- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok siniirliyim çok çok çok çok da üzgünüm bıktım bittim yoruldum bunaldım iğrendim tiksindim
ay ben dayanamadım yine yaptım takvim =)
sabah hava günlük güneşlikti şimdi sanki kış geri geldi donuyorum =/
Bu gidişle ben sinirden ölüp gidicem.iyi ki hayatında biri yok böcüğüm.şükretmen gerek.ne biçim ne iğrenç bişeymiş evlilik nişanlılık.nefret ettim.bunaldım
ay canım takvımın cok hoş olmuş bence yaptıgın ıyı olmuş böle daha kolay gecıo sankim:1rolleyes:
ben aslında takvimimi kaldırmıştım ama senden özendim
gün saymıycam artık takvim değişsin dursun ya resmen psikolojim bozuldu nikaha şukadar gün,1. düğüne şu kadar gün,2.düğüne şu kadar gün![]()
hıc bıseycık yohh nolsun gergın bızde ortam herzmnkı gıbım
allam adam bıraksa bızde kendımıze iş baksak üle tazmınatım olmasa cıkcam ama işte o var:
böcük işyerinde huzursuzluk gerginlik çok fena gerçekten...Allah yardımcınız olsun ne diyim:Saruboceq:
ranunu bende merak edıyorum bana özel msj atardı ama atmadıda bı baktım gıtmıstı gelse hemen sorcam da yokkı
mınılya hadı gözun aydın cnm
valla ben unutmak uzereymışım aksam acıldım bıraz ama halam gelcek ara vercem gene ınsanda bır huzr oluyokı sorma:
minilya gözün aydın bende seni takip ediyorum arada seninki yaklaşınca benimkide yaklaşmış oluyo =)
aşkım şuan doktorda çok merak ediyorum sonuçları nasıl çıkıcak =/ kızlar bizim için dua edin nolur =(