2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hımmm keşke zamanı geriye alabilsek yemez içmez altın alırdım walla.ama şimdi evlenecekler için kötü oldu çünkü altın nasıl takılcak sonra gelneler de belki yanaşmaz çeyrek getirmeye... bekle bekle sen krizin en dibine vurduğunda evlen yawwwww

ona slm et ozmn ben cıkıyom söle yarın daha erken gelsın yolarım
babası naıslmış kendı nasılmış nı ıstedığı varmıymıs

merhaba kızlar nasılsınız?

ben bugün arkadasıma gittim az önce geldim daha hava da çok soğuk kar yagack snki...

siz naptınız nasıl gidiyor?

Allaah razı olsun diyor babsı da biraz daha iyiymiş.bi iteği yokmuş ama ağanın eli tutulmaz diyoooo :roflol:

merhaba kızlar nasılsınız?

ben bugün arkadasıma gittim az önce geldim daha hava da çok soğuk kar yagack snki...

siz naptınız nasıl gidiyor?

Canm hoşgelsin.ben bugün çok yoruldum havalarda böyle işte.arkadaşım yatıya çağırdı ama gitmedim

hoşbuldum cnm

evet çokkötü bazı yerlerde kar var kısa mesafede hemen 100 metre ileride yok çok sasırdım ...

gunaydın fıstıklarım nasılsınız
mınılya roselın nehır aybuer lady daha kımler vardı laa-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar...şimdi işe geldim sırılsıklam oldum:1no2:
beni hep unutuyonuz siz heeeeeep:dilcikar:

günaydın kızlar...şimdi işe geldim sırılsıklam oldum:1no2:
beni hep unutuyonuz siz heeeeeep:dilcikar:

ben senı özel olarak yazmak ıstedım DASILVADIDO bacımŞeniz onları boşver:dilcikaryalandan kım ölmuş) aksam yendık bıde deme keyfıme:hooray: cafeye gıttım macı ızlemeye babamla:roflol:

ben izleyemedim böcük ama yendiğimizi öğrendimhihoyyyt keyfim yerine geldi akşam akşam

ben ızledım allahım o ıbrahım toraman neydı bee 3 kişiyi gectı pas verdı nobre ve golllllllllkaydirigubbakcemile2 3, goldu bu süperdı süper

günaydın canlarım kaydirigubbakcemile2
akşam evkura gittim baktım ama days ın colorun nevresim takımları kalmamış. taç özdilerk ürünleri vardı onlardada beğendiğimiz bişiler yoktu.

eve gittiğimde anneme dedim nevresim takımı baktım diye 10 takım varmış zaten bende :1shok: satenlisinden dantellisine incikli boncuklu hepsinden varmış. başka bişi alayım o parayla

gunaydın kızlar ben geldım napısiizzz bakemmm?

kızlar ben bayadır ceyız almıorum özledım ceyız almasını valla..(tabı borcum bıtmeden alamam ayrı bı konusenağlama)​

minilyam, pastacık hoşgeldinizz:1hug:
ben zaten çeyiz olayını tamamen boşlamış durumdayım bu aralar beş parasızım çünküm...
onun dışında iş güç koşturuyom işte

minilyam, pastacık hoşgeldinizz:1hug:
ben zaten çeyiz olayını tamamen boşlamış durumdayım bu aralar beş parasızım çünküm...
onun dışında iş güç koşturuyom işte

ooyyy canımmm bende boşladım cnm dırek borcları ödemeye calısıorum onun dısında kalan paramıda kenara koyuyorum kı en son alıcam eksıklerımı..
bu arada bız yaz topıgınde bı kampanya baslattık gelın olucak kıza tabı dugunune bı ay felan kalan kızlara destek ıcın hesabına 10 tl yatıracaz..hem ona destek olucak..bızım ıcınde ona ev hedıye vermıs seklınde olucak..katılanlar oraya gelebılır lısteye alabılırım..
eee sen napıosun balım..bugun haftasonu ohh ne gusel dımı..

benimde borçlar var. kenarda birikmiş altınımda var ama şimdilik altınlara ihtiyacım yok. maaşla ödüyorum borçlarımı. ileride dahada zorlanacaz çünkü

benımde borclarım var hemde cok aman cnm saolsun dıyom ödenır elbet takmıyorum artık
1 olsad agtsem artık evkura gtcem

Günaydın boncuklarrrrrrrrrr.ayyyyy böcüğüm Evkur'a taktı :roflol: Saat 1 olsada evkura gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…