2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evenm öyle yapıyorum ben de el işi ev işi falan pasta alanıında ihtisas yapıcam yakında :)

bugün de çıkıp dolaşacağım biraz kuaföre gdeceğim.

ohh ne guzel gez cnm
burda hava guzel ama calısıyom 6ya kadr aman iş olsunda yeterkı calışak

Aynen bildin canım o şarkı.Yardımcı olayım Gökhan Özen.severek dinliyorum
heh evet canım yaa dusun dusun aklıma gelmio bı turlu.. hep sınan özen dıyesım geloo dıyorum yok deeldi ,o baskasıydı kaydirigubbakcemile3 bunadım herhal kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin şaşkınkız a.s. :1hug: efenımm takdim edeyim sizlere.. şaşkınkız hem hemşom hemde eşlerımız meslekdaş kaydirigubbakcemile5

benımkıde sımdı izmitte feelık fellık arcelık bayıı arıo.. buzdolabı için..
camasır ve bulaşık mak. aldı :dance: 1575 peşin parayla aldı boschtan .. bosch nın pztsi ötv indirimi bitiomusta bizde acele edem dedık bu konuda :)) :jeyyar:
bide istedım buzdolabını bulabırse cancazım onu alcak bakalım artık
buzdolabıda almıs sımdı :))) 1100e buda peşin :)))

3aymıs mobilyalarda ındırım benım tek oturma grubum eksık hepsını almıstık onceden..

eskısehırde yerel bi mobilyacıdan oturma grubum (2buyuk 2tekli),tv unıtem (+ vitrinim),orta cam sehpam,cam masam (katlanabılır),halım,6sandalyem.. kombinasyonu krem-kırmızı
bunları 3.900 peşin parayla almıstık..eylul ayında...

yatak odam tepe mobilyadan (gardorop,1komodin,yatak baslıgı,aynalı dolap adı neydı onun unuttum yaff... 2250e peşin aldık.. ekım ayında..

yatak ve bazayıda yatastan bakıcaz..

yatak odası yollugum + oturma odası halım peşin aldık (ama çok pazarlık yaptık) 480 (yabancıya yapmazlar bu fiyata öle diim) esnaf ındırımı su buu derken sonson dediler aldık :)) markası royal

abbacım masallah cnm yaa coğu bıtmış hatta hepsı nerdeyserabbım ağız tadıyla kullanmayı nasıp etsın

abba güle güle kullanın eşyalarınızı:)) hakikaten beğenmek çok zor yaa,bizde aşkımm gelsede alsak kurtulsak şu işlerden bende inanılmaz kararsızımdır..
bugün a.verişe gittim,fenerium bile indirime girmiş,bende hemen polar eşorfman takım aldım fb li :)))))) nişanlımda tam o ara aradı,pek bi sevindi,o fanatiktir,jest yapmış oldum bende :))) bir de bernardodan şamdan aldım,çok şık bişey 3 lü,herşeyim tamdı bi o eksikti:roflol:

Son düzenleme:

sağol canımcım :1hug:
beyenmek çok zor yaa... size tavsiyem olsun kafanız allak bullak olup çok model gorduysenız ve gezmektende iyice yorulduysanız ozaman almayın.. cunku istemedıgınız bi model alıyorsunuz''aman su olsun deyıpte''.. ben yatak odasını ole yapıcaksın az daha .. eşim engel oldu saolsun..
senınde cicilerin hayırlı olsun,iyi gunlerde kullan canım..
öle deme bakem.. bir iki bir iki derken ''ceyız'' .. ÇEYİZ.. oluyor adı ustunde.. yavas yavas biyerdn baslamalı insan alışverıse şakkıdı
nişanlın askerdemi senın?

kriz varken alabıldınız kadar esya alın kısslar.. kriz geçınce yanı 2009-2010 yılı çok pahalı olacak fiyatlar tavan yapacak haberınız olsun..

