- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcüküm hoşgeldin kıyamam sanaaaaa:1hug:
böcüğüm ya bende dün akşam hiçç uyuyamadım arkadaşım aradı akşam onunda nişanlısı askere gitti dün,ağlayarak tel.açtı bana,sonra kapattıktan sonra bende ağladım(((
minilyam hoşgeldin canum...rezervasyon işini halletmişsiniz hadi bakalım hayırlsıı şimdiden mutlu tatillerrrrr :jeyyar:
ben geberiyom yaaa tüm eklemlerim ağrıyo olmazsa izin almaya çalışacam ben demirmirmirmir
ya ben bogazlarım şişmiş yutkunamıom hapsırıom yıne bogazlarım acıo heryerım yanıo ve agrıo yuzum şiş mıdem bulanıo püff senağlama
slm kızlar naber,burda hava çok sıcak,patlıyorum,daraldım iyice
oyyy kıyamam ya...sonbahar kış gelinleri kırılıyo hastalıktan he..nazara geldik biz galibakaydirigubbakcemile3
ınce gıy sen sende hasta ol benım gıbı havalara aldanırsan sonun benım gıbı olur dıkkat et kendıne cnmminilya ben geldım laa farketmedın mı -tatlicadiarzu-
gecmıs olsun cok dıkkat edın kendınıze bugun bende hava sıcak dıe cok ince gıynmışım
dirim ben donuyom yaaa...hastalıktan heralde...kendimi kalorifer peteğine yapıştırdım yani o derece:roflol:
dirim ben donuyom yaaa...hastalıktan heralde...kendimi kalorifer peteğine yapıştırdım yani o derece:roflol:
kaydirigubbakcemile3
hadi ya,burda hava güzel iş yerindede kalorifer peteklerini söndürmediler daha yanıyor.gömlekle çatlıcam inan,seninki hastalıktandır,havalar ısınınca ince giyinmişsindir tabiklava::teselli: