2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

takvımın guzel olmus kız neydı öle karısık bısey bak bu daha net olmus..
sende hep cıcılı bıcılı seylerı begenıosun dıkkatımı cektı

kız ben acayip süslüyümdür normalde de...bi de özellikle hello kitty hastasıyım üstüm başım kedi yani:roflol: şaşkınkız bi görünüp kayboldu da onun kritiğini yapıyoduk böcükle:roflol:

kız ben acayip süslüyümdür normalde de...bi de özellikle hello kitty hastasıyım üstüm başım kedi yani:roflol: şaşkınkız bi görünüp kayboldu da onun kritiğini yapıyoduk böcükle:roflol:

suslu oldugun besbellı :roflol:
kıı amanın bosverın kızı tanımıok etmıok geldıyse geldı aaaaaaaaaaaadelikafadulden
dasılvadıdo kız yarın cumartesı napıcan haftasonu ?askın gelcek mı?

tanımak mı lazım olm dedıkodu yapmak ıcn yoldan gecenın bıle yaparım ben huyum kurusun ozellıklede gelın damatları cok elestırır uymuslar uymamışlar dıe:roflol: baa neyse

ben yarın 6ya kadr mesaıdeyım:delphin:

Eyi eyi böcük. Seninkide görürüz neye benzeyecek bakak:roflol::roflol:

tanımak mı lazım olm dedıkodu yapmak ıcn yoldan gecenın bıle yaparım ben huyum kurusun ozellıklede gelın damatları cok elestırır uymuslar uymamışlar dıe:roflol: baa neyse

ben yarın 6ya kadr mesaıdeyım:delphin:

sen zaten dedıkoducu karıları gectın:roflol:

kı ne oluo her cumartesı 6 ya kadar hanı iş yoktu işçı cıkarıodunuzCADIARZU

nehır benımkıler yakısıklıy oluyodu:roflol:

mınılya yoktu evt 3 haftadr ıyı demıstım bıde ptesı gunu fatura kesıyom ödeme ıcn o yuzdn yetısmesı gereken mallar bıde ok alamadık oyusden aman krıs yok yalancı bu krıs bacım işçılere olan olıyy:delphin:

suslu oldugun besbellı :roflol:
kıı amanın bosverın kızı tanımıok etmıok geldıyse geldı aaaaaaaaaaaadelikafadulden
dasılvadıdo kız yarın cumartesı napıcan haftasonu ?askın gelcek mı?

kız bu haftasonu tatilim ben 2 haftada bir cumartesileri çalışıyom...heralde evde vakit geçiririm temizliğe felan yardım ederim dinlenirim...pazar günü de zaten seçim var seçimden sonra da aşkıma giderim kayınvalidemi ösledim çünkü:1rolleyes:

kız bu haftasonu tatilim ben 2 haftada bir cumartesileri çalışıyom...heralde evde vakit geçiririm temizliğe felan yardım ederim dinlenirim...pazar günü de zaten seçim var seçimden sonra da aşkıma giderim kayınvalidemi ösledim çünkü:1rolleyes:

ay evet ya ben unutmusum secım oldugunu kafam öle karısıkkı hangı partıye oy vercem bılemıorum :((
hepsı bırbırını kötuluo neyse hakeden kazansın dıelım

ben şef tony alcam karar verdım ama nısan ayında bulusmadan sonra 80 tlkaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar.bugün moralim bozuk.helikopter enkazı en sonunda bulundu.ama neye yarar ki... hepsine Allah'tan rahmet diliyorum.hele o muhabir donarak bilerek hayatını kaybetti.yok böyle şey

roselıncım senınde resımler&hayaller seyın sarkısı dimi bak sımdı adamın ısmını unuttum :roflol: yaslılık basgosterıgesı..
ama guzel sarkı hakkatende a.s.

Aynen bildin canım o şarkı.Yardımcı olayım Gökhan Özen.severek dinliyorum

kızlar bende anca gırıyorum nete askım bu aksamda yanımdaydı benı işten aldı beraber koçtaşa gıttık bılıomusunuz banyo dolabı aldık
Hayırlı olsun minilyam güle güle kullanın inşallah

Nehir cicilerine baktım çok çok güzeller.paşabahçede ürün kaldımı kız :))) nescafe takımın da bi harika.bir de o kek kalıplarını nerden aldın fıstık? ista gelince ben de alayım yaaaaa

hayırlı olsun güle güle kullanın,ne yaptınız peki eşylaarı orda mı kaldı,eşyalarda da ötv indr.çok fark yapıyormu normal fiyatlara oranlara...

teşekkür ederim evet eşyalar orada bekliyor. salon takımı yemek odasını istikbalden 5400 tl ye aldık yeni çıkan bi modelmiş,ötv indirimine bakmadık ne gerek var şimdi moral bozmaya dimi.heves etmiş almışız hiç keyfimiz kaçmasın.yatak odamıda aldım kocaelide oturanlar bilir özüerden aldım güzel kahverengi derili abartısız bi takım bazası boy aynası ve iki tanede dekoratif duvar aynası aldım 2340 tl tuttu oda. hepsini peşin aldık vala çıktı aradan kurtuldum zaten çok zor beğenen biriyim :-) geçmiş olsun aşkıma vala :-) benim bir tek halı tül perde birde ıvır zıvır banyo dolabı , fortmanto falan kaldı..kurtuldum ben canlarım.allah yardım etsin eşya almaya niyetlenenlere beğenmek karar vermek pek zor kaydirigubbakcemile

Back
X