2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benım halam geldıgınde majezık ıcıom valla bıre bır gelıoo

canım benim reçeteli ilacım var adet ağrısı için, biraz dozajı yüksek ama süper bi ilaç..ama majezik de iyidir..hee bi de doğal çözüm olarak adaçayıa.s

gecms olsun halan gelmış dasılvadıdo:jeyyar:
mınılya öle yanı bende 2500 den korkmam ama ıste olsun kenardakılere dokunmak ıstemıyom acep 80 tl var yanımda gıdıp taç takstımı odesem mı 100 tl kalmıstı oraya

Oyy borçlar hee.. Bizimde dükkanda işler pek iyi değil. Malum kriz esnafıda vurdu. Bende almıyorum para daha :))
Alacağım var. Bende anneme borç yaptım mecburen. Anam benim yerime ödüyor. Tabi bende anama ödeyeceğim inşallah.
Çeyiz işinin ç ' sinde olmadığım için öyle bir borcum yok. Allah kolaylıklar versin kızlar. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Demek bakırköyde demek 12 nisanda hee? hımmm. Bende gelsem ne güzel olurdu yaa. Görmek isterdim hepinizi.

Lennnnn ben burda hastaym len siz çeyiz buluşma derdindesiniz ha.... yaktım çıranızı durun siz

gunaydn cnm
nehırım keşke gelebılsen ya keşke ınş ılerkı gunlerde gelırsın
roselın kım demış anacım ben hep senı düşündüm bılıyon
:)

canım, halam geldi:roflol: özel günümdeyim yani bu ay biraz sancılı geçyo o bakımdan...sıcak su torbası iyi geliyo

kaydirigubbakcemile3 benimde halam 3 gündür bende ve ben onun yanında ağrı kesici alamıyorum gücenip hemen gidio :1closedeyes:

herkese iyi haftasonlarıııııı
çalışmayanlara iyi eğlenceler , çalışanlara Allah kolaylık versin

Herkese günaydııınn..
Kızım nasıl gelem. Anam istanbula göndermezki beni. Yani muhtemelen göndermez herhalde. Bence sormaya bile gerek yok:roflol:
Hem bu çeyiz alış-verişi içindi dimi? Kızım hem para yok diyon hem nasıl olcek bu iş bakam??

nehır sadece ceyıs deıl gezcez eğlencez nan
bende para yok bısey alamam once borclar kapancak

Çok isterim kızz gelmek gerçekten. Kaç kişi oldunuz bakam. Ay çok heveslendim yaa.
Aman ne çeyizi siz yapsanızda alış-veriş ben yapmam. Bende ayakkabı alırım sırnaşık şey Benimde ilgi alanım bu:lepi:

off moralım bozuldu bırden cnm yaa
ıncıtanemın kuzenı tyazmış onu kaybettık dıe 10 gun önce dıe ona ağlıyom yaa :(

Ee nasıl ulaşılacak. Ya doğru değilse. Ama doğru değilsede kim yaparki böyle birşeyi yaa

Offf geçek değilmiş böcüğüm yaa. Başkası yazmış kızın haberi bile yok.

ohh çok şükür yaa çük şükür öldum burda ser... bırı yazmış ıste
neyse balım ı tatıller ben bırazdan cıkcam tatlım allah emanet ol bızımle ol

Tamam canım güle güle. Sanada iyi tatiller.. Sende dikkat et azcık kız patrona öyle bağırılırmı. Krizin üzerine kötü olur yani :))

Back
X