2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm kemerde denıze sıfır 4 ala cart restaurantı ucretsız rezervasyonlu..
ıkı havuzu var bı kapalı havuzu var ıkı kaydıragı var..
hersey dahıl konseptınde..
ets den rezervasyon yaptırcam ve kemere 4 km uzaklıktaydı sanırım..
havaalanına 46 km..
arka sayfalarda resmını koydum..bakarsın onun dısındada
balayı paketı de var bmesela masaj ucretsız
odaya kahvaltı hergun gazete servısı
bı gece guzel bı mekanda aksam yemegı felan

cnm sormak ıstedıgım su ne zaman mobılya aldınız ve mobılya alması cok zor mu ben ılk bakısımda bıle bunaldım:((
onun dısında salonu kaca tuttunuz ıstedıgın gıbı oldumu vss vss

maalesef cnm ya inşş gecer hapları yutunca..
canım biz mobilyayı,düğünden 2 ay önce aldık,lazzoniden.1 ay içinde hazırlayıp eve getiriyorlar.yani en az iki ay önceden alman gerekecek.canım ben zaten lazzoniyi seviyorum,azcık diğerlerine göre pahalı.ama ben 1 hafta içinde beğenip aldım.ne istediğimi biliyordum çünki,koltuk seçmek biraz zor geldi bana,yemek odası ve yatak odası kolay.
internetten sürekli model ara derim.salonuda 5'e tuttuk biz.salonumuz çok güzeldi bizim.salon ekimde uygun oluyor ama onada çok geç kalmayın.erken tutun fiyatları artırıyorlar.

canım biz mobilyayı,düğünden 2 ay önce aldık,lazzoniden.1 ay içinde hazırlayıp eve getiriyorlar.yani en az iki ay önceden alman gerekecek.canım ben zaten lazzoniyi seviyorum,azcık diğerlerine göre pahalı.ama ben 1 hafta içinde beğenip aldım.ne istediğimi biliyordum çünki,koltuk seçmek biraz zor geldi bana,yemek odası ve yatak odası kolay.
internetten sürekli model ara derim.salonuda 5'e tuttuk biz.salonumuz çok güzeldi bizim.salon ekimde uygun oluyor ama onada çok geç kalmayın.erken tutun fiyatları artırıyorlar.

cnm bız uygun arastırıoruz tek basımıza ancak bu kadarı oluo o yuzden asırı pahalıya kacmıoruz durumu olan ıcın bişi dııl ama bızım ıcın 50 lıra bıle onemlı:)))
bız salonu tuttuk hemde 1,500 e tuttuk cok uygun hemde ıstedıgımız gıbı ekım olmasından dolayı bu fıyata anlastık..
yoksa yaz ayı fıyatı 2000 2500 gıbıymıs bılmıorum adamın yalancıyım tabıkıde:)))
mobılyayı yaptırma da yaptırabılırız ay bılmıorum cok para gıdıo yaa -tatlicadiarzu-

cnm bız uygun arastırıoruz tek basımıza ancak bu kadarı oluo o yuzden asırı pahalıya kacmıoruz durumu olan ıcın bişi dııl ama bızım ıcın 50 lıra bıle onemlı:)))
bız salonu tuttuk hemde 1,500 e tuttuk cok uygun hemde ıstedıgımız gıbı ekım olmasından dolayı bu fıyata anlastık..
yoksa yaz ayı fıyatı 2000 2500 gıbıymıs bılmıorum adamın yalancıyım tabıkıde:)))
mobılyayı yaptırma da yaptırabılırız ay bılmıorum cok para gıdıo yaa -tatlicadiarzu-
minilya düğün zamanı öyle oluyor tabi.düğünden önce inan cebimde 50 bile yoktu yani,bütün paramı eşya vs.verdim.aileler yardım etmesse zor tabi,napıcaksın biryerlerden kısacaksın.ben hiç kayınvalidemlerden çarşıya çıkarın talebinde bulunmadım,isteklerimde olmadı zaten,fazla birşey de aldırmadım.ısrar ettiler ama.düğünü onlar yaptı sonuçta.biz yapsak altından kalkamazdık inan.doğrudur yazın daha pahalı oluyor.kış düğünleri uyguna geliyor valla kaydirigubbakcemile3
daha dur minilyacım ne paralar gidiyor,başındasınız siz,bir başlayın

