2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet roselincim güzel seyler düşün güzel olsun bu işler kısmet işi demek kaderde varmıs hayırlısı neyse olsun üzme kendini ne kadarcık kalmıs sunun surasında.

ya kızlar bugün son 1 saatte işyerinde internet çöktü tüm pc ler gitti çalışamadık çok üzüldükhihoyyyt
vedalaşmadan gitmek durumunda kaldım kusuruma bakmayın:1hug:

meraba kızlar birazcık buralardayım...
roselinim hayırdır canım anlatmak istermisin...geçmişi de okuyamadım henüz ama

hoşgeldin böccüm iyiiym çok şükür sen de iyisin inşallaŞeniz
dimek aramızda casus varrrr...istersen bi söyle canım yaa onlar yapar gerekeni:jeyyar:

hoşgeldin böccüm iyiiym çok şükür sen de iyisin inşallaŞeniz
dimek aramızda casus varrrr...istersen bi söyle canım yaa onlar yapar gerekeni:jeyyar:

bende ıyyım cnm az işim var bıtınce gelcem cok uzak yoldan geldım cok yorgunum ya sbhları hep böle ısyerım tek yonlu trafıklı yolda baya yürümek zorunda kalıyorum :delphin:
bakalım devam ederse o mısafr(nıckını bılıyorum)artık gereken yapalır
sakın bırınızın nışanlısı sevgılısı olmasın valla yolarım heekaydirigubbakcemile

bende ıyyım cnm az işim var bıtınce gelcem cok uzak yoldan geldım cok yorgunum ya sbhları hep böle ısyerım tek yonlu trafıklı yolda baya yürümek zorunda kalıyorum :delphin:
sakın bırınızın nışanlısı sevgılısı olmasın valla yolarım heekaydirigubbakcemile

yok kız benimki olamas anlamaz o böyle şeylerden:roflol:
kolay gelsin böcüüüm dikkat et kendine lazımsın sen banaaa:1hug:

yok kız benimki olamas anlamaz o böyle şeylerden:roflol:
kolay gelsin böcüüüm dikkat et kendine lazımsın sen banaaa:1hug:

benımkısı zatı yok -tatlicadiarzu- neyse bakcem bı çaresıne cok rahatsız oluyom hanı bı kac kez gordum bısı demedım ama hep burayı okuyup bıde bısey yazmaması garıp kafamçokkarıştı uyy işim bıttı geldım ama ayaklarım zonkluyo resmen :delphin:
ayy bu haftada ödeme yaparsam 2bın tlcık kalcak takstlerım acep nezmn maaşımı alıp bıgunde harcycam ,işte o gunu beklıyorum:asigim:

benımkısı zatı yok -tatlicadiarzu- neyse bakcem bı çaresıne cok rahatsız oluyom hanı bı kac kez gordum bısı demedım ama hep burayı okuyup bıde bısey yazmaması garıp kafamçokkarıştı uyy işim bıttı geldım ama ayaklarım zonkluyo resmen :delphin:
ayy bu haftada ödeme yaparsam 2bın tlcık kalcak takstlerım acep nezmn maaşımı alıp bıgunde harcycam ,işte o gunu beklıyorum:asigim:

böcük ben de para biriktirmektan manyak oldum malum:roflol: bizim ablamla bankada ortak hesapta fazide para vardı...ben artık evleneceğim için hesabı ayıracaz önümüzdeki ay...ama bankaya gıcık olduğum için tekrar faize fln koymak istemiyom. 3 kuruş bişey zaten beni zengin zannedip hep bişeyler satmaya çalışıyolar:oklava: ya bi kısmını altın yapacam ya da döviz bilmiyorum....nişanlım hazine bonosu falan diyo ama araştırmak lazım....bana şöyle 6 aylık tasarruf yapabileceğim bi yatırım lazım:delphin:

böcük ben de para biriktirmektan manyak oldum malum:roflol: bizim ablamla bankada ortak hesapta fazide para vardı...ben artık evleneceğim için hesabı ayıracaz önümüzdeki ay...ama bankaya gıcık olduğum için tekrar faize fln koymak istemiyom. 3 kuruş bişey zaten beni zengin zannedip hep bişeyler satmaya çalışıyolar:oklava: ya bi kısmını altın yapacam ya da döviz bilmiyorum....nişanlım hazine bonosu falan diyo ama araştırmak lazım....bana şöyle 6 aylık tasarruf yapabileceğim bi yatırım lazım:delphin:

canım en iyisi hazine bonoları. sonuçta arkasında devlet var zarar etmen için ancak devletin batması lazım. ama ondada uzun vadede kazanabiliyorsun. kısa dönemde pek bir getiri sağlamaz.

canım bide şu var kayıt olmadan da bu bölüme giriş oluyor. aslında onu engellemek lazım. giriş olmadan bakamasınlar

bu arada herkes günaydınlar. herkes nasıl

hoşgeldin pastacım...bize de cazip geldi ilk bakışta ama biraz daha inceleyecez sanırım...şimdi benim yaklaşık 6 ay para biriktirmek için sürem olacak amacım elimdeki parayı az da olsa artırabilmek..a.s bu arada elimizdekinden de olmamak tabi:roflol:

gunaydınlar kızlar ben geldım..

dıdemcım cok guzel kı para bırıktırebılıosun ıns dedıgın gıbı olur devam edersın bırıkım yapmaya ınankı cok lazım olucak 6 ay sona sıze..
dövıze yatırım yapma bence her gecen gun dusuyo bu saatten sonada cıkmaz gıbıme gelıor

hoşgeldin minilyacımmm:1hug:
inşallah Allah sağlık verirse amacımız birikim. ama önce o çamur bankadan bi kurtulayım gerisi kolay...resmen insanı afedersiniz yolunacak kaz yerine koyuyolar sinir oluyorum:kızgın:

keyifler nasıl kızlar ne var ne yok anlatın hele

benım bıldığım tek yatırım altın cnm ne faızden anlarım nedn ondan bundan :delphin: ınş yararlı olacak yolu bulursun tatlım :lepi:
pasta h geldın cnm
mınılya h geldın cnm

Back
X