2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bu gidişle ben sinirden ölüp gidicem.iyi ki hayatında biri yok böcüğüm.şükretmen gerek.ne biçim ne iğrenç bişeymiş evlilik nişanlılık.nefret ettim.bunaldım

roselın anlatsanda bızde bılsek cnm ya yardımcı oluruk ama öle deme en guzel duygulardan bırıdır o sen sinirlısın ondan öle dedın

Bu gidişle ben sinirden ölüp gidicem.iyi ki hayatında biri yok böcüğüm.şükretmen gerek.ne biçim ne iğrenç bişeymiş evlilik nişanlılık.nefret ettim.bunaldım

canım sen şimdiden böyle olayları büyütüyorsan kusura bakma cnm ama hiçç evlenme herkesın bı sorunu vardır mutlaka ve hersey güllük gülistanlık değildir arada ne gıbı bı problem var bılemıorum ama sen bu yola baş koymuşsan bu problemleri büyütmemelisin..

ay canım takvımın cok hoş olmuş bence yaptıgın ıyı olmuş böle daha kolay gecıo sankim:1rolleyes:

ben aslında takvimimi kaldırmıştım ama senden özendim :utangac:

gün saymıycam artık takvim değişsin dursun ya resmen psikolojim bozuldu nikaha şukadar gün,1. düğüne şu kadar gün,2.düğüne şu kadar gün :delphin:

ben aslında takvimimi kaldırmıştım ama senden özendim :utangac:

gün saymıycam artık takvim değişsin dursun ya resmen psikolojim bozuldu nikaha şukadar gün,1. düğüne şu kadar gün,2.düğüne şu kadar gün :delphin:

ay cnm benım evet bölesı daha ıyı olmuş kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar
tukkanı ben kapadım ben açım tembeller bılmem sızden nasıl elın olcaksa:dilcikar:

günaydın kızlar bu sabah masam değişti iş yerinde, pc sök tak gelemedim buraya-tatlicadiarzu-
ne var ne yok bakim

hıc bıseycık yohh nolsun gergın bızde ortam herzmnkı gıbım
allam adam bıraksa bızde kendımıze iş baksak üle tazmınatım olmasa cıkcam ama işte o var:

böcük işyerinde huzursuzluk gerginlik çok fena gerçekten...Allah yardımcınız olsun ne diyim:Saruboceq:

amın herkesın
iş ve eş secımı cok onemlı aslında cok huzursuz deılım ama son zmnlarda bu seçımler falan patron hıc hoşuma gıtmeyen davranıslar yapıyo ınsan ayrımı yapıyo sanane kardesım ısteyen ıstedığıne oy verır yuzune karsı dıom burası iş yerı sıyasetı yasak etmesı gereken sızken ınsanları yanlış yönlendrmen herkeısn bı oyu var ıstedığıne verır:mymeka: ama anlayan yokkı sabrım taşmak uzere bunun gıbı bırcok sorun
ayy neysem ben kuran öğrenıyomdelikafadulden aksam 3 syfa okudm zaten bılıyomda gelıştrmem lazım aksam bıde vakıa suresını okudum bu sureyı okuyanın evıne fakırlık gelmezmış

gunaydın kızlar bende geldim ay böcüğüm çok guzel kuran okuyorsun benımde okumam lazım kaç zamandır okuyamıorum inş unutmamısımdır:(

bu arada bugün takcımın 6 aya düştüüüüüüüüüüüü ollleyyyyyyyyyyhihoyyyt

ranunu bende merak edıyorum bana özel msj atardı ama atmadıda bı baktım gıtmıstı gelse hemen sorcam da yokkı

mınılya hadı gözun aydın cnm
valla ben unutmak uzereymışım aksam acıldım bıraz ama halam gelcek ara vercem gene ınsanda bır huzr oluyokı sorma:

minilya gözün aydın bende seni takip ediyorum arada seninki yaklaşınca benimkide yaklaşmış oluyo =)
aşkım şuan doktorda çok merak ediyorum sonuçları nasıl çıkıcak =/ kızlar bizim için dua edin nolur =(

ranunu bende merak edıyorum bana özel msj atardı ama atmadıda bı baktım gıtmıstı gelse hemen sorcam da yokkı

mınılya hadı gözun aydın cnm
valla ben unutmak uzereymışım aksam acıldım bıraz ama halam gelcek ara vercem gene ınsanda bır huzr oluyokı sorma:

ay cnm bu aksam gıdım bı duş alım abdest alım bende kuran okucam namazda kılıcam bak banda vesıle oldun..
evt cnm gozum aydın sımdıkı hedefım de 5 ayı görmek takvımde ama 6 ayı görmek bıle guzel beahhhhhhihoyyyt

minilya gözün aydın bende seni takip ediyorum arada seninki yaklaşınca benimkide yaklaşmış oluyo =)
aşkım şuan doktorda çok merak ediyorum sonuçları nasıl çıkıcak =/ kızlar bizim için dua edin nolur =(

evt ya aramızda 3 hafta var sonucta pek bişi yok yani..
cnm hayrola neyı var kı nişanlının ay herkes hasta ne oluyo bu mıllete valla bende hastayım grıbım ve dınlenmeye ıhtıyacım var :utangac:

Back
X