- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
yada formda kayboldu:roflol: mobılya aldım gdııyom dedı resmen
o da olabilir bak böcük:roflol: alışır zamanlayerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yada formda kayboldu:roflol: mobılya aldım gdııyom dedı resmen
şaşkınkız bi gelmiş geçerken uğramış gitmiş, tekrar gelir inşallaha.s
o da olabilir bak böcük:roflol: alışır zamanlayerimseniben
takvımın guzel olmus kız neydı öle karısık bısey bak bu daha net olmus..
sende hep cıcılı bıcılı seylerı begenıosun dıkkatımı cektı
kız ben acayip süslüyümdür normalde de...bi de özellikle hello kitty hastasıyım üstüm başım kedi yani:roflol: şaşkınkız bi görünüp kayboldu da onun kritiğini yapıyoduk böcükle:roflol:
tanımak mı lazım olm dedıkodu yapmak ıcn yoldan gecenın bıle yaparım ben huyum kurusun ozellıklede gelın damatları cok elestırır uymuslar uymamışlar dıe:roflol: baa neyse
ben yarın 6ya kadr mesaıdeyım![]()
suslu oldugun besbellı :roflol:
kıı amanın bosverın kızı tanımıok etmıok geldıyse geldı aaaaaaaaaaaadelikafadulden
dasılvadıdo kız yarın cumartesı napıcan haftasonu ?askın gelcek mı?
kız bu haftasonu tatilim ben 2 haftada bir cumartesileri çalışıyom...heralde evde vakit geçiririm temizliğe felan yardım ederim dinlenirim...pazar günü de zaten seçim var seçimden sonra da aşkıma giderim kayınvalidemi ösledim çünkü:1rolleyes:
roselıncım senınde resımler&hayaller seyın sarkısı dimi bak sımdı adamın ısmını unuttum :roflol: yaslılık basgosterıgesı..
ama guzel sarkı hakkatende a.s.
Hayırlı olsun minilyam güle güle kullanın inşallahkızlar bende anca gırıyorum nete askım bu aksamda yanımdaydı benı işten aldı beraber koçtaşa gıttık bılıomusunuz banyo dolabı aldık
hayırlı olsun güle güle kullanın,ne yaptınız peki eşylaarı orda mı kaldı,eşyalarda da ötv indr.çok fark yapıyormu normal fiyatlara oranlara...
şaşkınkız hayrlı olsun cnm
şaşkınkız bi gelmiş geçerken uğramış gitmiş, tekrar gelir inşallaha.s
hehe ya sorma pc başında çok oturamıyom hemen ağrılar basıyo sırtıma ara ara giriyom dolaşıyom ...![]()