2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

[

kızlar günaydınlar..böcüğüm benm nişanlım zaten askerde ,askerde olmasada ben onun başını yeteri kadar yiyorum ,bir de buraya gelip yazışmaları hayatta okumaz :roflol:
bencede siteye dışardan herkes misafir olarak giriyor,yazılanları okuyabiliyor,normal gelen bi kişi kayıt olmak zorundadır diye bi ibare çıksın..bazı formlarda öyle yazı çıkıyor..
bende para biriktiriyrm altın,dolar düşükken almıştım,her halikarda kar ettim,ama tabi yine inşş ben satana kadar düşmez,haziranda bozdurcam..şimdi ise artık direk normal tl biriktryrm..

benımde borclarım azalsın bılesık alcam zatı altın yaza düşer kanımca suan bıle baya dustu gıbı

Günaydın kızlarr..Birileri para demiş. Aynen böcük bende sendenim. Altın biriktiriyorum bende. Döviz sevmem, bankayla faizle işim olmaz, TL olarak kalsa harcarım. En güzeli altın benim için.

Günüzümüz hayır olsun inşallah..Ya hala benim aldıklarım gelmedi eve. Taa cumartesialmıştık. Bugün gelir inşallah.

bende bu borclar bıtsın ıstıorummm gercı az kaldı bıtmesıne ama fazla odemıyorum kalan paraları atıorum kenara:)))

Günaydın kızlarr..Birileri para demiş. Aynen böcük bende sendenim. Altın biriktiriyorum bende. Döviz sevmem, bankayla faizle işim olmaz, TL olarak kalsa harcarım. En güzeli altın benim için.

Günüzümüz hayır olsun inşallah..Ya hala benim aldıklarım gelmedi eve. Taa cumartesialmıştık. Bugün gelir inşallah.
hosgeldın cnmcımm ıns gelr aldıkların ınsan gelmesı ıcın sabırsızlanıo dımııkaydirigubbakcemile3

benım bıldığım tek yatırım altın cnm ne faızden anlarım nedn ondan bundan :delphin: ınş yararlı olacak yolu bulursun tatlım :lepi:
pasta h geldın cnm
mınılya h geldın cnm

hoşbulduk canım. nasılsın iyimisin?
bu arada akşam bi mağazada çok güzel bir abiye elbise beğendim :dance: . nişan için. diktirmeme gerek kalmadı. zaten evde olacak aile arası. boşuna gereksiz masraf ve stres.

nehırım h geldın cnm neden gelmedıkı acep ınş gelır
benımde yarın suplalarım gelcek doğum gunumde yengem almıstı saolsuın ılk ceyıs hedıyesı ablamda klozet takımı almıstı

pasta NISAN adlı uyenın nışanlığını cok beğendım yunan tanrıcaları gıbıydı beyaz altın renklı ıslemelı senınkı nasıl baıcm anlatsa rengı falan

cnm begendıgım yatak odalarının lınkını verıcem gelecek ay mayısta alıcaz fıkır verın..

http://www.evani.com.tr/urun_detay.asp?pid=128

http://www.evani.com.tr/urun_detay.asp?pid=171

nehırım h geldın cnm neden gelmedıkı acep ınş gelır
benımde yarın suplalarım gelcek doğum gunumde yengem almıstı saolsuın ılk ceyıs hedıyesı ablamda klozet takımı almıstı

pasta NISAN adlı uyenın nışanlığını cok beğendım yunan tanrıcaları gıbıydı beyaz altın renklı ıslemelı senınkı nasıl baıcm anlatsa rengı falan

canım peki nerde görebilirm NISAN adlı üyenin nişanlığını?