minilya düğün zamanı öyle oluyor tabi.düğünden önce inan cebimde 50 bile yoktu yani,bütün paramı eşya vs.verdim.aileler yardım etmesse zor tabi,napıcaksın biryerlerden kısacaksın.ben hiç kayınvalidemlerden çarşıya çıkarın talebinde bulunmadım,isteklerimde olmadı zaten,fazla birşey de aldırmadım.ısrar ettiler ama.düğünü onlar yaptı sonuçta.biz yapsak altından kalkamazdık inan.doğrudur yazın daha pahalı oluyor.kış düğünleri uyguna geliyor valla kaydirigubbakcemile3
daha dur minilyacım ne paralar gidiyor,başındasınız siz,bir başlayın

cnm yok ben fazla lukse duskun ınsan deılım aman suyum böle olsun buyum böle olsun tabı sonucta bı kez oluo alabılırsen alıcaksın ama amannn bız mutlu olalımda gerısı yalan kı bız cokta böle abes seylerı almayız ama orta hallı guzelse cebımızede uyuyorsa alıyoruz ıste ve suan tadılat yaptırcaz hepsının altından kalkabılırız umarım:)))
cnm zaten bı nişan yaptık dusun bız bıde hesaplı davrandık ona su para buna bu para epey gıttı düğünü düşünemiyorum zaten.
ama Allah yardım eder dıorum..

cnm yok ben fazla lukse duskun ınsan deılım aman suyum böle olsun buyum böle olsun tabı sonucta bı kez oluo alabılırsen alıcaksın ama amannn bız mutlu olalımda gerısı yalan kı bız cokta böle abes seylerı almayız ama orta hallı guzelse cebımızede uyuyorsa alıyoruz ıste ve suan tadılat yaptırcaz hepsının altından kalkabılırız umarım:)))
cnm zaten bı nişan yaptık dusun bız bıde hesaplı davrandık ona su para buna bu para epey gıttı düğünü düşünemiyorum zaten.
ama Allah yardım eder dıorum..

minilya neyseki daha çok var.olabildiğince para biriktirmeye çalış,az çok.peşin parayla daha uyguna alabilirsin,peşinle taksit çok farkediyor çünki,biz mesela koltukları yaptırcaktık,model beğenmiştik.bayağı bir uyguna geliyor,sonra aynı fiyata başka bir mağazadan bulunca yaptırmadık.sağlamda oluyor aslında ama biz uğraşmadık.canım ev sizin mi?tadilat deyince.bide eksik herzaman olur.sonra tamamlarsın,benimde öyle oldu.evlendikten kaç hafta sonra oturma grubu aldım.hala halım yok mesela,sıkıştırmadan almaya çalışıyoruz.dert etme yani.

minilya neyseki daha çok var.olabildiğince para biriktirmeye çalış,az çok.peşin parayla daha uyguna alabilirsin,peşinle taksit çok farkediyor çünki,biz mesela koltukları yaptırcaktık,model beğenmiştik.bayağı bir uyguna geliyor,sonra aynı fiyata başka bir mağazadan bulunca yaptırmadık.sağlamda oluyor aslında ama biz uğraşmadık.canım ev sizin mi?tadilat deyince.bide eksik herzaman olur.sonra tamamlarsın,benimde öyle oldu.evlendikten kaç hafta sonra oturma grubu aldım.hala halım yok mesela,sıkıştırmadan almaya çalışıyoruz.dert etme yani.

cnm bende sımdı bıraktım ceyız almayı zaten cok ceyızı ne etcem bır ıkıncısı son seyler kaldı herseyımı aldım mesela banyo aksesuarları halılar perdeler klozet tk mutfak ıvır zıvırları yanı fazla bısı yok eksık zaten eksık olan seylerı bıtıremezsın bılırsınız
suan ödemelerım var onları öduyorum bı yandanda bankaya para atıcam kısmetse bu aydan baslıcam dıger aylar hep ceyız ıcın taksıtlerımı ödedım keske dıorum pesın alsaymısım ama napalım oldu bı kere:))
ıste askımda mobılyaları alıcak beyaz esya tamam bu arada onlarıda ödedık beraberce tabı daha taksıtlerı duruo ama cok az kaldı bıtmesıne hatta askımın taksıtı mayıs ta bıtıo:))
tadılat konusuna gelınce arkadasından nakıt para alıcak bızde dugunden sonra öducez onun dısında nakıt paramız var bankada ama onu dugun ıcın saklıoruz en az 10 bın kusur borcumuz olucak onunda bı kısmını takılan paralar karsılarsa dıoruz :)))
balayı otelımızıde ayarladık cok sukur pesın ödedık bugun:)))
ya bılıomusunuz yavas yavas hersey oluo aslında..yanı Allah yardım edıo..
zaten askımla beraber calısıp öderız bız borcumuzuda

he bu arada ev sızın mı? dıye sormussun evet bızım :)))
yanı ev bızım olduktan sonrada aslında takılcak dert edılcek bısıde yok borcumuzu kolaylıkla oderız gıbıme gelıor

