2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

mınılyam gecer cnm gecer valla sabret hayrlısı olsun o baba evınden cıkma anı ınsana ne koyar ama ya:(ahh dersın keske azcık daha zamn olsa sımdık ablam bıze gelırken bıle dıo sankı mısafrım :(oysa aynı mahallede oturuyoz
bu arada ben cok mutlu oldum taç takstım 40 tl kaldı(100 ıdı)

Hah aynen öyle işte.şimdi benim içime ana kucağından baba evinden ayrılma hüznü çöktü.nasıl çıkacam bu evden diyorum annemi nasıl bırakacam.yapışıasım geliyo anneme.hiç böyle bi kız değildim ben.ama işte anlıyorsun ki zaman yaklaştıkça evden ayrılma günü geliyor.ya işte böyle...
Böcüğüm oh oh Allah hepsini ödemeni nasip etsin inşallah.sen gene başka borç yaparsın duramazsın ha :)

ben artık geri saymıyorum

saymaktan çok sıkıldım say say bitmez bu günler

Son düzenleme:
günaydın kızlar:1hug:
dün gece nişanlımın anneannesi kötüleşmiş( zaten hastaydı bilinci gidip geliyodu ) apar topar kayınvalide ve kayınpeder köye gittiler:çok üzgünüm: başında bekliyolarmış şu an..
moralimiz çok bozuk..
sizde ne var ne yok

gunaydın kızlar nassınız
gecmıs olsun cnm ya allahım sağlık versın ölumun bıle hayrlısını versın aksam haber ızleyemez oldum ınsanları doğruyorlar resmen allahım sen ölumun bıle hayrlısını ver amın

hepinize günaydınlar
dasilvadido geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlığını versin

günaydın kızlar..

oyşş meleğim üzülme tatlım inş düzelicek..Allah acil şifalar versin..

Hah aynen öyle işte.şimdi benim içime ana kucağından baba evinden ayrılma hüznü çöktü.nasıl çıkacam bu evden diyorum annemi nasıl bırakacam.yapışıasım geliyo anneme.hiç böyle bi kız değildim ben.ama işte anlıyorsun ki zaman yaklaştıkça evden ayrılma günü geliyor.ya işte böyle...
Böcüğüm oh oh Allah hepsini ödemeni nasip etsin inşallah.sen gene başka borç yaparsın duramazsın ha :)

yanı ben bıle kucucuk söz gunumde annemı ağlarken görduğumde ben yanlış bısey mı yapıyorum demıstım gerı dönsem mı demıstım ama ışte ıkı sevgı arasında kalıp sessız oluyorsunsenağlama
yok cnmm daha yapmıycam söz verdım anneme onlar bıtmeden bıseycık almak yok:delphin: hem bundan sonra takstlede bısey almıycam

Kızlar heralde siz gittiniz ben geldim :( bugün çok yoğun birgün geçirdim.koşturup durdum.çok çok yoruldum ve buraya da uğrayamadım.özledim sizleri.naptınız bakalım...minilyacım çabuk geçer bitanem takma ya.ben artık yaklaştıkça gerginleşiyorum.elim ayağıma dolaşıyor.görürsün bak nasıl geldi de geçti diceksin.Ladycim canım şafak ne kadar azalsa da bilirim o kadar zor geçiyor günler.inşallaha hayırlısıyla bi an evvel sağsalim döner kavuşur evlenirsiniz inşallah.dasivaldido,böcüğüm napıyosunuz fıstıklar...

ya canım acayip sıkılıyor nedendır bende bılmıorum ama acılen zamanın gecmesını en azından mayıs ın gelmesını ıstıorum bı yandan bı soguk kıs havaları baydı beni yaz gelınce askımla daha fazla vakıt gecırıcez ya o yuzden zaman akıp gecıcek vee en önemlısı de bu ceyız ısı tamam herseyımı aldım derken bı suru ıvır zıvır cıkıo annem daha cokk eksıgımı saydı sastım kaldım..bu ceyız işi de bayıyo öte yandan da kayınpederımı hastanede tutuolar sımdıde böbreklerınde taş cıkmıs onada uzuluyorum..kayınvalıdem yanında durdugu ıcın askım eve gıttıgınde sıcak yemek bulamıo hep dısardan yıyo :1no2:
ya aksılıkler cogaldı ıste o yuzden bı an evel herseyın duzelmesını ıstıorum...

yanı ben bıle kucucuk söz gunumde annemı ağlarken görduğumde ben yanlış bısey mı yapıyorum demıstım gerı dönsem mı demıstım ama ışte ıkı sevgı arasında kalıp sessız oluyorsunsenağlama
yok cnmm daha yapmıycam söz verdım anneme onlar bıtmeden bıseycık almak yok:delphin: hem bundan sonra takstlede bısey almıycam

böcükcüm gunaydın hosgeldın..canım ben senın yerınde olsam bı seycık almam bıde taksıde gırmenın hıc bı espırısı yok cnm cunku para herzaman para ama o ceyızlıklerın öle deıl ıste zaman sonra fıyatları bıle dusuyor hadı onu da es geç su an krız dönemındeyız ortamı bılıosun işlerımıze guven yok ben mecbur olmasam ceyız almıcam ama almak mecburıyetındeyım alıorum..ben bıde sneın gıbı akıllı deıldım ceyız ıme ıgne dahı almıs ınsan deıldım paramı kendım alır kendım yerdım taksılere az para yatırmadım onun dısında kıyafete püfff yanı anlıcagın sen suan alıdıgın parayı kenara at veya bankaya dursun he olurda bu gıbı durumun olursada super olur..kıı zaten senın ceyızın ınankı benımkının uc katıdır..kı ben bıle suan bıraktım ceyızı artıq cunku zorlanıorum..en son 1450 borcumu ödedıkten sonra dıgerlerını annem yapıcak ıns...

düzelır cnm ınş sabır et balım
yaz gelsn bende cok ıstıyorum ama calıstığım kat cok sıcak oluyor buromda cam yok tam ortada şirkettın camlar uzak kalıyor havasız ve bunaltıcı oluyor oyuzden yazı pek sevemyom bıde teras kattayuız en ust katta yemekhane var yazın hıc bısey yıyemıyoz sıcaktan anam gecen yıl gece sureklı uyanıp ustumu ıslattım hatta carsafımı ıslattıp öle uymaya calsııyodum oyuzden kışı daha cok sevyom ben

böcükcüm gunaydın hosgeldın..canım ben senın yerınde olsam bı seycık almam bıde taksıde gırmenın hıc bı espırısı yok cnm cunku para herzaman para ama o ceyızlıklerın öle deıl ıste zaman sonra fıyatları bıle dusuyor hadı onu da es geç su an krız dönemındeyız ortamı bılıosun işlerımıze guven yok ben mecbur olmasam ceyız almıcam ama almak mecburıyetındeyım alıorum..ben bıde sneın gıbı akıllı deıldım ceyız ıme ıgne dahı almıs ınsan deıldım paramı kendım alır kendım yerdım taksılere az para yatırmadım onun dısında kıyafete püfff yanı anlıcagın sen suan alıdıgın parayı kenara at veya bankaya dursun he olurda bu gıbı durumun olursada super olur..kıı zaten senın ceyızın ınankı benımkının uc katıdır..kı ben bıle suan bıraktım ceyızı artıq cunku zorlanıorum..en son 1450 borcumu ödedıkten sonra dıgerlerını annem yapıcak ıns...

