2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kan sayımı değeri yüksek çıkıyodu burda fakültelerde uğraştık düşük çıktı bir sürü araştırma yapıldı ama hepsi temiz Allahımıza şükür doktorumnuz 2 ay sonra tahlil yaptır bak tekrar demişti değerlere şimdi onun için doktorda ve ben yanında olamıyorum =( sabahtan beri 100 kere konuştuk benim onu sakinleştirmem gerekirken o beni sakinleştirmeye çalışıyo =/ inşallah değer düşük çıkarda içimiz rahat eder

ayy dıkkat edıyorum yınede hastalıga tutuluorum böcukum yaa napımm..
ranunucum sende uzulme gecıcek ıns...
kızlar kurt gıbı acımmmm ben yemege gıdıyooruummmm
cokacimcoook

bende acım ama hız guzel yemek yok bezelyeyı cok sevyom ama kıymalı yapıy kıl adam yemıyom bulgur pılavı var her yedığımde taş cıkıyo kuru ekmeğe talım

kızlaarrrr aşkım aradı az önce sonuçları iyi çıkmış doktor süper demiş =)
desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim iyiki burdayım
sizleri çok seviyorum

ranunu canım geçmiş olsun
kızlar merhabayın...
bugün yine aşırı yoğunum ilgilenemdim sizinle...
kayınvalide ve kayınpeder istanbula dönüyolar...büyük anneannenin durumu düzelmiş...içim rahatladı bayağı

dasılvadıdo cok şükür dıyelım ozmn
ranunu cok sevındım cnm

ay gızlar cabuk bana guzel bı fılm adı dıyın ya aksama sınemaya gtcez:)

dasilvadido çok sevindim geçmiş olsun =)
nasıl süslendiysem bugün sabahtan beri bütün hastalarım bugün çok güzel olmuşsun dio =) anammm nasıl havaya girdim bi görseniz xD

netim koptu 2 saattir debeleniyorum neyse ki sorunu hallettim =)

Roselinden haber var mı ?? aklımda sabahtan beri =/

Merhaba kızlar.ranunu dasivaldido ikinize de çok geçmişler olsun kızlar.çok sevindim aldığınız iyi haberlere çok şükür.böcüğüm sende Kuran okumaya başlamışın.Allah daim etsin inşallah.çok sevindim.bende az çok biliyorum ama okumuyorum :( çok tembelim.bide bilip de unutmak çok günah diye duymuştum.ben unutmadım ama çok da iyi okuyamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
...........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın cancağızlarım
roselın erkekler hep böledır cnm ınan bende cok sınır oluyorum sözlumde aynı sorunları yaşamıştım cok ağırdan alırdı yanı yapardı o gun ama ılla bı hallederız lafı derdı ayy bıdaha bu konuda cok dıkkatlı oluyorum ılk başta herseyı konuşup bak sakn bana böle böle yapma dedım ınsanlar oldu işine gelmeyenle benımde işim olmadı:ecrin_bebek:

günaydın kızlar

Roselin seni gördüğüme sevindim =) ama şunu bilki bende de aynı sorunlar hortluyo arada =) aşkım diyorum şu işleri halledelim de nikah günümüzü alalım ya tamam hallederiz o iş kolay diyip duruyo bende diyorum kiii tamam şuandan itibaren susuyorum ve bu konuyu bi daha açmıyorum diyorum bi bakıyorum aşk kuşum hemen halletmiş =) dürtmeden bi iş yapmıyorlar anlıyacağın (bu arada bizde henüz günümüzü almadık aldığımız evraklar kaç ay geçerli oluyo bide tahlil işini ben burda o orda yaptırma gibi bi şansımız var mı ? yoksa aynı anda mı sağlık ocağına gitmemiz gerekiyor ? )

günaydın kızlar

Roselin seni gördüğüme sevindim =) ama şunu bilki bende de aynı sorunlar hortluyo arada =) aşkım diyorum şu işleri halledelim de nikah günümüzü alalım ya tamam hallederiz o iş kolay diyip duruyo bende diyorum kiii tamam şuandan itibaren susuyorum ve bu konuyu bi daha açmıyorum diyorum bi bakıyorum aşk kuşum hemen halletmiş =) dürtmeden bi iş yapmıyorlar anlıyacağın (bu arada bizde henüz günümüzü almadık aldığımız evraklar kaç ay geçerli oluyo bide tahlil işini ben burda o orda yaptırma gibi bi şansımız var mı ? yoksa aynı anda mı sağlık ocağına gitmemiz gerekiyor ? )

canım benim araştırmalarım sonucunda bayrampaşa belediyesi ( nişanlımın ikameti ) en erken 6 ay sonrasına, fatih belediyesi de 3 ay sonrasına gün verebiliyo..tabi belediyeden belediyeye fark gösterebilir. evraklar da genellikle 6 ay geçerli oluyoa.s

dasilvadido peki bu tahlil işi hakkında bilgin var mı ? neleri araştırıyorlar ? bi sorun çıkıcak die ödüm patlıyo =( ya bize siz evlenemezsiniz derlerse ='( uykularım kaçmaya başladı valla

Back
X