minilyam ben birinci takımı daha çok beğendim şahsena.s.
inşallah işleriniz rast gider de gönlünüze göre her bişeyinizi alırsınz

dıdemcım pastacım bende ılk modleı begenıorum ama ıkıncı modelde cok şık duruo gorsenız cok begenırsınız fakat alıcagım yerdekı kadına sordum ıkıncı model fazla ıyı deıl dedı yapılıs acısından sızınde dedıgınızı bana tavsıye ettı fakat bırıncısı yere yakın model oldugu ıcın benım yatak ortum ona uyacakmı?
ıkıncıde benım yatak odama sıgacakmı?
püfff

dıdemcım pastacım bende ılk modleı begenıorum ama ıkıncı modelde cok şık duruo gorsenız cok begenırsınız fakat alıcagım yerdekı kadına sordum ıkıncı model fazla ıyı deıl dedı yapılıs acısından sızınde dedıgınızı bana tavsıye ettı fakat bırıncısı yere yakın model oldugu ıcın benım yatak ortum ona uyacakmı?
ıkıncıde benım yatak odama sıgacakmı?
püfff

kaydirigubbakcemile3
canım sen hangisini eğeniyorsun içine sinen hangisi ? örtüye uygun mobilya mı alacan sırnaşık şey

evlılık hakkında hersey cnm sor o sana yenıden yuklesın 200 tl almıs emınonunden ama cok guzel :asigim:

mınılya ben resım goremedım -tatlicadiarzu-

cnm lınkı kopyalayıp gırersen goreceksın

kaydirigubbakcemile3
canım sen hangisini eğeniyorsun içine sinen hangisi ? örtüye uygun mobilya mı alacan sırnaşık şey

içime en cok sınen kremlı 2 model ya üff alında bırıncısıde yere yakın super ama ne bılem gıdınce karar vercem

minilyacım bende 2.yi beğendimm..

cnmcım 2 sıde guzel duruo nedenmı sıtede öle cıkmıs ama yerıne gıt bak kremlı desenlı derı tarzında cevızlı krem cok sık gıtmıs öle göruntude ama yerınde görunce asık oldum resmen bıde cok buyuk mobılyalar sıgmaz dıe korkuyorum -tatlicadiarzu-

Evet çok heyecanlıyım minilyam yaa. Sanki kullanacağım ama gelselerde rahatlasam diyorum.

Bu arada mobilyalardan ilkini beğendim bende. Aslında ilkinin modeli ikincinin rengi olsa daha süper olurdu.
Siz mobilyaları yaptıracaktınız değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum.

evet nehircim süper fikir 2.benmde rengi hoşuma gitti işte o yzden 2.dedim..
minilya nasıl bu mobilyalar ben ilk defa duyuyorm böyle bir markayı,nerde satılıyor ..hiç kullanan memnun kalan var mı

Evet çok heyecanlıyım minilyam yaa. Sanki kullanacağım ama gelselerde rahatlasam diyorum.

Bu arada mobilyalardan ilkini beğendim bende. Aslında ilkinin modeli ikincinin rengi olsa daha süper olurdu.
Siz mobilyaları yaptıracaktınız değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum.

evet nehircim süper fikir 2.benmde rengi hoşuma gitti işte o yzden 2.dedim..
minilya nasıl bu mobilyalar ben ilk defa duyuyorm böyle bir markayı,nerde satılıyor ..hiç kullanan memnun kalan var mı

cnm dedıgınız doru bende öle ıstıom aslında ama konusıcam işte..cnm kullananlar var ben buranın toptan yerını bılıorum musterımız ımalat yapıo ama satısı yok perakendecılere verıo öle yanı bız sımdı gıttık ya bı sorduk anam bıze verdıklerı fıyatlar arasında ucurum var dedık hıc ugrasmayalım ordakı fıyatlara verın adam bıze sey dedı bızdende alsanız ordanda alsanız aynı fıyat dedı bozuldu hay demez olaydık..
bak sımdı bırıncı model 1800 tl hatta bıze ıkıncı model 3000 kusur kadına dıom 3000 lık dıom bıze kaça gelır dıokı bızde 3000 e model yok dıo dedım bole bole heee dıo 1900 mu dedı öle bısı dedı kremede 1300 dedı sanırım toptan fıyatları..
ya detaylı konuscaz gıdıpte..

Back
X