2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayrlı cumalr kızlar rabbım herseyın hayrlısını versın ınş
bugun bıraz yoğun olcam kusra bakman
nehırım h geldınŞeniz

günaydın Hayırlı cumalar kızlar.
Rabbim duaalrını kabul etsin inşallah

bu arada nehir arkadaş hoşgeldin. ben çok yeniyim aranızda inşallah zamanla tanışırız.

senağlama birde bizim düğün tarihi erteleniyor muhetemelen 2010 yaza kaldı senağlama

böcüküm maşallah işiniz gücünüz olsun da yoğun olun valla ben yoğunluğa kızmıyom artık o duruma geldim artık
pastacım üzülme Allah hayırlısını versin hepimiz için:Saruboceq:
benim de halam geldi sancı hiç uyutmadı gece:çok üzgünüm: birazdan bişeyler atıştırayım da hap içiyim en iyisi

dasılvadıdo cnm öle ama bu yoğunluk benım ıcın bı gunluk sadece buraya gelmesem yarım gunde bıter sızden kopamıyom bugun iş var ama yarın ne olur bılınmez oldu off off

pastacım hayırlısı olsun bosver takma zaman cabuk gecıo tanısalı sanırım sızın 4 ay olmus ee bu zamanda dugun yapmak kolay dııl bak bızde normalde 2009 un baslarında yapabılırdık ama ekım uygun oldu bızım ıcın beklemek zor olsada Allah sabrını verıor..
o yuzden sıkısık evlenmektense rahat rahat evlenmek daha ıyı olmaz mı?
bızde yaza yapıcaktık mesela noralınde ama ekımde rahat rahat az borcla evlenmek daha mantıklıydı o yuzden ekımı sectık..
hem nişanlılık dönemı superr emın ol evlendıkten sonra cook ararsın bana herkes öle dıo mesela o yuzden evlılerınde bı bıldıgı vardır dımı..
hem bak bız rahattt rahaatt ceyız alıoyoruz dımı cunku borcumuz olsada oderız dıoruz ama sure yakınlastımı öle olmuo bak mesela bı sene varken dugune kaç taksıte gırdım suan taksıte gıremıorum en fazla 5 taksıt yapabılıorum dusun..
ayy yıne gırdım ceyıze püff cok bunalıorum su ceyız işinde ayy bı an önce ceyız ısı bıtse keşke..
gercı kızlar solemıstım sanırsam bu ay maasımla ödeme yaptıktan sonra 1450 tl borcum kalıorkaydirigubbakcemile2 ve ıkı yada en fazla 3 ay sonra bıtıosengözlerimebaksanab:delphin:
daha sonrakı 3 maasımıda kenara koycam cunku dıger eksıklerımı annem babam alıcaklar:delphin:
hazıranı ıple cekıorummm tum borclarım bıtcek inş..:teytey:

beımde 2600 tlcık cok deıl demı anam aylık alıp ödeyemedım kı
zmn cabuk gecıyo bak arcelık 3.takstı geldı maaşımı zamanında alsam hemen bıtrcem 5 ayda ama alamıyom kı cnm saolsun ıyıkı kenarda altınlarım var allah gostermesın gbozdurmakta ıstemıyom

beımde 2600 tlcık cok deıl demı anam aylık alıp ödeyemedım kı
zmn cabuk gecıyo bak arcelık 3.takstı geldı maaşımı zamanında alsam hemen bıtrcem 5 ayda ama alamıyom kı cnm saolsun ıyıkı kenarda altınlarım var allah gostermesın gbozdurmakta ıstemıyom

evet canım haklısın daha dun bız beyaz esya aldık sımdı 5 ıncı taksıt geldı..
sen akıllı kızsın bak kenara atmıssın bısıler..aman öde bıtsın valla borc zor..
2600 benım gozumde cok guzelım cunku evlenmeme az kaldı evlenene kadar borcumun bıtmesı lazım -tatlicadiarzu-

herkese hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar ?

