2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dasilvadido peki bu tahlil işi hakkında bilgin var mı ? neleri araştırıyorlar ? bi sorun çıkıcak die ödüm patlıyo =( ya bize siz evlenemezsiniz derlerse ='( uykularım kaçmaya başladı valla

canım bildiğim kadarıylan aids hepatit frengi gibi hastalıklar ve kan uyuşmazlığına bakılıyo bi de akciğer filmi istiyolar galiba...kız endişelenme be çıkmaz bişiy:1hug:

canım bildiğim kadarıylan aids hepatit frengi gibi hastalıklar ve kan uyuşmazlığına bakılıyo bi de akciğer filmi istiyolar galiba...kız endişelenme be çıkmaz bişiy:1hug:

ay olsun bu ara kafam boş ya kendi kendime sorun yaratacak konu bulurum ben =)

uğur böcüğüm bitirdik biz işleri =) olay nikah günü almaya kaldı.şaka maka çeyiz işi baya tamam artık benim.ne alıp koymuşuz varya geçen gün deştik evi alıp alıp unuttuğumuz bir sürü çeyiz çıktı =) mesela,yorgan,çelik çaydanlık,filtre kahve makinası vs.. liste uzayıp gidio.geçen gün annem vestiyer için askılarımıda almış ohhh ben uzaktan seyrediyorum çeyizimi =)

ehehe size bişi itiraf etmem lazım ama utanıyorum =(

ben tahlil yaptırmaya korkuyorum çünkü hayatımda hiç kan aldırmadım

günaydın kızlarrrrr

roselın cnm sende benım nısanlımın kız versıyonu olmalısın oda cok acelecı sımdıden gıttı arastırdı nıkah gununu almak ıcın dedım yapma etme uc ay onceden vermezler yok ıste sen önemsemıyosun cart curt bu tarz seylerı takma bence hersey olucagına varır sen burda acelecı davranıosun bılıorum kaygılarını zaman zaman bana da oluyor fakat sen bu konuyu sanırım bıraz abartıosun nısanlının rahat bırı olmasından kaynaklanamaz mı sence belkıde yapısı budur o yuzden hıccc kendını yıpratma (sen farkında dıılsın ama kendını yıpratıosun)valla zaman sonra dıceksın neden yaptım gercı bende bı cok konuda kendımı yıpratıorum cunku elde dııl bu yapı meselesı ıste aslında hıc bısıyı kafaya takmamak lazım annemın sözu var sen ne kadar kendını yırt ıstersen o devranın dönecegı varsa döner olucak olan yıne olur der kaydirigubbakcemile3
bende cok yıpratmıstım nışan da kendımı herseyı sorun halıne getırıodum baktım hersey olmus bıtmıs bıle sımdı dıyorumkı neden yıpratmısım kendımı ve şöle bakıorum arkama tam 3 ay olucak ayın 14 unde...:1shok:

saat 1 oldu ben henüz lokma bişi yemedim keyfim yok , canım istemiyo,üşeniyorum =/

benden bırazdan cıkcam yemem lazım ve durmadan yıyom ben bı ara hıc yememıştım 41 kg olmuştum ayrılınca

pasta o zmn sözlumden ayrılmıştım sen anlamazsın allah kımseye böle acı yaşatmasın nasıl zor gunler gecrdım ınanılmaz deıl mı 41 kılo ahh ahh neyse suan 47 kıloyum 155 boy

lady tmm cnmcım hemen eklerım ısmı ne

Merhaba kızlar.özledim sizi.böcük kız nerdeyse senle aynı fabrikadan çıkmış gibiyiz ha.bende 155 boy 47 kilo.ama sorunum var.kilo hep basen göbek ve kalçada.kollarım zayıf mesela.çok da çikin oluyor.zaten kısayık

Ranunu canım belgeler 6 ay geçerli.tahlildede 2 tüp kan alıyolar bişilere bakıyolar işte.ben kendi memleketimde yaptırdım tahlili.bunun için önce belediyeye gidiyosun.onlar sana izin belgesi düzenliyolar heryerde evlenebilmen için.onlar seni yönlendirir.sağlık ocağına da onlar yönlendiriyo

benım herbıseyım yerınde sanırsam gögüs 85 bel 62 kalcayı unuttum bak bunlarıda nışanlık dıkerkenn öğrenmıstım ama sımdık göğüs 90 oldu hee:roflol:
neysm sen nasıl oldun onu de baa

ben gacıyom gızlar

roselın üzme kendını cnm ya hersey olacağına varır sen uzulduğnle kalırsın tatlım öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…