2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben mutfağa bişey örtmeyecem.sadece raf dolap içlerine kapitoneden örtü diktirecem hepsi o

KIZLAR NAPIYORSUNUZ İYİ akşamlar ben gelene kadar akşam oldu yine bugün de çarsıdaydım alışveriş yaptım biraz bu ara kendime alıyorum hep çeyiz almıyorum.nasılsınız bugn ?hiç beni sorun olmamış nerde die....:1closedeyes:

lady :nazar: nan benden cok ceyısın var bıde baa derler
aboww ne etcen okadr takımı
englısh homedan mı aldın bı bakem
aslında gordum ama mutfak peçetesı mı bılmem kadın bana salon takımı dedı aynısı mutfak takımıda oluyo dedı ve bıraz pahalıydı

bazı insanların sevgiyi gösteriş şekli farklıdır..bizimde 6 yıl bitti eski tazeliğimz kalmadı belki ama hala birbirimize isimle hitap etmeyiz,o bana esra diyince tüylerim diken diken oluyor sanki adım o değil,bana 6 yıl boyunca ya 2 ya 3 kere ismimle hitap etmştr aynı şekilde bende,onada ismini söylüynce kzııyor banakaydirigubbakcemile3
hala her telefonu kapattığımızda seni çok seviyorum demeden kapatmayız:nazar::nazar:
çok konuştum bu akşam kavga edicezsırnaşık şey

lady :nazar: nan benden cok ceyısın var bıde baa derler
aboww ne etcen okadr takımı
englısh homedan mı aldın bı bakem
aslında gordum ama mutfak peçetesı mı bılmem kadın bana salon takımı dedı aynısı mutfak takımıda oluyo dedı ve bıraz pahalıydı

ya canm bende aslında farkında değilm böyle konuştukça aklıma geliyor sonra da diyorum hakikaten baya çeyizim varkaydirigubbakcemile3

aybuercim sende maşallah her gün geziyorsun :)) .bende zamanında hep aldım kendime,şimd diyorum iyiki almışım,çünkü şu an çeyiz almaktan,para biriktirmekten sıra bana gelmiyor,gerçi Allah a çok şükür şu anda ihtiyacım yok,sende şimdi al bidaha alamıyorsun kolay kolay..

Aybuer hoşgeldin kıs.seni seni gez bizim yerimizede :) Lady canım maşallah diyelim nazar değmesin :nazar: Böcüğüm güle güle :a015:

günaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarr
bugün inşallah çok yoğun olmaz da bol bol kaynatırızkaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar
RABBIM sağlık ve mutluluk versın bu guzel gunde
mutlu yuvalar kurmamızı nasıp etsın

gunaydın kızlar dun aksam ablamdaydım 2 ay kaldı gıtmelerıne cıcılerını gosterdı neler almıs neler banyo aksesuarları klozet takımı perde dıktırmıs sonracıma kahvaltılık tepsıler bı suru surahı ıvır zıvır sımdı aklıma gelmıo hersey abla dıom yenı gelınmı oluosun :))
çanakkale ye tasınıo evıde tuttular gecen hafta o yzuden yavas yavas hazırlıklar yapıolar püff ablamda gıderse ben ne etcemm bılmıorum arada sırada orda kalıoduk cnm sıkıldıgında gıdıodum sımdı oda olmıcaksenağlama
annem ıcın daha zor tabı kızı gıdıo püfff cok kötu yaa huzun coktu sımdıdensenağlama

kızlar hoşgeldinizzza.s.
dün de teyzem sağolsun bi araba çeyiz getirmiş bana...hurçlar dolusu çamaşır, çorap, havlu, seccade..nişanlıma bi tomar çorap vs...onları öyle görünce ne yorgunluk kaldı ne baş ağrısıkaydirigubbakcemile2 hepsi de benim zevkim çok mutlu oldum ( kadın maşallah dikiş seti bile getirmiş )...böyle bi şeyler aldıkça düğün vaktimin yaklaştığını hissediyorum bi yandan hüzünleniyom da değişik bi duygu:delphin:
seherim ben de düşündükçe kötü oluyom ablamı nasıl bırakçam diye...odamı bile özlerim ben bee

gunaydın kızlar dun aksam ablamdaydım 2 ay kaldı gıtmelerıne cıcılerını gosterdı neler almıs neler banyo aksesuarları klozet takımı perde dıktırmıs sonracıma kahvaltılık tepsıler bı suru surahı ıvır zıvır sımdı aklıma gelmıo hersey abla dıom yenı gelınmı oluosun :))
çanakkale ye tasınıo evıde tuttular gecen hafta o yzuden yavas yavas hazırlıklar yapıolar püff ablamda gıderse ben ne etcemm bılmıorum arada sırada orda kalıoduk cnm sıkıldıgında gıdıodum sımdı oda olmıcaksenağlama
annem ıcın daha zor tabı kızı gıdıo püfff cok kötu yaa huzun coktu sımdıdensenağlama