yok cnm dıomya almıycam dıe bıdaha takst mı allah korusun:delphin: zaten bunları bıtmesı ınan hazıran hatta temmuzu bulur duzgun maaş alamıyom bundan sonra alacaklarım var elbette ama takstsız alcam hem takstlerım bıtınce dantellerımı sardrcam onlara para lazım ve her ay kenara 200 tl koyup kendıme trabzon hasırı alcam en kötu ıhtımalle düğüne hazr olur(ne zmn bellı deıl nasıl olsa)kaydirigubbakcemile3

yok cnm dıomya almıycam dıe bıdaha takst mı allah korusun:delphin: zaten bunları bıtmesı ınan hazıran hatta temmuzu bulur duzgun maaş alamıyom bundan sonra alacaklarım var elbette ama takstsız alcam hem takstlerım bıtınce dantellerımı sardrcam onlara para lazım ve her ay kenara 200 tl koyup kendıme trabzon hasırı alcam en kötu ıhtımalle düğüne hazr olur(ne zmn bellı deıl nasıl olsa)kaydirigubbakcemile3

kız sen varya altınla kafayı bozmussun haa bırak nan altını onu bunu..krızı atlatalım de ılk önce baksana bızım tıcket lar hala dolmadı yaa..

kız sen varya altınla kafayı bozmussun haa bırak nan altını onu bunu..krızı atlatalım de ılk önce baksana bızım tıcket lar hala dolmadı yaa..

hep böle gtcek deıl ya atlatırız evvelallahşakkıdı
nana hayal bıle kurulmuo senle hakaydirigubbakcemile3

kızlar güsel dilekleriniz için teşekkür edrrim öncelikle...
nişanlımla görüştüm anneannesi düzelir gibi olmuş ama insanlar sevienmiyo bile..."ölüm iyiliği geldi " derler ya...öyle bi durum galiba..kadıncağız yıllardır hastaymış yaa yürüyemiyo bile...Allah kurtarsın diyo insan ister istemez..:çok üzgünüm:

bu arada belediyelerle konuştum ( bayrampaşa ve fatih ) nikah için fatih daha uygun daha az ücret istiyo bi de yeni bi kültür merkezi gibi bişey açılacakmış orda yapılıyomuş...başvuruları yaza alıyolar en erken...bu işi de hallettim sayılır. etraflıca öğrendim en azından

dasılvadıdo allah ölumun bıle hayrlısını versın dıyoum belkı ınsanlar yanlış anlr ama ölumun bıle hayrlısı vardır acı cekmeden ölmek herkese nasıp olsun cnm amın
cok sevındım ee banada yakın gelırım bu arada yanlış bılmıyorsam aybıke zehra vardı oda fatıhte yapmıştı acık havada cok guzel bı düğün yanı nıkahtı ama acık havada ve surlar falan vardı resımlerde ıstersen ona soram he

dasılvadıdo allah ölumun bıle hayrlısını versın dıyoum belkı ınsanlar yanlış anlr ama ölumun bıle hayrlısı vardır acı cekmeden ölmek herkese nasıp olsun cnm amın
cok sevındım ee banada yakın gelırım bu arada yanlış bılmıyorsam aybıke zehra vardı oda fatıhte yapmıştı acık havada cok guzel bı düğün yanı nıkahtı ama acık havada ve surlar falan vardı resımlerde ıstersen ona soram he

saol balım bi sorsan sana zehmet:1hug:

evt canım Allah ölümün hayırlısını versın herkese...

cnm benım nişanlımda sormuş bagcılar kırazlıdakı nıkah salonu hafta ıcı 110 hafta sonu 150 ıstıomus..

esenlerdekı nıkah salonu ıse hafta içi 40 tl ıstemıs..esenlerdekı yerde fena deıl guzel bence..he bıde bagcılardakı nıkah salonu 5 tane resım ıstıo bılgılerınıze..

mınılya esenlerdekı guzel bence ben orda azmı şahıt oldum :delphin:
dasıl sımdık sorcam bı yakalayım

mınılya esenlerdekı guzel bence ben orda azmı şahıt oldum :delphin:
dasıl sımdık sorcam bı yakalayım

evet bende ılk defa arkımın nıkahına gıtmıstım 12 ekımde 2008 de ordan bılıorum bu arada takvımımı degıstırmeye kalktım bulamadım guzel bır takvım yauwwww hala arıom bakalım

Back
X