Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lady cım yerı buranın karsıda ben mayısta gıdıcem gelırsen beraberde gıdebılırız bızde araba olucak karsıya gecıcez eger musaıt olursanız nişanlınla beraber gelebılırsınız
mayısın kaçında gitmeyi düşünyorsunuz canm?
seher bak ben sana diyodum zaman çabuk geçicek diye....mayısa ne kaldı şurda 15 günhihoyyyt koşuşturmanız başlıyo işte hayırlısıyla...
biz de nişanlımla bi ara mobilya modllerine baktık hatta 1-2 yatak odası beğendik de; ama kiracı olacağımız için ev belli olduktan sonra almaya karar verdik...
insan böyle şeyleri düşündükçe acaip heyecanlanıyo ya:asigim:
kesınlıkle haklısın bencede ınternette gordugun gıbı oluor cnm markalı deyıpte kalıtelı sanıoz bı suur para dokuoz oda eskıo sonucta ben aslında takılmıom bu kalıtelı deıl konusuna bakmayın goruntusune bakıom kaydirigubbakcemile3yaa kızlar evet az kaldı hihoyyyt bend inananmyrm 5 ay 25 gün bi bakmışın 2 ay kalmış,bir sürü işimiz var daha,o yzden daha zamanın olması iyi,minilyacım eşyaları alıp depoda mı bırakıcaksınız..ben hep bellonaya bakıyorum,hiç bilmediğim bir marka da almak istemiyrm açıkçası çokk kararsızım,maskoya bakalım diyor nişanlımda,aslında gidip gözünle görüceksin hepsini tüm markalarını,int.ten bakmakla olmuyor..
anladım canm ama biz gelemeyiz,çünkü nişanlım askerden 16 mayısta geliyor, :))) bide zaten şimdi tel.da konuştuk,biz maskoya gidelim yine diyor,orda her marka var,karşıya gidemeyiz diyor,bide biz ölçüp biçicez,muhakkak 2 kere gidicez yani o mobilyacıya,yakın bu taraflarda olmalı daha iyi dedi,bende tamam dedim..
ay az kalmıs kız gelmesıne hadı gözun aydın:))
cnm dedıgınız gıbı yapın gıdın bakın edın masko guzel ama bıze cok pahalı geldı belkıde yerlerını tam bılmıoduk bılmıorum..
dedıgın gıbıde karsıya gecmek kolay olmuo bızde dugun var onun ıcın gecıcez normalınde gecemezdık sanırımyerimseniben
sağolasın canm evet azz kaldı sositososito masko banada her giden pahalı dedi,biz yinede bir bakalım diyoruz..
böcüğüm Allah hayırlısını versin :Saruboceq:
Şimdi kaçarsınız siz ama ben yeni geldim