nikahımıza 186 gün
1.düğünümüze 239 gün
2.düğünümüze ise 240 gün kalmış off daha çok var yaaaa =(

mınılya senın düğün yakın olduğu için cok banada şuan cok gelıyo ama 2 ay öncesıne kadr az gelıyordu şölekı aylıkları dırek takste yatrcaktım ozmn 6 ayda hepsı bıtcektı ama alamıyoz o bakımdan hanı tam takst gelmeden yanı ayın 20 olmadan alıyoruz ama ıste heray ödemek zor keske toplu ödeyebılsem aman daha cok var benım zamanım acelesı yok

kızlar napıyorsunuz bakalım herkes çok yoğğun bugün aman işiniz olsun da çalışın.

ben ev kızı moduna iyice alıştım artık zaman ggeçio ama çalışmak istiyorum attık bir an önce kriz bitse iş bulsam hayırlısıyla.

neler yaptınız böcük gelmiş tatil bitmiş ve yoğun hadi hayırlısı .hep böle gider inş.

aybuer ınş bulursun cnm ya vallahı ben dun kaldım evde sadece uyku tutmadı cok şükür az iş geldı bı kaç gunluk ödememız ertelendı normalde 5 ınde aylık alıyorduk 14 e aldılar başka sorun yok ınş duzelır sende ış bulursun tatlım cok zor cok

12 nısanda b.köy meydnda sat 13:00 buluşma kızlar duyduk duymadık demen
lady mınılya sızlerde duydunuz demı

neden cnm
benım hıc sıkılmıyo cok yoğundum yenı bıttı zaten saat baya geçmış

ay ne biliyim böcüğüm ya kendimi oyalıycak bişiyler bulamıyorum iki saattir reçeteleri hallediyorum ama yok sıkıntım geçmedi =( sanırım aşkımı fena özledim ben görüşmeyeli yarın tam 15 gün olucak

uyy kızlar çok yoruldum yaaaa
bi de halam var malum sabahtan beri kucağımda sıcak su torbasıyla oturdum beynime kadar pişince artık sıkılıp attım-tatlicadiarzu-
akşam 6 olsa da eve gitsem artık üüüü

kızlarrr ben geldimmm ayy benımde uykum varr yaa aksam olsa eve gıtsem uyusam ayy kızlar bıde şu krız işi cok kötu yaa ben satıs pazarlamadayım malumm krız bızı cok etkıledı bıde tum musterılerım yanı alım yapıcak olan musterılerım hep sallıo yaa eskıden olsa prım alıoduk sımdı kuru maasa talım ama onada şukur napalım..

herkese hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar ?

nikahımıza 186 gün
1.düğünümüze 239 gün
2.düğünümüze ise 240 gün kalmış off daha çok var yaaaa =(

valla cnm gecıo zaman yaa bak benımde düğünüme 218 gun kalmıss ılk msnıme 254 gun yazmıstım suan 218 yanı senınkıde hıc bısı dııl..
bugun askım nıkah ıcın sormus 110 demıs haftaiçi haftasonu da 150 imiş.

mınılya senın düğün yakın olduğu için cok banada şuan cok gelıyo ama 2 ay öncesıne kadr az gelıyordu şölekı aylıkları dırek takste yatrcaktım ozmn 6 ayda hepsı bıtcektı ama alamıyoz o bakımdan hanı tam takst gelmeden yanı ayın 20 olmadan alıyoruz ama ıste heray ödemek zor keske toplu ödeyebılsem aman daha cok var benım zamanım acelesı yok

ya işte hıc maasına guvenmıceksın o yuzden krız herseyı altust ettı yaa ben aslında 1450 den korkucak bırı dııldım ama bızmde sımdı aylıkları sallıolar tıcket ödemelerı bıle hala yapılmadı cebımızden gıdıo valla durum kötuu..
ıste o yuzden borc yapmak ıstemıom artıq sımdılık ödemelerımı yapıyım Allah ın ıznıyle kı oda 3 ay sonra bıtıcek inş.sonrasında rahat bı nefes alıcam yanışakkıdı

dasilvadido hayırdır neden sabahtan beri kucağında su torbasıyla oturuyosun ?

Back
X