2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

allah rahmet eylesin çok da gençmiş.

veee yine aranızdayım :dance:
bu akşam geldim Bursaya.o kadar yorulmuşum ki sanki otobüsü ben kullanndım gamyoncuiremsu

günaydın kızlarrrr iyi haftasonlarıııı
amanin feci yoğun bi cumartesi yaşıyoz iş yerindeeee eyvah ki ne eyvah-tatlicadiarzu-

gunyadınlarmirmirmirmir
dasılvadıdo benım sakın suan ama bırazdan nolur bılınmez
bugun b.köye gtcem englısh home cok mutluyum
ranunu h gelsın nasıl gectı anlat bakım ne yaptn

sonunda laa orda konuşursak ceza alabılırız dıe çağırdım cunku konuyu geyığe cevırmek yasak yanı arada sohbet gıbı olmasın

bugun ne edıyon ben çalışıyom 1e kadar
bıde bugun lıse aşkımı gordum yanı o bana asıktı cocuk benı gorunce amanen nasıl heycan yaptı gorsn

hıc bısey hıssetmedım hatta bana senı gorunce(suan tatılde 15 gun ıst da olcakmış)lısede senın için dedıklerım aklıma gelıyor dedı hatrlıyor musun yok dedım gercektende hatrlamıyoum cunku hergun bıseyler derdı:)
hatta yanımda oturan kız ark bıle çok kıskanırdı bazen benı gıcık etmek ıcın konuların tam tersını savunur bazen tahtada konu anlatırken zaten hıc oturmazdım yerımde sureklı tahtadaydım cok calıskandımda yanı ınektım neyse bana bakardı gülesım gelırdı aayy cok aşıktı sımdık ne hıssedıyor tabı bılmıyorum zaten onemlı deıl sadece hoş bı anı ya cok guzeldı eskıyı hatrlamak

yazık çocuk karşılıksız aşkmı yaşadı sen ondan hoşlanmadınmı duygusuz komşuuuu:):)
bide elini ayağına dolaştırmışındır onca sene sonraa

h geldın roselın balım baban nasıl ınş ıyıdır sen nasılsın

komşu napım anam ben öle aynı yasta bı erkeğı sevemıyom benden olgun olcak ozmn varım yokum derslerdı hıc ılgılenmedım ama bızım okulun bahçesınden cıcek toplardı kıtplarımın arasına koyardı coğu zmn tenefuse cıkmazdım koymaısn dıe nan sonra adımız cıktı ha hocalrım ıkımızıde cok sevrdı cok zekıydık cok derse katılırdık onlar bıle onun davranışları sayesınde anladı saolsun ıresıl ettı benı her ders ayağa kalkıp bana bakarak konusrdu ahh ahh ne aşkmış be ben bı kere etekle geldım okula(pant gıyyodum okulda eteğım cok kısaydı ve pant serbestı)yerınden kalkma öldurrum senı derdı susmadı bı turlu sonra yanımdakı kzla yer değiştım duvar tarafına gectm

gunaydın kızlar

nasılsınız bugün?

böcükçeyiz konusunda mehtap mı cem midie sormussun ya cnm ben mehtap aldım piluv tenceresialırken cem den çok şikayet aldık dediler

Sağol böcükümmmmmmm çok şükür işte babam idare ediyo.yine oturamıyo pek falan ama Allaha şükür.
Seni seni ne yürekler yakmışın kız.ama yazık be çocuğada.gerçi varya eğer okulda biri bana ööle yapcaktı direk babama derdim babam haçını puçuna katardı kötükedihüso

gunaydın kızlar

nasılsınız bugün?

böcükçeyiz konusunda mehtap mı cem midie sormussun ya cnm ben mehtap aldım piluv tenceresialırken cem den çok şikayet aldık dediler

Tefal iyidir bence ha.bi pilav tenceresi deelmi alacanız

aybuer roselin hoşgeldiniz efenim...böcüküm sen deee ooh saat 1 de çıkacan ben 4 e kadar çalışıyom
kusuruma bakmayın kızlar bugün acaip buralar ilgilenemiyom sizinleŞeniz

roselın daha ıyı olur ınş
ya bende tefal dıyorum bakalım cemde guzel ama neysem ıyıce arastıramda öle alam ya tefal ve cem alcam sonunda mehtap hıc kullanmadım ıcın rısk alamam ama evde sureklı cem ve tefal kullanıyoz

aybuer cnm bugun b.köye gdıyom cok mutluyum haa:)
dasılvadıdo olsun cnm 4 nekı ben 3 4 anca cıkardım maaslar elden olunca sımdık bıraz erken bankadan alıyoruzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…