2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyi geceler hevincimm :) ancak geldim ve gidiom bilee sanada yazıp cıkıcam annem basımda durtup duruyorr ,sıra bende dıe :roflol:
vet canım nıkahım erken oldu benım 23kasımda nıkahım oldu.. 2008 nikahlısı sayılıos..
1yıl karımız var yerimseniben
insallah canım senınkısıde su almancayı ogrenip vizeyi alıp yanıbasına geliversın hemencıcık a.s. a.s.
ayy ayyy ''Ey Aşk Nelere Kadirsin'' demek gelıyor içimden .. kıss senın için neler yapacak baksana kıymetını bıl bu zamanların hatta bu çocugun demem gerek yerimseniben a.s.
gercekten içinde azim varsa yaparkı zaten kendıde yanına gelınce gorucek ne kadar zor oldugunu cunku etrafında bi tane turk olmayacak,en ufak bi ihtiyacta mecbure almanca bılmesı gerecek.. sende yardımcı olursun ona.. bılmedıgı anlamadıgı kelimeleri yazarsın bi kenara kagıda.. bu su demek gibi yerimseniben kı insallah sana ihtiyacı kalmaz a.s.
ablama bilet parası gonderelım dedık ama benım 2yerde dugunum olcak.. bılmıyorum nası yapıcaz.. orası hala daha muamma.. hayırlısı olsun..
iyi geceler tatlımm.. Şeniz

gunaydın kızlar dun canım cıktı resmen yaa bı daha sandık gorevlısı olmam valla saat 12 ye kadar zaten ac acıma durdum sonra ak partılıler sandvıc meyva suyu felan getırdı de yedık oda yanımdakı kız ak partıdendı ona verılırken banada verdırdı kız onun dısında demokrat partılıyım fakat bızımkıler cok sonra geldıler (
neysem bu arada bızım sandıktan cogunluk chp ye oy vermısler sanırım ıstanbul genelı akp nın olmus..
Hayırlsı olsun..
bu arada kızla arkadas olduk cok sırın bı kız konustuk ettık onun dısında yorucu bı gundu secmenlerle de cok ugrasıldı ayy bırı dıo camı acın of bunaldım dıo dıgerı dıo bız burda beklemek zorundamıyız agzındada bı sakız cak cak bende bagırdım o zaman oy kullanma gıt dedım muhalefet olup duruo neyse sandık baskası susturdu kızı..
ınanın o kadar cok zor kı bugun bı kez daha anladım ayy ben bılseydım yatagımdan surdan suraya gıtmezdım ay hıc bıyerım tutmuo..
bu secımlerde 3 sandık vardı ama 1 i il genel 3 beledıye 1 muhtar secımı olmak uzere 5 kere oy sayımı yapıldı ve ınanın cok zor
galıba ben yenıyım dıe öle oldu ama bıde yazıları yanlıs yazmısız bı daha duzenledık tutanak tutma ısı bna dustu vee saat 10 da işimiz bıttı ancak karsımızdakı sandık uyelerı hala devam edıordu bız erken bıtırmemıze ragmen 10 a cıktık 5 dk sona evdeydım duş umu aldım dırek yattım ancak sabah netlesırdı oylar zaten sabah baktım secım sonuclarına..

kızlaaarrrrr asırı derecede uykum var artı heryerım agrıo ve sesım kısıldı(bbo:

Minilyam geçmiş olsn tatlım.çok zor bi gün olmuş.inşallah ücret değer yorulduğuna

minilyam geçmiş olsun yevrum dikkat et kendine:1hug:, roselinim böcüküm sizler de hoşgeldinis

Minilyam geçmiş olsn tatlım.çok zor bi gün olmuş.inşallah ücret değer yorulduğuna

cnm degmedı valla dedım ya bılseydım gıtmezdım cunku o parayı memurlara verıolarmıs bızım ucretler cok cok azmıs ((
her neyse yorucuydu belkı ama yınede bı anı olarak kaldı ve artı arkadas edındım:)))

Dasivaldido hoşbulduk şekercim.minilyam evet haklısın bak ne güzel bi ark edinmişin
Böcüğüm ordan bakma iki kelam et.öteki topiclerde geziyon hınzır seni

mınılya hayrlısı olsun
ama bence öle yazma bızımkıler onlar falan dıe sıyası ıcerıklı konular yasak bıze sadece hayrlısı demek duser cnm partını yada baska bı partının ısmını vermek yasak

minilyam geçmiş olsun yevrum dikkat et kendine:1hug:, roselinim böcüküm sizler de hoşgeldinis

saol meleğim..

Dasivaldido hoşbulduk şekercim.minilyam evet haklısın bak ne güzel bi ark edinmişin
Böcüğüm ordan bakma iki kelam et.öteki topiclerde geziyon hınzır seni

evet cnm ya cok guzel kalbı de temız bı arkadas edındım:))

cnm benım yazdıklarımda sıyası ıcerıklı tartısma veyahutta bı partıye ılıskın karalama vs yok uyarın ıcın saol ama uyarılarını kendıne saklasan ıyı edersın
nerde ne sekıl konusulcagını ıyı bılıorum merak etme.

mınılya ben senın ne konuşucağına tabıkı karısmam ama yazmışsın ben su partılıyım dıe bıd epartı ısımlerı demışsın dıe şeyy ettım hata ettım sanırsam sen bılırsın

hoşgeldin lady...a.s.
böcük ben artık bu çeyiz olayına inşallah nisandan itibaren başlayacam...ama önceliğim şu kdv indirimi bitmeden yatak odasını halletmeka.s

lady h geldın

dasılvadıdo ccnm ınş halledersın bende nısandan sonra dıyorum bugun patrondan para ıstycem evkuru hemen ödeyım ıstıyorum 400tl dıycem ısler duzelınce keser maasımdan zaten bu konuda cok ıyıdır burda 1 yıldr para alan vermeyenlere bısey demıyo
sende ınş alırsın cnm ya kac ekran alcaksınız

kız bugün herkes yoğun galiba kimsecikler uğramıyo topike heee:dilcikar:

evt gerckten ptesı yoğun gecıyo olabılır mınılya cok yorgunmuş zaten acep bana kırıldımı bılseydım söylemezdım :çok üzgünüm: ama bılgılendrmek ıcn dedım bıdaha dımem

evt gerckten ptesı yoğun gecıyo olabılır mınılya cok yorgunmuş zaten acep bana kırıldımı bılseydım söylemezdım :çok üzgünüm: ama bılgılendrmek ıcn dedım bıdaha dımem

üzülme böcük kırılmamıştır heralde:teselli: yorucu bi haftasonu geçirmiş belki ondan olabilüra.s minilyasız da tadı olmuyur bu topikin karrrdeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…