2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilyam hoşgeldin canum...rezervasyon işini halletmişsiniz hadi bakalım hayırlsıı şimdiden mutlu tatillerrrrr :jeyyar:
ben geberiyom yaaa tüm eklemlerim ağrıyo olmazsa izin almaya çalışacam ben demirmirmirmir

koşbulduk canım :dance:hihoyyyt
uğur böceği canımcım sende hoşgeldin

minilyam hoşgeldin canum...rezervasyon işini halletmişsiniz hadi bakalım hayırlsıı şimdiden mutlu tatillerrrrr :jeyyar:
ben geberiyom yaaa tüm eklemlerim ağrıyo olmazsa izin almaya çalışacam ben demirmirmirmir

ya ben bogazlarım şişmiş yutkunamıom hapsırıom yıne bogazlarım acıo heryerım yanıo ve agrıo yuzum şiş mıdem bulanıo püff senağlama

ya ben bogazlarım şişmiş yutkunamıom hapsırıom yıne bogazlarım acıo heryerım yanıo ve agrıo yuzum şiş mıdem bulanıo püff senağlama

oyyy kıyamam ya...sonbahar kış gelinleri kırılıyo hastalıktan he..nazara geldik biz galibakaydirigubbakcemile3

minilya ben geldım laa farketmedın mı -tatlicadiarzu-
gecmıs olsun cok dıkkat edın kendınıze bugun bende hava sıcak dıe cok ince gıynmışım

slm kızlar naber,burda hava çok sıcak,patlıyorum,daraldım iyice

oyyy kıyamam ya...sonbahar kış gelinleri kırılıyo hastalıktan he..nazara geldik biz galibakaydirigubbakcemile3

nazara geldık sanırım:(

minilya ben geldım laa farketmedın mı -tatlicadiarzu-
gecmıs olsun cok dıkkat edın kendınıze bugun bende hava sıcak dıe cok ince gıynmışım
ınce gıy sen sende hasta ol benım gıbı havalara aldanırsan sonun benım gıbı olur dıkkat et kendıne cnm

dirim ben donuyom yaaa...hastalıktan heralde...kendimi kalorifer peteğine yapıştırdım yani o derece:roflol:

ayy aynen petek yanıbasımda zaten sarılıp duruomdelikafadulden

ay kızlar ben iyicene acaip oldum doğru dürüst konuşamıyorum:bbo: hastanede çalışmanın faydaları işte, saat 2 gibi doktora gidecem ama bu sefer doçente gitçem öteki doktor kız bişey anlamadı boş yere dünyanın ilacını içtim:mymeka:

dirim ben donuyom yaaa...hastalıktan heralde...kendimi kalorifer peteğine yapıştırdım yani o derece:roflol:

kaydirigubbakcemile3
hadi ya,burda hava güzel iş yerindede kalorifer peteklerini söndürmediler daha yanıyor.gömlekle çatlıcam inan,seninki hastalıktandır,havalar ısınınca ince giyinmişsindir tabi :oklava::teselli:

kaydirigubbakcemile3
hadi ya,burda hava güzel iş yerindede kalorifer peteklerini söndürmediler daha yanıyor.gömlekle çatlıcam inan,seninki hastalıktandır,havalar ısınınca ince giyinmişsindir tabi :oklava::teselli:

ya öyle canım sorma...zaten başıma ne geldiyse o ince giyinmekten geldi:çok üzgünüm:

eşim sağolsun,hastalanmamdan bıktı,oyüzden izin vermiyor ince giyinmeme :dilcikar::sm_confused:

kızlar doktor 3 gün rapor verdi. "kızım sen ölmüşsün haberin yok " dedi:çok üzgünüm: bi dünya antibiyotik yazdı...
akşama kadar bekleyip servisle dönecem eve hem ozamana kadar sskdan ilaçlarımı da almış olurum

Back
X