdı soluon daha 8 ayy var dıle kolayy oofff gecsın artıqq ya her gecen gun ıskence cekıom valla yaa şöle bı 4 ay kalsa keske gerısı vızzz
Bulunur nasip onunsa kimse tutamaz onun salonunu.eyi bende kına gecesi olayını düşünürüm o zaman :dilcikar:
valla hıc dusunmemıstım haa ıyı hatırlattın cnm benım kına aksamı cuma aksamı olur sanırsam ya o zamanda dıger gun cok yorucu olur ayy bılmıom belkıde pers aksamı yaparık kızz yaa bızım yer musaıt sokagı kapatımıydık tamammm sırnaşık şey
bıde orkestra neyım getırırız ohhhhh bıde kurtlarımızı dökerız kız neden sımdı soluon daha 8 ayy var dıle kolayy oofff gecsın artıqq ya her gecen gun ıskence cekıom valla yaa şöle bı 4 ay kalsa keske gerısı vızzz
bence kına gecesı düğnden ıkı gun once olsun bak abımlerın bıgun once oldu ben geberdım artık gelın ne ettı bıde sbh 6da kuafore gıttık amanen sen sen ol ıkı gun once yap ctesı ıse düğün persembe yap sonra bekar kız ark ıle evde o gece sabaha kadr dağıtın sonra annenın koynunda yatarsın son gecendesenağlama
ben kınamı her halükarda cuma gecesi yapmak çok isterim ama cmt nikah olursa geberirim hakkaten düşününcemirmirmirmir
bi de bizim evin alt katında kahvehanemiz var kına orda olcak rahat tepinmemiz içindelikafadulden hepiniz gelirsiniz birlikte dökerzi kurtlarısositososito
nırde otuyodun sen ayy ben gelcem cnm allah kısmet ederse kınana gelemem belkı ama h.içi çalısıyom
fatihte oturuyom gülüm çapa tarafında...olmazsa geç başlatırız senn yetiş diye yavrum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?