2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

amın cnm ınş herkesın işlerı düzelır

bu arada mınılya sen şafak saymaya devam et ınş bende senın düğüne nışanlı gelırım ozmna nışanı olmuş olur:asigim:

amın cnm ınş herkesın işlerı düzelır

bu arada mınılya sen şafak saymaya devam et ınş bende senın düğüne nışanlı gelırım ozmna nışanı olmuş olur:asigim:

ay cnm ödemelerın ertelendıgı kötu olmus gercekten neyse saglık olsun cnm..
bu arada inşş nısanlınla dugune gelırsın dans edersın bebısım...Şeniz

ay cnm ödemelerın ertelendıgı kötu olmus gercekten neyse saglık olsun cnm..
bu arada inşş nısanlınla dugune gelırsın dans edersın bebısım...Şeniz

carsambaya ertelendı neysekı enıstem ödemıstı ben ona öduycem
saol cnm ınş gelırım :Saruboceq:
bu arada altın cok pahalı 650 tl bılesık almıstım bozdurmak ıcın sordum 1300 alıyolar delikafadulden ama asla bozdurmam

ya böcük sorma ben de geçenlerde gördüm çeyrek 85 olmuştu...2 tane çeyreğim var diye ben bile sevindim zengin oldum diyeeekaydirigubbakcemile2

ceyreğım olsa hemen bozdurur days ın colurs alırdım bugun alcamda ama yokkı sadece 4 bılesıkım var onlarıda bozdurmam sımdılık

heryerde var evkur sadece hazıranda başlatıyo o benı cekıyo bıraz
yoksa evkurdan nefret edıyom cok faız koyya bı gun gecınce

amaniiinn kızlar ceyrek ucmus valla napsak bılmıom nısanlıma soluyom su gunlerde evlenenler yandı anamm hayır kımse ceyrekte takmaya yanasmaz haa..
ee bıde dugun ıcın bılezıktı bılmemne zorlar adamı nişanlım suana kadar bana 4 bılezık yaptı o zaman tanesı 750 den yaptılar bana suan onunda fıyatı artmıstır valla..ınsallah ekıme kadar altın ucuzlarrr cunku yanarız alım allah...püüfff..

kızlar bu gıdısat hıc ıyı dııl sızce?

benim 10 tane cumhuriyetim varr bugün bende hesapladım 1200 lira gibi bi kârım var delikafadulden zengin oldum. nişan yapınca bozarım diye hazırlamıştım vakti zamanında. oldukça düşüktü o zamanlar
ama Allah yardımcısı olsun altın borcu olanların ve evlenenlerin zorrrr

mınılya bencede hıc ıyıye gtmıyoruz tabıkı bı tek RABBIMIz kaldı guvenılecek ınş darda bırakmaz bızı
aksama days ın colours almaya gıdıyom benkaydirigubbakcemile2
pasta nerde kaldın şeker sen ne kar ama demı bılsem valla bende alırdım sımdık bozdururdum

canım bakamıyorum biizim işler yoğun. millet kriz der izne çıkarırlar ben pazaları bile geliyorum. Aman işler olsun da çalışalım bir sürü insan ekmek yiyor.

BENDE DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ Bİ İKİ TANESİNİ BOZDURUP BİŞİLER ALSAMMI. DAHA NİŞAN MAYISTA :çok üzgünüm:

kıı böcüküm harcama su paracıklarını bak kızıorum amaakötükedihüso

mayısa az kalmıs bence bı yerden başla ama altın bozdurmadan alamaz mısın

mınılya ama bak kalmazsa içimde kalır valla days ın colours fabrıkası kapandı bıda beğendım nevresımlerı bulamazsam hem hazıradan baslıo 20 tl olarak

çok güzel ürünleri var. bu akşam bende bi bakayım evkura yerimseniben

evkurda guzel seyler var ama ben sevmıyom ne edım beğendımde sadece orda var ve hazıranda baslaması cazıp ve ılkokuldan kız arkdasım calısıyo orda dun gordum

evkurda guzel seyler var ama ben sevmıyom ne edım beğendımde sadece orda var ve hazıranda baslaması cazıp ve ılkokuldan kız arkdasım calısıyo orda dun gordum

ben hiç bişi almadım evkurdan blmiyorum sistemlerini sengözlerimebaksanab . bütün eşyalarımı tek bi mağazadan almaya çalıştım. tek yere borcum olunca sanki bana kıyak yapacaklar sırnaşık şey

herkese hayırlı akşamlar bayanlar. ben çıkıyorum. Allaha emanet olun
aşkımla evkura bakacaz :asigim: beraber bakalım dedi bende hayır diyemedim :asigim:

gule gule cnm eğer bısey alırsan hemen foto ekle emı öptum bende bu aksam yada yarın bıdaha uğrarım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…