he bu arada ev sızın mı? dıye sormussun evet bızım :)))
yanı ev bızım olduktan sonrada aslında takılcak dert edılcek bısıde yok borcumuzu kolaylıkla oderız gıbıme gelıor
tabiki canım ev olduktan sonra,kira yok bişey yok yani,beyaz eşyayıda almışsınız.bencede başla artık.biz mobilyaları para biriktirip peşin aldık,mesela,klozet takımı vs.bunları sonrada alabilirsin,düğünden önce peşin para çok lazım oluyor,araba süsleme,gelin çiçeği,gelin saçı,makyajı,manikür,pedikür,ağda vs işte sırf bunlar düğün günü ve öncesi giden paralar yani,daha gelin arabasının önüne atlayan çocuklardan bahsetmiyorum :oklava:

hoşgeldin roselin:1hug: ben de biraz rahatsız olduğum için topikle pek ilgilenemiyorum:çok üzgünüm:

Minilyacım geçmiş olsun bende bengay değil de vicks var merhem gibi ama kutuda.ondan sürerim.hem boğazıma hem göğsüme üstünedee bi tülbent yada peçete kapatırım.burnuna da sürebilirsin ama çok yakıyo başta.nefesini açar.özellikle boğazına ve göğsüne gece sürüp yatarsan çok iyi gelir
Dirimcim ne güzel sende katıldın bize :)

Minilyacım geçmiş olsun bende bengay değil de vicks var merhem gibi ama kutuda.ondan sürerim.hem boğazıma hem göğsüme üstünedee bi tülbent yada peçete kapatırım.burnuna da sürebilirsin ama çok yakıyo başta.nefesini açar.özellikle boğazına ve göğsüne gece sürüp yatarsan çok iyi gelir
Dirimcim ne güzel sende katıldın bize :)
hihoyyyt canım sonbahar gelinleri başlığı dikkatimi çekti biran,5 ay önce bende 2008 sonbahar gelinleri topiğinde yazıyordum,aklıma geldi,duygusallaştım öyle,siz evlenirken ben 1 senemi doldurmuş olacağım

Dasivaldido canımcım geçmiş olsun bebişim sanada

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selamm,bende pek takılamadım bugün çok yoğundu :(( dirimcim sende hoşgeldin bu arada,evet biz evlenince sen 1 yıllık evli olcaksın :)) sonra belkide bizde gireriz :)) senin de ekim miydi ?? kaç ekim ?? bende korkuyorm hava güzel olur inşş. o gün :))

kızlar selamm,bende pek takılamadım bugün çok yoğundu :(( dirimcim sende hoşgeldin bu arada,evet biz evlenince sen 1 yıllık evli olcaksın :)) sonra belkide bizde gireriz :)) senin de ekim miydi ?? kaç ekim ?? bende korkuyorm hava güzel olur inşş. o gün :))

lady hoşgeldin canım...ben de benim düğünde kar yağar mı acaba diye düşünüyom bazen:roflol:

evet canım 26 ekim,ertesi gün yağmur yağdı şansıma düğün günü hava çok güzeldi.
insan stresede giriyor,gelinliğim batacak diye,ben salona gidene kadar gelinliğin altını topluyordum diz kapaklarıma kadar.kuaför okadar da kaldırma bişey olmaz demişti

lady hoşgeldin canım...ben de benim düğünde kar yağar mı acaba diye düşünüyom bazen:roflol:
canım senin ne zaman düğünün,aralık felan mı yoksa

evet dirimcim 12 aralık...başta 26 eylül diyoduk ama kayınpederimin emekliliğini beklemek durumunda kaldık geç olsun da güç olmasın dedika.s

evet dirimcim 12 aralık...başta 26 eylül diyoduk ama kayınpederimin emekliliğini beklemek durumunda kaldık geç olsun da güç olmasın dedika.s

canım dediğin gibi geç olsunda güç olmasın,amcamın düğünü 15 aralıkta olmuştu.şansına hava iyiydi.şans işte ya,inşallah iyi olur,gelinliği nasıl diktireceksin

canım dediğin gibi geç olsunda güç olmasın,amcamın düğünü 15 aralıkta olmuştu.şansına hava iyiydi.şans işte ya,inşallah iyi olur,gelinliği nasıl diktireceksin

nişanlımla beğendiğimiz straples bi model var onu diktirip üzerine şık bi etol düşünüyom. bi de uzun eldivenler oluyo ya parmaksız onlardan istiyom ama tabi üstümde bi görmem lazım eldiven mesela yakışmazsa vazgeçebilirima.s

Back
X