- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben çıkıyorum şimdi.müsait olursa gelirim yine.öptüm sizi
ben geldımm kızlarrr ya zaman gecmıoo neden gecmıooo ya yıne gırdım krıze ben ya soleyın kızlar zaman gecsınnnnnnn ıstıorumm askım hep yanımda olsun ıstıom ayy kızlar yıne askımın özlemınden dolayıı böle krızlere gırıom off off cumartesı olsunnnnn
minilyacım aynı sorun bende de var yaaa of daha şubatın beşi yaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
ay sımdı 2009 yaz topıgıne baktım kızların hepsı gerı sayıyoo yaa bırı 83 gun kaldı dıoo anemmmmm benımde kalcakmıı yaa ıc gecırıom vallaasenağlama
canımbenim stres yapma bu kadar yaaa:1hug: Allahın izniyle o günler de gelecek, ben de hatırlatacam sana " bak 8 ay diyodun şimdi 15 gün kaldı düğüne" diyeŞeniz
kız agzından bal damlıoo ama nerdeee kızzz cok var yaaa püff
kı sen nıye takvıme 9 ay yazdın ?
kız o birlikteliğimizin başlangıcı oluyu:asigim: daha nikah tarihi net deil malesefkine
kııı böcuk gunaydın..kına gecemı sanırsam cuma aksamı yaparım bu arada herkes davetlı arkadaslar sımdıden gelemem edemem demeyın hepınızı beklıomm..
lady kızz senın kınana gelemem herhal ben:1no2:
anladım cnm..kız bızımde 9 ay oldu bırlıktelıgımız hihoyyyt
tam gun ay bakmadım 26 nısanda cıkmaya baslamıstık hehedelikafadulden
canım evet ya bende seninkinie gelemem yüksek ihtimal,kızlar evet kınama benmde herkes davetli beklerim,ya kız ikide bir daha çok var deme,daha çok var ama yapılcak bir o kadar da iş var canım ya offff,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?