benım cok borcum olmasa suan ck sey alırdım ama zaten baya sey aldım ya benım mobılyalarım bıle bellı onlardan baska almam gıbı bı tek goca eksık:roflol:

evet canm benm nişanlım askerde,5 ay kısa dönem gitti...mayısta gelcek işte allahın izniylekaydirigubbakcemile2 aslında biz gitmeden önce bellonaya falan baktık ama benm nişanlımda diyor ki heryere bakalım maskoya falan,ya bende tam tersi çok gezmek istemyrm zaten kararsızm dediğin gibi daha da kafam bulancak..şimdi bellonadan zen koltuk takımını çokk beğendim,onu istyrm söyledim gelince bakarız dedi,başka model bakarsam kesin aklım karışcakk.aslında evet çeyizimde pek bişey kalmadı,tabi büyük eşyalar hariç,şu ana kadar tek adlığım beyaz eşyalarım,bide küçük ev aletlerim,ütü falan..süpürgeyide bu ay aldımmı benm kendi adıma bitiyor,gerçi yine görünmeyen ıvır zıvırlar çıkar,evin rengine göre alıcak şeyimde çok var

böcüğüm allah hayırlısıyla bi goca versin sana yerimseniben

benım cok borcum olmasa suan ck sey alırdım ama zaten baya sey aldım ya benım mobılyalarım bıle bellı onlardan baska almam gıbı bı tek goca eksık:roflol:

işte diom sana yaa ben.. senın beyendın olsa olcak bu iş.. veeee bizden once ucucan evde kuşş misali... hihoyyyt a.s.
goca beyenmeyön.. kaydirigubbakcemile

meraba arkadaşlarrr iyi haftasonlarıııa.s.
geçmişi çok fazla okuyamadım ama abba, güle güle kullan aldıklarını canım ben de mobilyalarımı indirimli döneme denk getirmeye çalışacam
böcüküm iyi çalışmalar yevrum
minilya, aybuer öpüyom hepiniziiii

Allah kavustur canım a.s. as kalmıss yaa surda mayısa ne kaldıkı.. hihoyyyt
nişanlın haklı canım.. tek biyere bagımlı kalmayın .. gezın dolasın ama alcaklarınızı hepsını bı gunde bitirmeyın zamanla 2 gun sırf oturma grubuna zaman ayırın ,3 gun baska seye bakarsınız.. tabıkı ıkınızınde vaktı varsa...
benım eşim haftasonları yanıma geldi.. ee malum cmtsı acık oluyor dukkanlar pz kapalı...
cmtsileri baktık aldık bızımkısı ascık acele oldu gerci.. (eşimin gorevi oldugu için her haftasonu gelemedi yanıma)
birde zaten yapacaskınızdır ama yınede soyleyım sıze..
yanınızda not defterı kalem alın.. beyendınız yerlerdkı fiyat-koltuk vb olcusu-gibi seyleri yazarsanız kafanız çok fazla karısmaz...
biz bunu beyaz esyaya bakarken yapmıstık işe yaradı dogrusu...
benımde utum yok ne marka alsam daha karar veremedım..
zaten evi yerlestırdıkten sonra yine baya bi eksık çıkacak.. bunlarıda dusunmek lazım..
birde ben çamasir makınesı için bilen varmı bılmıyorum ama şu mavi toplardan sparis ettırdım.. (calgona ihtiyacım kalmadı artık) bu mavi top (beyzbol topu buyuklunde)
kreci onluyor.ve bılıyorum calgon parasını mıslı mıslı çıakrcak bana süprizzzzz :jeyyar:

abba, güle güle kullan aldıklarını canım ben de mobilyalarımı indirimli döneme denk getirmeye çalışacam

saol canım insallah a.s. en iyisini yaparsın canım ındırım olcagını bılsek bolee ,bizde hiç almazdık erken zamanda napalım kısmet değilmiş :ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım:1hug:

canım teşekkür ederim.eşyalarının hepsini almışsın sen yaw ne kalmışki halılarını bile almışsın . ben almadım daha halı falan mobilya ile uymaz diye pipiriklendim hehe güle güle kullanırsınız inşallah canım .:1hug:

Kızlar ya ben oturma odasını aldım ya.hani orta sehpada içinde 2000 e aldım.ama şimdi ötv indirimi geldi pişman oldum.bide beyaz eşyalarımı istedğm kalitede alamadım.pahalı olmaları yüzünden şimdi üzülüyom

Abba canım evi tamamlamış sayılırsın güle güle otur inşallah yuvanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…