2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

şuan bişi alma zaten senkaydirigubbakcemile3sonra rahat rahat alırsın tabak canak vss..
cnm beyaz esyaları sen mı aldın? bıde yatak odasımı alcan ?anlamadım?
ben fırınımı bulasık makınamı bıde camasır makınamı aldım buyuk olarak o kadar..
ya zaten mobılyayı askım alıcak ama tadılat ıcın para alıcaz o borcuda askımla calısıp beraber öducez..

yavrum bizim adetler o kadar muhteşem ki ailede herşeyi kız alıyo:roflol: erkek tarafı düğün sürecinde elini cebine atıyo daha çok.... aslına bakarsan biz de diğer konularda mümkün mertebe herşeyi ortak yapmaya çalışıyoz öyle daha bi zevkli oluyo sankia.s

valla bızdede kız tarafı elını cebıne atmazzsırnaşık şey
benım ıkı ablam evlendı hıc bırı ne beyaz esya nede yatak odası aldı:1rolleyes:
bı tek dantel ceyızlerı bıde tabak canak bardak hepsını almıstı ablam..yalnız cok dantelı vardı yastıklarına varıncaya kadar amannnn innn ben o kadar cok ıstemem dantelın asırısı bayıyoo adamı...ablamda dıo ne manyakmısız dıo dantel yapmısız o kadar ne zorumuz vardı dıoodelikafadulden

kızlar valla oku oku bitmedi,ne muhabbete dalmışınız bakim böyle :))
kesinlikle katılıyorum fazla uzatmıycaksın ama şöyle de bişey var belli bir yaşa gelince,çünkü biz zaten 18 yaşında tanıştık,ve 4 yıl ünivr.okuduk,baştan beri hep ciddi düşündük ama evlillk konusu hiç konuşmadık,o yzden çok rahat geçti,nişanlandk yinede belli bir zamanımz olduğu için yine bahstemedik,ama ne zaman tamam ciddi ciddi artık karar verdik,işte o zaman başlıyor biraz sıkıntılar,çünkü sürekli aynı konular konuşulmaya başlanıyor,ve insan yıpranıyr,doğal olarak ilşkide yıpranıyor,o yzden o aşamada uzatmıycan,
ya hakkaten ne bu ya kız tarafı daha fazla para harcıyor,bende 3 lü seti aldım bide mikrodalga,yatak odasını komple babamlar alıcak,aslında hiç bişey yapmıycan :)))

roselincim iyi bak dikişleri alınınca daha rahat eder canım.

Evet inşallah canım.bakalım öğleden sonra gitcez kısmetse.of of.şu nişan meselesi o kadar zormuşki.bıktım valla.sevgiliyken herşey güllük gülistanlık değildi ama daha mutluyduk.aileler işin içinde değildi

roselın balım hersey daha guzel olur merak etme hergun yenı umudla hayata bağlanmak zorundayız
bu arada mınılya biev cnm adres sormustun ya BİEV

ben varım cnm işlerım az kaldı ama geldım
sen ne ettın baban nasıl alındı mı dıkısler

kızlar çok yoğunum bugün çoookkk yoğunum doğru düzgün bişey yazamıyom...
bi de dün trafik kazası geçiren bi kız gelmişti hastaneye, 17 yaşında vefat etmiş bu sabah, ailesi organlarını bağışlamış...bi tuhaf oldum efkarlandım

dasılvadıdo sen ne iş yapıyonkı geldı dıyon anlamadım ama allah rahmet eylesın:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…