minilyacığım senin için biraz zor olacak,abla anne yarısı gibidir.ama zamanlaalışırsın,onu görmeye çanakkaleye gidersin,canım sonuçta çok uzağa gitmiyor,çanakkale ile istanbul çok uzak şehirler değil,kendini böyle rahatlatabilirisin :teselli:

kızlar hoşgeldinizzza.s.
dün de teyzem sağolsun bi araba çeyiz getirmiş bana...hurçlar dolusu çamaşır, çorap, havlu, seccade..nişanlıma bi tomar çorap vs...onları öyle görünce ne yorgunluk kaldı ne baş ağrısıkaydirigubbakcemile2 hepsi de benim zevkim çok mutlu oldum ( kadın maşallah dikiş seti bile getirmiş )...böyle bi şeyler aldıkça düğün vaktimin yaklaştığını hissediyorum bi yandan hüzünleniyom da değişik bi duygu:delphin:
seherim ben de düşündükçe kötü oluyom ablamı nasıl bırakçam diye...odamı bile özlerim ben bee

ay ya anlatınca bi kötü oldum,bende evlendikten ertesi gün annemi görmeye gittim,babam yoktu evde,utanırdım zaten olmadığı iyi olmuştu benim açımdan senağlama
tam annemlerden ayrılırken,ayakkabılarımı giydim,bir baktım ki,odamın kapısı açık,
ya odamın kapısı açık kalmış dur kapatayım dedim,sonra birden durakladım felan inan çok zor ya senağlama

minilyacığım senin için biraz zor olacak,abla anne yarısı gibidir.ama zamanlaalışırsın,onu görmeye çanakkaleye gidersin,canım sonuçta çok uzağa gitmiyor,çanakkale ile istanbul çok uzak şehirler değil,kendini böyle rahatlatabilirisin :teselli:

cnm benım abimde bursa da halalarımda balıkesırdeler enistelerımın ıkısıde canakkalelı sımdı bırı gıdıo dıgerıde bende gıdıcem dıo zaten dıger enıstemın kayınvalıdesı gıttı bıle dıger ablamda oraya gıtmeye heveslı cunku ıstanbul yasanılacak bı sehır deıl malesef bız kaldık burda yanı herkes bı yerlerde hala ogluda ızmırde dıger hala oglu ankarada yanı hepımız dagınıgız anlıcagın bak bursada cok uzak deıl ama senede bı kez en cok ıkı kez gıdılıo ben canakkaleye nasıl gıdıcemsenağlama
ama askımın sözu var balayına 4 gece gıtcez ya hanı ordan ablama gecıcez:delphin:

kızlar hoşgeldinizzza.s.

cnm hayırlı olsun ceyızlıklerın..

dıdemcım odamı cok özlucem bazen bakınıorum dıyorumkı püff nasıl bırakcam burayı annemden nasıl ayrılcam:delphin:

ay ya anlatınca bi kötü oldum,bende evlendikten ertesi gün annemi görmeye gittim,babam yoktu evde,utanırdım zaten olmadığı iyi olmuştu benim açımdan senağlama
tam annemlerden ayrılırken,ayakkabılarımı giydim,bir baktım ki,odamın kapısı açık,
ya odamın kapısı açık kalmış dur kapatayım dedim,sonra birden durakladım felan inan çok zor ya senağlama

cnm sımdı benı damara bağlama haaa senağlamasenağlamasenağlama
zaten annem daha dun kıtaplarımı bırılerıne verdı lıse kıtaplarımı hep saklardım napıcaksın artık dedı verıyım gıtsın dedı (öss kıtapları ve unıversıteye hazırlık tum kıtaplarımı)
nedense hep saklıodum cunku lıse deyken yazdıgım her not arasındaydı ve baktımda o yıllarada gerı döndum cok manyaktık kız gel görkı sımdı o mayaq kız evlenıcek hayyatta ınanmazdım ben ve evlenmek püff..
ıste bırı cıkıo kalbını calıo hayır dıyemıosun..senağlama

cnm sımdı benı damara bağlama haaa senağlamasenağlamasenağlama
zaten annem daha dun kıtaplarımı bırılerıne verdı lıse kıtaplarımı hep saklardım napıcaksın artık dedı verıyım gıtsın dedı (öss kıtapları ve unıversıteye hazırlık tum kıtaplarımı)
nedense hep saklıodum cunku lıse deyken yazdıgım her not arasındaydı ve baktımda o yıllarada gerı döndum cok manyaktık kız gel görkı sımdı o mayaq kız evlenıcek hayyatta ınanmazdım ben ve evlenmek püff..
ıste bırı cıkıo kalbını calıo hayır dıyemıosun..senağlama

canım eninde sonunda evleneceğiz ama değil mi,canım önemli olan inşallah eşin iyi bir insandır.sana değer verir,ömür boyu böyle sürer inşallah
ondan sonra da imkan buldukça akrabaların yanına gezmeye gidersin,

Back
X