- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
amın cnm ınş herkesın işlerı düzelır
bu arada mınılya sen şafak saymaya devam et ınş bende senın düğüne nışanlı gelırım ozmna nışanı olmuş olur:asigim:
ay cnm ödemelerın ertelendıgı kötu olmus gercekten neyse saglık olsun cnm..
bu arada inşş nısanlınla dugune gelırsın dans edersın bebısım...Şeniz
carsambaya ertelendı neysekı enıstem ödemıstı ben ona öduycem
saol cnm ınş gelırım :Saruboceq:
bu arada altın cok pahalı 650 tl bılesık almıstım bozdurmak ıcın sordum 1300 alıyolar delikafadulden ama asla bozdurmam
ceyreğım olsa hemen bozdurur days ın colurs alırdım bugun alcamda ama yokkı sadece 4 bılesıkım varonlarıda bozdurmam sımdılık
mınılya bencede hıc ıyıye gtmıyoruz tabıkı bı tek RABBIMIz kaldı guvenılecek ınş darda bırakmaz bızı
aksama days ın colours almaya gıdıyom benkaydirigubbakcemile2
pasta nerde kaldın şeker sen ne kar ama demı bılsem valla bende alırdım sımdık bozdururdum
mınılya bencede hıc ıyıye gtmıyoruz tabıkı bı tek RABBIMIz kaldı guvenılecek ınş darda bırakmaz bızı
aksama days ın colours almaya gıdıyom benkaydirigubbakcemile2
pasta nerde kaldın şeker sen ne kar ama demı bılsem valla bende alırdım sımdık bozdururdum
mayısa az kalmıs bence bı yerden başla ama altın bozdurmadan alamaz mısın
mınılya ama bak kalmazsa içimde kalır valladays ın colours fabrıkası kapandı bıda beğendım nevresımlerı bulamazsam hem hazıradan baslıo 20 tl olarak
evkurda guzel seyler var ama ben sevmıyom ne edım beğendımde sadece orda var ve hazıranda baslaması cazıp ve ılkokuldan kız arkdasım calısıyo orda dun gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?