Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Didem burdamısın...ben gitmiştim ama geri geldim.canım çok sıkkın
günaydın kızlarrr....
hepinizeeee selamlar sevgilerrr öpücükler efenimmmm:1hug:
hoşgeldin böccüm iyiiym çok şükür sen de iyisin inşallaŞeniz
dimek aramızda casus varrrr...istersen bi söyle canım yaa onlar yapar gerekeni:jeyyar:
bende ıyyım cnm az işim var bıtınce gelcem cok uzak yoldan geldım cok yorgunum ya sbhları hep böle ısyerım tek yonlu trafıklı yolda baya yürümek zorunda kalıyorum
bakalım devam ederse o mısafr(nıckını bılıyorum)artık gereken yapalır
sakın bırınızın nışanlısı sevgılısı olmasın valla yolarım heekaydirigubbakcemile
yok kız benimki olamas anlamaz o böyle şeylerden:roflol:
kolay gelsin böcüüüm dikkat et kendine lazımsın sen banaaa:1hug:
benımkısı zatı yok -tatlicadiarzu- neyse bakcem bı çaresıne cok rahatsız oluyom hanı bı kac kez gordum bısı demedım ama hep burayı okuyup bıde bısey yazmaması garıp kafamçokkarıştı uyy işim bıttı geldım ama ayaklarım zonkluyo resmen
ayy bu haftada ödeme yaparsam 2bın tlcık kalcak takstlerım acep nezmn maaşımı alıp bıgunde harcycam ,işte o gunu beklıyorum:asigim:
böcük ben de para biriktirmektan manyak oldum malum:roflol: bizim ablamla bankada ortak hesapta fazide para vardı...ben artık evleneceğim için hesabı ayıracaz önümüzdeki ay...ama bankaya gıcık olduğum için tekrar faize fln koymak istemiyom. 3 kuruş bişey zaten beni zengin zannedip hep bişeyler satmaya çalışıyolarklava: ya bi kısmını altın yapacam ya da döviz bilmiyorum....nişanlım hazine bonosu falan diyo ama araştırmak lazım....bana şöyle 6 aylık tasarruf yapabileceğim bi yatırım lazım
![]()
bende ıyyım cnm az işim var bıtınce gelcem cok uzak yoldan geldım cok yorgunum ya sbhları hep böle ısyerım tek yonlu trafıklı yolda baya yürümek zorunda kalıyorum
bakalım devam ederse o mısafr(nıckını bılıyorum)artık gereken yapalır
sakın bırınızın nışanlısı sevgılısı olmasın valla yolarım heekaydirigubbakcemile
böcük ben de para biriktirmektan manyak oldum malum:roflol: bizim ablamla bankada ortak hesapta fazide para vardı...ben artık evleneceğim için hesabı ayıracaz önümüzdeki ay...ama bankaya gıcık olduğum için tekrar faize fln koymak istemiyom. 3 kuruş bişey zaten beni zengin zannedip hep bişeyler satmaya çalışıyolarklava: ya bi kısmını altın yapacam ya da döviz bilmiyorum....nişanlım hazine bonosu falan diyo ama araştırmak lazım....bana şöyle 6 aylık tasarruf yapabileceğim bi yatırım lazım
![]()